I'm A Celebrity -fans forbløffet over Myles Stephensons 'meningsløse' luksusartikkel

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Under den siste episoden av I & apos; m A A Celebrity ... Get Me Out of Here! , fikk leirkameratene i oppgave å hente sine etterlengtede luksusartikler som en del av en mini-utfordring sent på kvelden.



Ettersom de berømte ansiktene er tvunget til å leve under grunnleggende al fresco -forhold uten kontakt fra familiene i opptil en måned, er hjemmekomforten av avgjørende betydning når det gjelder overlevelse i jungelen.



På tirsdag kveld, da hver kjendis avslørte hva de hadde valgt å ta med seg som støtte, ble seerne sittende dobbeltspissende da de hørte Myles Stephensons lure idé.



Før de gikk inn i jungelen, måtte Myles Stephenson og hans kjendiser be om en luksusartikkel (Bilde: ITV/REX)

sjekk dwp bankkontoer

Leirkameratene prøvde å hente gjenstandene sine fra en dam (Bilde: ITV)

Hovedleiren viste seg sørgelig over utfordringen (Bilde: ITV/REX)



Rak-Su-sangeren kunngjorde at han hadde valgt å ta et engangskamera med seg, slik at han kunne gjøre minner & apos; av sin tid på ITV -underholdningsshowet.

Fans av showet ble etterlatt i hysteri av hans avgjørelse som syntes å glemme at hans narrestreker ble filmet døgnet rundt av et ITV -produksjonsmannskap.



'Kan ikke komme over det faktum at Myles ønsket et engangskamera for minner om noe som er på nasjonal TV,' sa en seer.

beste nettsted for å ha saker i Storbritannia

'Hvis du noen gang føler deg dum, bare husk at Myles valgte et engangskamera som sin luksusartikkel ... i jungelen ... på ITV ... 24/7,' lo en annen.

'Så Myles ønsket å ta med et kamera inn i jungelen for å lage noen minner. Hvis det bare var en annen måte han kunne se tilbake på tiden der inne, tenkte en tredje.

Mens en annen spurte: 'Vet Myles at han er på TV? Hvorfor skulle han trenge et engangskamera når hvert sekund dekkes av et dusin HD -kameraer med zoomfunksjoner? '

Men andre fans av ITV -showet mente Myles & apos; luksusartikelen viste en ganske gjennomtenkt side til X Factor -mesteren.

cantona kung fu kick

Noen seere syntes ideen var ganske søt (Bilde: ITV/REX)

Seerne var rasende over at leirkameratene mistet luksusartiklene sine, men Adele beholdt bildet sitt av Jane McDonald (Bilde: ITV)

'Det faktum at Myles hadde et kamera som sin luksusartikkel for å gjøre minner ærlig talt, gjør mitt hjerte vondt. Han er så søt og omsorgsfull, og jeg elsker ham, og det er bare dag to, sa en fan.

Til tross for Myles & apos; gode intensjoner, kameraet nådde aldri hendene hans. Den veldedige stjernen tilbød sin luksusartikkel for en & apos; øvelsesrunde & apos; som kjendisene tok tak i spillet.

Hovedleiren ble utfordret med å sikre hver pakke fra en haug og flytte inn i en boks over en dam ved å bruke annet enn treårer.

Balanseferdighetene deres viste seg å være triste, med bare to ting som kom tilbake til leiren.

simon cowell cheryl cole

Kate Garraway ble begavet concealeren, og vanligvis kom Adele Roberts tilbake med et innrammet bilde av Jane McDonald som hun beskrev som en 'legende'.

Les mer

Jeg er en kjendis 2019
Jacqueline gjenforening med døtre Hva sier Jac og Dan kroppsspråk Fans & apos; hjertesorg over Jacs bekjennelse Romans brogjenforening er ikke vist

Se Også: