GAME Black Friday og Cyber ​​Monday: Beste kjøp i 2018 fra den britiske spillgiganten

Svart Fredag

Horoskopet Ditt For I Morgen

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Cyber ​​Monday på GAME er like stor som Black Friday for spillgiganten, med noen av de mest etterlengtede salgene fra noen britisk forhandler.



Og i år skuffet ikke, med GAME som avslørte en mengde rabatter og pakktilbud som ble matchet av andre britiske butikker - med de fleste tilbudene fortsatt!



Kanskje er vårt favorittilbud på partiet enten Xbox One S 1TB med Forza Horizon 4, pluss Now TV, som har vært redusert til £ 179,99 .

Imidlertid har vi nettopp oppdaget at Smyths har det til en enda billigere £ 169,99 - £ 10 billigere enn noe annet sted i hovedgaten.

Og det er ikke leketøysforhandleren som bare vinner på Black Friday, og også er den laveste prisen for øyeblikket på sine Fifa 19 PS4 -pakker, nå £ 209,99.



Vi har listet opp våre favoritttilbud nedenfor fra GAMEs Black Friday -salg, som inkluderer store rabatter på både maskinvare, programvare og tilbehør.

hvor lenge før jeg kan kjøre

Beste Cyber ​​Monday -tilbud fra GAME

500 GB PS4 med FIFA 19 + nå TV, nå £ 219,99 (var £ 249,99)

Potensielt den billigste Fifa 19 -pakken som er tilgjengelig akkurat nå



Nok en solid buntavtale, til £ 219,99 Dette er en av de laveste Fifa 19- og PS4 -pakkeavtalene vi har sett så langt - selv i Amazon Warehouse sitt klareringssalg! Selv om vi nettopp har oppdaget et enda billigere tilbud fra Smyths, hvem har det for £ 209,99!

Andre steder på high street, liker slike John Lewis, Argus og Amazon selger fortsatt sine Fifa 19- og PS4 -pakker for £ 249,99, noe som gjør dette til en seriøs anstendig Black Friday -avtale.

Xbox One S 1TB med Forza Horizon 4 (Digi Slash) + NÅ TV, nå £ 179,99 (var £ 249,99)

Dette er en veldig god avtale

En av de beste spiltilbudene vi har oppdaget i Black Friday så langt, hele £ 70 har blitt redusert til prisen på denne pakken.

Mens 1 TB Xbox One S -konsollen setter deg tilbake 208 pund selv , Forza Horizon 4 koster £ 36,98 for øyeblikket, noe som gjør dette til en absolutt stjele.

Call of Duty: Black Ops 4 Specialist edition (Xclusive), nå £ 37,99 (var £ 59,99)

Det er mange varianter av Black Ops 4 ute - og det er tilbud på begge deler

For bare noen få kroner mer enn standardversjonen, får du spesialutgave, som inkluderer (viktigst) 1100 Call of Duty Points, og i spillbevegelser og spesialutstyr, samt et eksklusivt telefonkort.

Hvis du bare er ute etter den billigste versjonen av spillet, går den utmerkelsen til Very, som selger standardutgaven for £ 33,99.

Nintendo Switch og Sports Party -pakke, nå £ 279,99 (var £ 289,99)

Det ser kanskje ikke så mye ut, men vi kunne ikke finne mye bedre

Til tross for at det bare ser ut som om det er en liten stund unna, er dette faktisk den billigste avtalen vi har oppdaget så langt for Nintendo Switch og Sports party -pakke så langt. Om noen vil toppe det skjønt ... vi vet ikke.

karen hauer kommer strengt tatt dansende

Hvis du allerede har konsollen og bare er interessert i spillet, selger Argos den for noen få kroner billigere enn normalt, kl. £ 21,49 (var £ 29,99).

5 viktige shoppingtips å huske på Black Friday

Spillere - gjør deg klar (Bilde: AFP)

      For å sikre at du får tilbudene før de blir utsolgt, må du sørge for at du har forberedt deg på forhånd ved å lese våre enkle tips nedenfor.

      1. Lag en liste over tingene du ønsker/trenger for å få i salget.

      2. Gjør forskningen din på forhånd.

      3. Legg til bokmerker med elementer du vil ha før Black Friday.

      4. Kom online så tidlig som mulig på dagen.

        matilde hidalgo de procel
      5. Velg klikk og saml tjenester for å unngå å betale leveringskostnader.

      Black Friday 2019 - topp forhandlere som deltar

      Black Friday 2017
      • Argus (i butikk og online) - flott for å hente rabatterte leker, teknologi og elektronikk som bærbare datamaskiner og TV -er.

      • Amazon (online) - et stort utvalg av teknologi- og spillartikler, inkludert forhandlerens egne merkevarer som Echo -høyttaleren og Fire -nettbrett. Også tonnevis med rabatterte smykker, mote, skjønnhet og spritprodukter.

        paul walker falsk død
      • ASOS (online) - hundrevis av mote, skjønnhet, tilbehør og fottøy fra toppmerker vil bli omtalt i rabattene.

      • John Lewis (online og i butikk) - med de & apos; re & apos; Never Knowingly Undersold & apos; tag line, er forhandleren prismatchende rivaler på populære teknologi-, hjem- og motelinjer.

      • Tesco (i butikk) - supermarkedgiganten tilbyr enorme rabatter på populære elektriske apparater som smarte HD -TVer og Dyson -støvsugere.

      • Støvler (i butikk og online) - skjønnhet, sminke, hudpleie og personlige elektriske ting vil være noen av de omfattende tilbudene fra high street -kjeden.

      • Currys PC World (i butikk og online) - kjøpere kan forvente tilbud på smarthjem, Apple bærbare datamaskiner og nettbrett og videospillkonsoller.

      • SPILL (i butikk og online) - store rabatter på de nyeste PS4- og XBOX -konsollene og toppspill som FIFA 19.

      • Neste (i butikk og online) - et stort utvalg av dame-, herre- og barneklær og tilbehør vil bli omtalt. Ved siden av forhandlerens populære hjem

      • Veldig (online) - forvent et bredt utvalg av produkter som er nedsatte, alt fra møbler til elektriske apparater, samt leker og mote.

      Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer

      Les mer

      Black Friday 2019 - forhandlere som deltar
      Når er Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

      *Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

      Se Også: