M&S selger nå en gigantisk fot lang sjokolade-éclair til jul

Marks & Spencer

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er ikke veldig jul, men det er fortsatt toppen av listen vår(Bilde: M&S)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Selv om vi ikke kan si at franske bakverk noen gang har vært en funksjon ved julemiddagsbordet, ifølge Marks og Spencer, sjokolade éclairs er absolutt en festlig mat.



Så for matserien deres i julen 2019, har det ambisiøse britiske supermarkedet nettopp lansert en gigantisk, fot lang sjokolade-éclair.

st denys jernbanestasjon

Sikkert den største éclairen vi noensinne har sett, den massive dessertlanseringen i butikkene neste uke, mandag 30. september, og blir med rette kåret til deres & apos; Biggest Ever Éclair & apos ;.

Vi vil ta mye (Bilde: M&S)



Koster bare £ 10 Erklæringspuddingen inneholder buttery chouxdeig, fylt med deilig fersk krem, før den drysses med smeltet melkesjokolade. Vi saliverer ved tanken ...

verste byen i Storbritannia

Men en enorm sjokolade -éclairs er ikke det eneste som får M & S -fans til å glede seg over julen, og M&S avslører også denne uken at de også vil lansere en spesialutgave Colin the Caterpillar for høytiden.



Éclair vakte først interesse da den ble lagt ut på den populære Facebook -siden Money Saver Online, hvor den har mottatt nesten 15 000 kommentarer fra spente puddingelskere.

sex i en campingvogn

Det er også en ny Colin (Bilde: M&S)

Les mer

Mer om supermarkeder
Tesco lanserer veganske soner i butikkene Cadbury lager sjokoladeorange Twirl M&S juleprogram Saltet karamell Baileys er her

Det er også satt til å ankomme M&S i julen en helt vegansk julemiddag - inkludert kanapeer, pluss & apos; Perfect Turkey & apos ;.

Når det gjelder overstørrelse, vil Marks og Spencer også øke størrelsen på sin berømte Brie en Croute - en osteaktig forrett som består av seig Brie -ost innkapslet i en flassende konditorskorpe - som nå vil være større enn noensinne og koste £ 10.

Nå må vi bare begynne å spare ...

Se Også: