Jacqueline Jossa har endelig dusj på I'm A Celeb etter 'frykt for å bli filmet'

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jacqueline Jossa har endelig dusjet på I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!(Bilde: Rex)



Leiren I'm A Celebrity vil lukte litt friskere nå som Jacqueline Jossa endelig har dusjet.



Den 27 år gamle tidligere EastEnders-skuespilleren tok steget og dusjet under det langvarige realityshows berømte foss etter å ha vært i jungelen i nesten to uker.



Stripping til en svart og hvit bikini, mor-av-to Jac frisket opp da Girls Aloud-stjernen Nadine Coyle også forberedte seg på å bli ren mens hun hadde på seg en rosa bikini.

Kilder har sagt at damene i 2019 I’m A Celeb -konkurransen har vært motvillige til å dusje på grunn av at kameraer var plassert for å vise dusjscenene.

Jacqueline Jossa dro til jungeldusjen for første gang to uker etter at hun ankom leiren (Bilde: James Gourley/ITV/REX)



Såpeskuespillerinnen er blant stjernene som deltar i konkurransen i 2019 (Bilde: ITV/REX)

De prøver å vaske diskret, vekk fra rampelyset, og flere har snakket om å ha tillitsproblemer, sa en kilde til showet tidligere til The Sun.



Det ser ikke ut til at det vil være mange av disse scenene i hele serien, selv om de kanskje må gi seg til slutt for å få en skikkelig vask, la de til.

Medkonkurrenten og Good Morning Britain -stjernen Kate Garraway sa tidligere at stripping til bikini i jungelen var hennes største frykt.

Kate Garraway så fantastisk ut i det blå badetøyet da hun forberedte seg på dusjen (Bilde: ITV/REX)

billige vinterbyferier til Europa

Caitlyn var en av de første som omfavnet al fresco -dusjen (Bilde: ITV/REX)

Jeg er veldig nervøs for det fordi jeg har en vanlig kropp. Jeg har ikke en kjendis kropp. Det er problemet, jeg har ikke noen kjendis, sa 52-åringen til The NEWSAM før hun ankom jungelen.

Jeg tar i meg en skummel bikini, og jeg skal se om opplevelsen av å være i jungelen er nok til å få meg til å slippe den frykten, og ved slutten av den tok jeg faktisk den bikinien på, avslørte hun.

I mellomtiden har programlederne Ant og Des allerede kommentert at årets deltakere har vært noen av de stinkende som er registrert.

Myleene Klass i dusjen

Myleene Klass dusjet berømt på I & apos; m A Celebrity! Get Me Out Of Here tilbake i 2006 (Bilde: Rex)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Ant skyldte de nye reglene i leiren for den økte stanken av BO, og sa til Extra Camp: Forskjellen i år er at vi har gassovner der inne, ingen røyk. De stinker ikke så mye.

Mens den tidligere deltakeren som ble ekstra-leir-vert Joel Dommett var enig, sa: De lukter av B.O. i stedet fordi de alle lukter selv og de lukter, men du lukter normalt ikke deg selv fordi du har brann hele tiden.

Jeg er en kjendis ... Få meg ut herfra! fortsetter i kveld på ITV klokken 21.10 .

Se Også: