Man Utd-nyheter: Marko Arnautovic avtaler da Erik ten Hag sendte Cristiano Ronaldo advarsel

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester United er uten ror overgangsvindu om sommeren fortsetter å være et av verdensfotballens heteste temaer.



romantiske steder i Storbritannia

Som Erik ten Hag forsøker å bringe tilbake glansdagene til Old Trafford, klubbens ulykkelige jakt på Frenkie De Jong har resultert i at de røde djevlene nå jager flere signeringer i de siste tre ukene av det tre måneder lange vinduet. Likevel, Tyrell Malacia , Christian Eriksen og Lisandro Martinez er gjennom døren for £70m, og Adrien Rabiot utseende satt til å bli signering nummer fire .



I mellomtiden, sagaen rundt Cristiano Ronaldo fremtiden buldrer videre, som United søke etter måter å styrke angrepet deres på og komme seg fra Søndagens marerittstart til deres nye Premier League kampanje, en katastrofalt 2-1 tap hjemme til Brighton & Hove Albion.



Her er NEWSAM Fotball med siste nytt fra Old Trafford.

Red Devils grøfter Arnautovic

I en sjelden kort overgangssaga har United forlatt sine forsøk på å signere Marko Arnautovic fra Bologna . De røde djevlenes avgjørelse følger tilbakeslag fra supporterne etter at det kom frem at klubben hadde lagt inn et sjokkbud verdt rundt 7 millioner pund i løpet av helgen. Tilbudet ble avvist av italienske Bologna, og det var ventet et forbedret bud på den 33 år gamle østerrikske spissen.

Men nå blir Arnautovic værende, ettersom flere United-fans sendte e-post til Red Devils-sjef Richard Arnold direkte midt på grunn av påstander om rasisme fra så sent som under EM i fjor sommer. Arnold og co vil nå se etter alternative forwards å signere.



Les hele historien her .

Bli involvert! Hvem bør Man Utd nå målrette for å forbedre angrepet deres? Gi oss beskjed om valget ditt i kommentarfeltet .



  Arnautovic vil ikke signere for Man Utd
Arnautovic vil ikke signere for Man Utd

Ronaldo sendte en advarsel

Rio Ferdinand har erklært det United har ikke råd til å la Cristiano Ronaldo slutte i sommer, til tross for at 37-åringen var desperat etter å forlate klubben i jakten på Champions League Fotball. Ronaldo var med som innbytter i søndagens tap, en avgjørelse som hans tidligere lagkamerat fra Red Devils var uenig i og advarte om kunne få ringvirkninger.

'For en spiller er det verste for deg å sitte på benken og komme inn i en kamp,' sa Ferdinand på sin Vibe med fem forestilling. 'Du starter ham, fortell ham - 'du kommer til å spille 45 og gjøre det du gjør'. Han ville ha [hadd 45 minutter]. Han har erfaren nok til å gå gjennom en kamp.

'Du må stole på disse gutta... Man Utd slipper ham aldri akkurat nå. Hvor skal de finne 24 mål? Ikke ha samtalen, du går ingen vei.'

Les hele historien .

jacob rees mogg barn

Pique legger press på De Jong

  Pique har pekt De Jong mot å ta et lønnskutt
Pique har pekt De Jong mot å ta et lønnskutt ( Bilde: Getty Images)

Den tidligere United-forsvareren Gerard Pique kan gjøre de røde djevlene en tjeneste ved å gå med på å redusere lønnen hans kl. Barcelona , som igjen legger press på Frenkie de Jong til å gjøre det samme. Veteranen er satt til å ta et lønnskutt for å hjelpe sin elskede katalanske klubb med å registrere sine fem nye signeringer og to kontraktsfornyelser før den nye La Liga-sesongen.

De Jong har også blitt oppfordret av Camp Nou-styret til å ofre inntektene sine, men står fast og ønsker å få betalt de 14 millioner pundene han skylder etter å ha utsatt lønnen sin i løpet av Covid-19 pandemi. Midtbanespilleren er fortsatt Ten Hags øverste overføringsmål, og selv om hans ønske er å bli værende, trenger Barcelona at han enten går på akkord med lønnen som Pique har eller går. Når det gjelder United, ser imidlertid Adrien Rabiot ut som et langt mer sannsynlig alternativ.

Les hele historien .

Se Også: