Liverpool åpner den beste bussparaden etter at Premier League -seieren vant

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Liverpool vil kunne feire tittelseieren med en åpen bussparade så snart det er trygt.



De røde ble kronet til mester i England for første gang på 30 år torsdag kveld da deres nærmeste utfordrere Manchester City tapte mot Chelsea 200 miles unna på Stamford Bridge.



Flere tusen Liverpool -fans strømmet ut i gatene utenfor Anfield og i sentrum for å glede seg over sin historiske seier, hvorav noen ble sett på å bryte retningslinjer for sosial distansering.



Nå har Liverpool Council bekreftet at klubben får lov til å holde en tittelparade.

Men de advarte om at en endelig dato bare kan avgjøres når koronaviruset er under kontroll.

Virgil van Dijk ble utstyrt med en skjorte for feiringen om natten (Bilde: Liverpool FC via Getty Images)



Det sa en talskvinne i rådet Liverpool Echo : Vi ser på planer om hvordan en tittelseier kan feires fullt ut, og vil respektere klubbens og fansenes ambisjoner om å ha en parade.

Dette vil bare skje når det er trygt å gjøre det, restriksjoner for lockdown har blitt lettere, og smittefrekvensen for viruset er redusert.



Liverpool Council mener at selv om reglene for sosial distansering er redusert til 1 meter, ville en parade være umulig å politi trygt.

Fans vil få en åpen bussparade (Bilde: Liverpool FC via Getty Images)

Tittelparaden vil ikke finne sted i sommer og er kanskje ikke engang mulig før denne gangen neste år - på det tidspunktet håper Liverpool å få enda flere pokaler å feire.

Liverpool -manager Jurgen Klopp hadde tidligere foreslått at klubben kunne holde paraden halvveis i neste sesong.

At du ikke kan feire på den måten du alltid har drømt om, det er ikke hyggelig. Jeg forstår det helt, sa Klopp til Sky Germany.

Klopp ble oppdaget i bilen hans fredag ​​morgen (Bilde: PETER POWELL/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

Jeg føler det samme. Det er ikke det at idealet mitt er å feire alene på stadion, så bare kjøre hjem, fortsatte Klopp.

Det var ikke sånn når du tenkte på det. Men det kan ikke endres nå. Hvorfor skal vi nå gjøre en stor avtale om noe som ikke kan endres?

Det kommer en dag hvor livet blir normalt igjen.

ufc 239 britisk tid

Les mer

Liverpool - Premier League -mestere
Inside Reds & apos; sen kveld tittelfest Fans fester utover natten LIVE REAKSJON: 30 års ventetid er over Klopp gleder seg over stjerner med pappa som danser

Når noen har funnet vaksinen, når noen har funnet en løsning på problemet, når smittefrekvensen er null eller lavere - den dagen vil komme etter hvert.

Da har vi rett til å feire det vi vil feire den dagen.

Hvis dette er 12theller 13thkampdagen i neste sesong, og vi vil feire den, hvem skal stoppe den? Klopp lagt til.

Georginio Wijnaldum var ute og feiret med troppen torsdag kveld (Bilde: Liverpool FC via Getty Images)

I mellomtiden har politiet og rådet bønnfalt Liverpool -supportere om å respektere sosial distanse når de feirer seieren, med assisterende sjefkonstabel Rob Carden sa at det ville være et passende tidspunkt for fansen å komme sammen i byen for å feire.

Rådet har markert anledningen ved å ha landemerker over byen opplyst med rødt.

Ordfører Joe Anderson gratulerte Liverpool på Twitter og fortalte Radio Four’s I dag programmet fredag ​​formiddag om at tittelen kunne vinne et enormt økonomisk løft for byen.

Han sa: For at Liverpool skal ha oppnådd det de har oppnådd, er det helt fantastisk å vinne tittelen sju kamper før sesongen er ferdig.

Og som evertonian - som en Bluenose som de kaller oss i Liverpool - gratulerer Liverpool.

De spilte glimrende fotball, helt fantastisk, fantastisk å se, og det er et stort løft for Liverpool, merkevaren til Liverpool og byens økonomi, så jeg er glad og overrasket over at de har vunnet det med så mye.

Jeg er ikke en av de bitre menneskene, så langt jeg er bekymret for Everton - jeg vil at de skal ta igjen Liverpool, jeg vil at de skal overkjøre Liverpool - men jeg pålegger ingen å vinne med god fotball.

Se Også: