Augusts store Premium Bond -vinnere avslørt - inkludert to nye millionærer

Premium -Obligasjoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Har du nettopp våknet en million pund rikere?(Bilde: NS&I)



To heldige mennesker i Storbritannia har nettopp våknet en million pund rikere, etter å ha vunnet jackpotten i denne månedens trekning av Premium Bonds.



Agent Million har jobbet gjennom sommervarmen for å levere en sval vind på 1 million pund til Augusts prisvinnere i Hertfordshire og Cheshire West.



Det første kvalifiserte nummeret som ble generert denne måneden - 287NJ414708 - tilhører en mann fra Hertfordshire som kjøpte sin vinnende obligasjon i november 2016.

hva skjedde med tim wonnacott

Denne månedens vinner er den tiende Premium Bonds -millionæren fra fylket.

Augusts andre vinner er en kvinne fra Cheshire West og Chester, som kjøpte sin vinnende Bond for 13 år siden, i januar 2006.



Det vinnende obligasjonsnummeret er 105VW884980 og hun har £ 30 000 i Premium -obligasjoner.

Det er absolutt en grunn til feiring (Bilde: Getty)



Amazon Prime Day-tilbud 2016

Hun er den åttende Premium Bonds -millionæren fra regionen og den andre i løpet av det siste året, med den siste jackpotten som ble vunnet i november 2018.

Jill Waters, detaljhandelsdirektør i NS&I, sa: En stor del av det som gjør Premium Obligasjoner til et så spesielt produkt, er evnen til å overraske og glede - ikke bare for denne månedens to millionærvinnere, men for alle som har mottatt en av de tre millionene pluss skattefrie premier utbetalt denne måneden.

Enten du har vært så heldig å vinne denne måneden eller ikke, kan Premium Obligasjoner bidra til å skape spennende eventyr og muligheter for kundene våre, enten de vinner store eller jevnlig sparer penger.

En måte å bygge en vanlig sparevan på gjennom Premium Obligasjoner er å sette opp en stående ordre. Da vi reduserte minimumsinvesteringen i Premium -obligasjoner til £ 25 i begynnelsen av februar, reduserte vi også det minste månedlige kjøpet av stående ordre. Penger som settes til side månedlig bygger seg raskt opp over tid, og den unike sjarmen med Premium Obligasjoner er at de vanlige investeringene kan føre til livsendrende summer.

Oppsett av en stående ordre kan gjøres på bare noen få minutter online, og betyr at du vil ha flere sjanser til å vinne en Premium Bonds -premie hver måned uten ekstra innsats.

Siden den første trekningen i juni 1957 har ERNIE trukket 449 millioner vinnende premier til en verdi av 19,7 milliarder pund.

er nick cotton på vei tilbake til eastenders

62 millioner pund er fortsatt ikke krevet, men det er flere måter å sjekke på

Premium -obligasjoner

Tusenvis av mennesker er ikke klar over at de selv har Premium -obligasjoner (Bilde: PA Wire)

I tillegg til at de tre millionene pluss premiene blir utbetalt denne måneden, kan det hende du har landet en premieobligasjonspris som du ikke er klar over.

Det er over 1,6 millioner premier til en verdi av mer enn 62 millioner pund som for øyeblikket ikke er gjort krav på.

Premiumobligasjoner kan gå ufordrevne av grunner, inkludert hvis NS&I ikke har dine nåværende adresseopplysninger, eller hvis du hadde kjøpt obligasjoner som barn, men siden har glemt dem.

Kunder kan sørge for at informasjonen er oppdatert og velge å få fremtidige premier utbetalt direkte til bankkontoen ved å registrere seg for å administrere Premium -obligasjoner og NS&I -kontoer online på nsandi.com/register .

nigella sjokolade peanøttsmør kake

Du kan finne ut om noen av Premium -obligasjonene dine er vinnere ved å laste ned premiejekker -appen fra App Store eller Google Play, eller besøk premiekontrollen på nsandi.com .

Hvis du tror du kan ha vunnet, sjekk her .

Kunder administrerer obligasjonene sine online på nsandi.com og på telefon. Alternativt kan du se vår guide her hvordan finne en tapt Premium Bond .

Se Også: