Mannlig showbiz -stjerne vinner høyesterettsforbud for å dempe utpresser som krevde £ 50k for å undertrykke 'påstander' om at han begikk 'alvorlig straffbar handling' mot kvinne

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kjent mannlig showbiz-stjerne vinner høyesterettsordre for å dempe utpresser



En velkjent showbiz-stjerne har vunnet en høyesterettsordre mot en utpresser som påstod at han begikk en 'veldig alvorlig'. straffbart for en kvinne, og krevde 50 000 pund for å tie.



catherine zeta-jones michael douglas

Retten hørte at mannen, som bare kan navngis som LJY for å beskytte sin identitet, mottok et brev fra en ukjent avsender som hevdet å være fra en & apos; svært diskret organisasjon. & Apos;



Den hevdet at en av dens & apos; klienter & apos; hadde påstått at LJY hadde begått en & apos; veldig alvorlig & apos; straffbart for henne for noen år siden, men ga ingen detaljer.

Den sa at historien var svært overbevisende og 'ville være på samme måte overbevisende for myndighetene eller pressen'.

Mannen ble bare identifisert som LJY



Etter å ha gitt sin kjennelse i London sa dommer Justice Warby at brevet antydet at det påståtte lovbruddet forårsaket & apos; klienten & apos; å tape på økonomiske muligheter og søkte & apos; økonomisk godtgjørelse & apos; på 50 000 pund.

En fire-dagers frist ble gitt, med rabatt som tilbys for tidlig oppgjør.



Brevet sa at hvis LJY ikke betalte, ville detaljene i saken bli offentliggjort via nyhetsbyråer og nettressurser.

Det fortsatte: 'I det nåværende politiske og sosiale miljøet føler vi at du vil forstå at dette vil ha varig skade på din karriere, ditt rykte og ditt personlige liv.

'Dette vil igjen nesten sikkert skade deg mer enn det beskjedne økonomiske oppgjøret vi søker.'

Dommen ble avsagt av Høyesterett (Bilde: Getty)

greg lake geordie shore

Til tross for en advarsel om det motsatte, ba LJY sine representanter om å kontakte politiet og hans advokater.

Politiet mente det var en & apos; svindel & apos; og sa at seks identisk formulerte brev hadde blitt sendt til enkeltpersoner-selv om LJY var det første kjente offeret.

sist sett tidsstempel whatsapp

LJY sa at han ønsket å prøve å stoppe personen (e) ukjente & apos; fra å utføre sine trusler som & apos; det er ingen begrunnelse for dem & apos; og at han aldri hadde vært ansvarlig for & apos; enhver slik påstått lovbrudd.

Han beskrev seg selv som 'sint og lei seg over at noen kunne gjøre dette mot meg'.

LJYs rådgiver, Jacob Dean, sa at brevet var en åpenbar og åpenbar utpressingstrussel og kan være 'bare toppen av et isfjell'.

Dommeren slo fast at påbudet var begrunnet på grunn av trakassering, misbruk av privat informasjon og ærekrenkelse.

Se Også: