Erik ten Hag må gjøre mer enn å bare bytte Man Utd dugouts for å redde dette synkende skipet

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Forskjellig dugout - samme forferdelige, desperate, dystre Manchester United.

Erik ten Hag bestemte seg for å bytte hjemmebenken for å være nærmere Stretford End, men det viste seg at det var den eneste endringen han har introdusert. Første ting først, la ingenting utvanne fortreffelighet av Brighton og glansen av Graham Potter, som ønsket sin nye nederlandske motstander velkommen med en taktisk mesterklasse.

Og la ingenting ta avstand fra de to smarte Pascal Gross-målene som ga gjestene deres første seier noensinne på Old Trafford. Men i tilfelle noen supportere skulle få minnene sine slettet av ankomsten av Ten Hag og av noen hyggelige sommerkamper, var dette en grusom påminnelse om hvor fantastisk middelmådig denne United-troppen har blitt.

Hvorfor skulle noe endre seg når Fred og Scott McTominay - sistnevnte er heldig som unnslipper et rødt kort for en fryktinngytende foul på Moises Caicedo - utgjør midtbanen din? Hvorfor skulle noe endre seg når Harry Maguire sprer panikk? Hvorfor skulle noe endre seg når Marcus Rashford sliter med å fange de enkleste ballene? Hvorfor skulle noe endre seg når hele ensemblet ikke ser fit nok ut? Å tro at Ten Hag kan ha en slags tryllestav i ermet er ikke ønsketenkning, det er ren vrangforestilling.

Lydsporet til denne Old Trafford-åpneren var kjent, en protest før kampen og en lav summing av Glazers Out, hørt av en av deres nummer, Avie. Det er et refreng som fortsetter å falle for døve ører, men misnøyen skaper ikke en positiv atmosfære rundt stedet. Og denne spillergruppen trenger all den positiviteten den kan få. Teknisk sett er de en verden unna eliten, deres problemer preget av distribusjon av David De Gea.

Black Friday 2019 tilbud Storbritannia

Du trenger virkelig ikke å være et trenergeni for å komme til den konklusjonen at du ikke kan spille ut fra keeperen hvis keeperen ikke kan spille. Hvis Ten Hag vil at keeperen hans skal passere den, må han bytte keeper, enkelt er det. Ikke at bestått fiasko var begrenset til De Gea - langt ifra. At Fred varte til det 53. minutt var litt av et mysterium mens Rashfords berøring og avslutningsdyktighet har gått i skjul på lang sikt.

SI DIN MENING! Hvordan fikser Ten Hag Man Utd? Gi oss beskjed i kommentarfeltet

Cristiano Ronaldo fra Manchester United
Cristiano Ronaldo kom fra benken for Manchester United, men kunne ikke hindre dem i å skli til et 2-1 hjemmetap mot Brighton ( Bilde: Michael Regan/Getty Images)

Derimot var Brightons pasning skarp, nøyaktig og målrettet, noe som førte til et par mål i første omgang. Gross avsluttet med tofotsekspertise ved begge anledninger, men sjansene hans ble skapt av smarte vekslinger som for det første endte med Danny Welbecks assist, og for det andre med en Solly March som De Gea bare kunne gjøre mål for målscoreren. Uniteds eneste klare sjanse i første omgang hadde kommet før Brighton slo til, men Bruno Fernandes satte den opp på tribunen.

Pauseunderskuddet deres var en refleksjon av Uniteds middelmådighet, men unødvendig å si, de levde opp etter Cristiano Ronaldo erstattet Fred og da Brighton, enten bevisst eller ubevisst, bestemte seg for å lene seg tilbake. Det var imidlertid en betydelig del av lykke ved målet som fikk United tilbake i kampen.

Mens VAR John Brooks ikke engang så på det som så ut som en åpenbar straffe etter Lisandro Martinez hadde bundet Welbeck over, bestemte han seg for at ballen ikke hadde kommet av Diogo Dalots arm før en sammenblanding mellom keeper Robert Sanchez og Alexis Mac Allister førte til midtbanespillerens selvmål. Men ikke engang flaks kan hjelpe denne Manchester United-troppen. Ten Hag har en helvetes utfordring - og det skal mer til enn å bytte plass for å møte den.