Hollyoaks 'Jennifer Metcalfe og den tidligere Geordie Shore -stjernen Greg Lake' venter sitt første barn '

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jennifer Metcalfe og Greg Lake

Jennifer Metcalfe og Greg Lake(Bilde: Twitter)



Jennifer Metcalfe og kjæresten Greg Lake venter angivelig sitt første barn.



Hollyoaks -stalwart, 33, sies å være & glade & apos; etter å ha lært at hun er gravid med hennes og Gregs første barn, melder The Sun.



jess impiazzi kjærlighetsøy

Jennifer - hvis karakter led av en dødfødt fødsel på såpen i fjor - og den tidligere Geordie Shore, 32, sies å være ekstatisk og har fortalt sin familie og venner.

Jennifer Metcalfe og Greg Lake

Jennifer Metcalfe og Greg Lake (Bilde: Twitter)

I en tale til The Sun sa en kilde nær paret: 'Jen og Greg er glade. De har fortalt det til venner og familie, som også er lure.



Tydeligvis etter hennes vanskelige tid med å filme hennes siste graviditetsscener Hollyoaks dette er et friskt pust for Jen.

Det kommer til å bli en spennende resten av året for henne.



beste beef wellington å kjøpe
Jennifer Metcalfe

Jennifer Metcalfe (Bilde: LighterLife Fast)

NEWSAM Celeb har kontaktet en representant for Jennifer for å kommentere saken.

Paret har vært et element siden de møttes første gang tilbake i 2013, og tidligere avslørte de at de hadde tenkt på å stifte familie.

Snakker til OK! magasin tilbake i april innrømmet Hollyoaks -stunner og Greg at de helst ville like to barn.

Jennifer Metcalfe

Jennifer Metcalfe (Bilde: LighterLife Fast)

hva er 1111 nummer

Jeg tror jeg vil ha to barn. En gutt og en jente ville være hyggelig. Jeg har to nevøer, og jeg liker å tilbringe tid med dem, 'avslørte Geordie Shore-stjernen Greg en gang.

Parets glade nyheter kommer etter at Jennifer måtte levere en rystende forestilling i Hollyoaks i 2015, da karakteren Mercedes McQueen fødte et dødfødt barn.

Da hun snakket med Star den gangen, forklarte Jennifer den følelsesmessige byrden ved handlingen, og forklarte at hun hadde blitt sittende igjen i & tosflommer av tårer & apos; etter at hun leste manuset.

Hun forklarte den følelsesmessige byrden og sa: 'Jeg fikk den klumpen i halsen og det var det. På slutten av alt var jeg rotete. '

Se Også: