Love Islands Luca Bish flørter med Gemma Owen mens de stiller opp for gjenforening

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Elsker øya toer Luca Bish og Gemma Owen satte opp en samlet skjerm mens de reiste sammen for å filme torsdag kvelds gjenforeningsshow før det ble sendt på søndag.



Paret, som gikk glipp av premien på £50K til vinnerne Davide Sanclimenti og Ekin-Su Cülcüoğlu på mandag så begge gla i svart underveis i Gemmas Instagram historier.



'Hvor bra ser hun ut med håret oppe sånn?' spurte Luca, før Gemma smilte mens hun poserte for kameraet.



beste dyrehagene i Storbritannia

Tidligere på kvelden hadde 19 år gamle Gemma invitert sine 1,6 millioner følgere til å stemme på historien hennes hvordan hun skulle ha håret.

Paret landet på London Stansted Airport i går sammen med sine andre finalister og var velkommen av familie og venner - men hennes fotballspiller pappa Michael Owen var ingen steder å se.

  Paret så ut til å ha en samlet front
Paret så ut til å ha en samlet front ( Bilde: gemowen_1 /Instagram)
  Gemma og Luca så avslappede ut da de tok turen til gjenforeningen
Gemma og Luca så avslappede ut da de tok turen til gjenforeningen ( Bilde: gemowen_1 /Instagram)

Davide og Ekin-Su har også tatt til sosiale medier, i mellomtiden, og lagt ut et bilde i det som ser ut til å være ITV green room, venter nervøst på å se de andre i forkant av showet.



En annen deltaker - Adam Collard - så ut til å være i godt humør da han ble sett dele en drosje med partner og ambulansepersonell Paige Thorne på vei til studioene - muligens etter å ha hørt at rivalen Jacques O'Neill er satt til å snuppe showet.

Det fortalte en kilde Solen : 'Alle samles til en stor fest i kveld i London. ITV har plassert alle på et hotell, så ingen trenger å gå glipp av noe.



coca cola lastebiler
  Vinnerne Ekin-Su og Davide var de første som kom
Vinnerne Ekin-Su og Davide var de første som kom ( Bilde: ITV/REX/Shutterstock)

'Dessverre har Jacques bestemt seg for at han ikke er klar til å se Paige helt ennå, og spesielt ikke med Adam.

'Han har tatt beslutningen om å vente på et mer passende øyeblikk for å snakke med henne igjen etter alt han har vært gjennom.'

Seerne kan være inne for en natt til med drama, i mellomtiden, etter at en deltaker lovet å skape trøbbel på gjenforeningen.

husets kjærlighetsstjerne George Tasker ertet en plan om å kaste en nøkkel mellom det lykkelige paret under en livestream med andre dumpede bomber Mollie laks og Samuel Agbiji.

  Adam og Paige vil også være tilstede
Adam og Paige vil også være tilstede ( Bilde: ITV/REX/Shutterstock)

I klippet som ble filmet før finalen snakket Mollie om hvem hun håpet skulle vinne showet, og sa at hun sto bak fanfavorittene Ekin-Su og Davide.

Men George svarte da: 'De vil vinne og så bryter jeg dem opp på gjenforeningen.'

Reunion-episoden fra Love Island fra 2022 skal sendes søndag 7. august på ITV2.

Facebook-ord med venner

Se Også: