Dancing On Ice smalt med Ofcom -spaltningsklager over kjolen til Holly Willoughby

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dancing On Ice -verten Holly Willoughby vakte stor oppstandelse under lanseringsprogrammet søndag kveld med sin fantastiske kjole.



Holly så strålende ut i den rosa kjolen prydet med krystaller og fjær med en stupende utringning, som noen seere var fornærmet over.



Kringkastingsregulatoren Ofcom bekreftet at den mottok 341 klager på ITV -showet, hvorav de fleste vedrørte Rufus Hounds kutte bemerkning om regjeringens unnlatelse av å mate sultne skolebarn.



Andre var fra sinte seere som ble fornærmet av Holly's klyving, mens noen hevdet at det var uanstendig for et show før vannet.

En tweeted: 'Hvorfor må Holly blinke i brystene hver gang. Det er et familieunderholdningsshow. Jeg skjønner det bare ikke. Jeg ville tenkt så mye mer på henne hvis hun kledde seg som en dame og dekket dem til. #dansende '.

En annen stønnet: 'OK, jeg kommer til å si det. Jeg vil egentlig ikke se brystene ute med lite igjen til fantasien på TV Holly Willoughby i går kveld #dansende og Osborne datter på #GMBOscars dette er Come on Directors mer dekorum vær så snill '.



Holly Willoughby på Dancing On Ice

Hollys vakre rosa fjær- og bejeweled -kjole mottok noen klager til Ofcom (Bilde: Matt Frost/ITV/REX/Shutterstock)

hjemme alene hus til salgs

En talsperson sa: 'De fleste av de 341 klagene handlet om Rufus Hounds kommentarer til regjeringen.



'Vi mottok også klager på Hollys kjole og oppsettet av programmet gitt Corona-regler.'

The NEWSAM har kontaktet en representant for Dancing On Ice for kommentar.

Holly Willoughby på Dancing On Ice

Holly Willoughbys fantastiske kjole viste seg å være for tøff for noen seere (Bilde: Matt Frost/ITV/REX/Shutterstock)

Rufus, som mottok gullbilletten denne uken, noe som betyr at han er immun mot offentlig avstemning, kommer med en sviende kommentar om de konservative parlamentsmedlemmene som stemte mot gratis skolemåltider.

Parlamentsmedlemmer provoserte en storm av kritikk i slutten av fjoråret ved å stemme ned på Marcus Rashford-støttet initiativ om å forlenge gratis skolemåltider i løpet av ferien.

'Jeg har tilbrakt mesteparten av året ikke følelsesmessig stabil fordi verden ikke gir mening, og dette ikke gir mer mening om det,' sa Rufus.

Rufus Hound og Robin Johnstone

Rufus Hound tok sikte på den britiske regjeringen etter hans opptreden (Bilde: Matt Frost/ITV/REX/Shutterstock)

303 engel nummer kjærlighet

'Vi lever i en verden der menneskene vi velger ikke vil mate sultne barn, dette er det minst gale som har skjedd meg på lenge.'

Senere forklarte han på Twitter: 'For menneskene som ønsker å være krysset med meg, ville du aldri bli min venn.

'Jeg skulle ønske det var annerledes, men slik er verden vi lever i nå.

'Til alle andre, takk for alle de fine meldingene dine. Jeg skal prøve å fortsette å gjøre morsomme isdanser for deg x. '

* Dancing On Ice fortsetter søndag klokken 18.00 på ITV

Se Også: