Love Islands Jacques var 'så sint' på mamma for å ha delt ADHD-diagnosen

TV nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tidligere Love Island-deltaker Jacques O'Neill har innrømmet at han nesten slettet innlegget på sosiale medier om sin ADHD da han forlot villaen.



Den 23 år gamle rugbyspilleren bestemte seg for å slutte i ITV2-programmet 12. juli kort tid etter Adam Collard ankommet.



Kort tid etter hans avgang sa Jacques at han 'massivt undervurderte' innvirkningen serien ville ha på ham mentalt, etter at familien hans avslørte at han hadde ADHD.



liten blanding jesy nelson

Imidlertid har Jacques nå sagt at han var 'så sint' på moren sin for å ha snakket ut om at han hadde oppmerksomhetsunderskudd hyperaktivitetsforstyrrelse.

Jacques snakket til Kate Garraway og Ben Shephard på torsdagens Good Morning Britain, og sa: 'Da jeg kom ut, var jeg så klar til å slette det, men jeg var så sint på moren min. Jeg tenkte 'hvorfor la du det ut?' Det ser ut som en unnskyldning for oppførselen min.

robin williams kim kardashian
 Love Island-deltakeren Jacques O'Neill has admitted he almost deleted the social media post about his ADHD
Love Island-deltakeren Jacques O'Neill har innrømmet at han nesten slettet innlegget på sosiale medier om sin ADHD ( Bilde: ITV)

'Med meg er jeg veldig lik... jeg takler alt, det handler ikke om ADHD. Vi sliter, folk med ADHD vil forstå meg, vi sliter mye annerledes enn noen uten ADHD.'



Kate spurte ham så: 'Så du var bekymret for at det så ut som om du brukte diagnosen din som en unnskyldning eller noe?'

Jacques svarte: 'Ja, akkurat, jeg ville ikke at folk skulle tro det. Og det var tydeligvis ikke det... Jeg føler at mammaen min, hatet hun fikk og å se sønnen sin, hun var veldig redd for meg så hun følte at hun måtte sette ut noe.



 Jacques dukket opp torsdag's episode of Good Morning Britain
Jacques dukket opp på torsdagens episode av Good Morning Britain ( Bilde: ITV)

'Men jeg var nær ved å slette det og da jeg fikk inspirasjonen,' la han til mens Ben kom inn: 'Du ser forskjellen det gjør.'

crystal palace fotballklubb

Snakker om når han først sluttet Love Island villa, sa Jacques: 'Da jeg først kom ut, var det veldig annerledes for meg. Jeg var redd, veldig redd for livet og det som skulle komme ved siden av meg.

'Da jeg var i villaen etter at jeg dro, ville jeg bare ha mammaen min, alt jeg ville gjøre var å være sammen med mamma og bare gå i skjul. Jeg ble så mye hat, at jeg og mamma fikk drapstrusler og alt.'

 Dr. Hilary Jones ble med Jacques på GMB-sofaen for å diskutere ADHD mer detaljert
Dr. Hilary Jones ble med Jacques på GMB-sofaen for å diskutere ADHD mer detaljert ( Bilde: ITV)

Jacques var klar til å slette sine sosiale medier og gå bort fra rampelyset, men han sa at positive meldinger fra Love Island-fansen ombestemte seg.

'Jeg begynte å få massevis av folk som tok kontakt med meg og sa at jeg er en inspirasjon for ADHD-siden og litt av et forbilde,' forklarte han.

hva betyr 126

'Jeg fikk fullvoksne menn til å sende meldinger til meg som sa 'elsker deg, du er en inspirasjon', jeg ble overveldet av det hele.

'Hvis det ikke var for menneskene som støtter meg eller gir meg den kjærligheten, ville jeg vært på et så dårlig sted at jeg ikke kan takke dem nok egentlig.'

Good Morning Britain sendes hverdager kl. 06.00 på ITV og ITV Hub.

Se Også: