Lidl selger 'luksus' madrasser for £ 65 - men de er begrenset opplag

Lidl

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lunndronninger, gled deg



gary rhodes dødsårsak

Mens prisen på madrasser krasjet massivt i januar -salget, var ingen av tilbudene vi så så lave som Lidls siste kupp.



Vanligvis mer forbundet med billig mat, har Lidl nettopp kunngjort at de nå selger en luksusmadrass.



Selv om det ikke er ulikt merkets sjarm, vil Lidls luksusmadrass koste en brøkdel av prisen på andre luksusmadrasser på markedet.

Hvis du setter tilbake £ 64,99 for en enkelt, £ 84,99 for en dobbel eller £ 89,99 for en king size madrass, er Lidls Meradiso 7-Zone Madrass mye billigere enn de mer kjente madrassmerkene, som f.eks. Emma , som selger for £ 429 (selv om du kan få 25% rabatt med koden 25 JAN ).

Vi lurer på om det er slik det føles å sove på en sky



Selv om vi ikke har testet Lidls madrass og ikke kan se noen utmerkelser eller anmeldelser for å bevise hvor bra det er, betyr det ikke at det ikke er helt på topp, ettersom du absolutt ikke trenger å bruke en formue for å få et høyt nivå av komfort og solid støtte for ryggraden.

Ifølge Lidl kan luksusmadrassen skryte av avansert 7-soners kontur, noe som betyr at kundene kan sove godt og vite at de får optimal støtte for hele kroppen.



Dessuten har den tilsynelatende et TÜV Rheinland holdbarhetssertifikat & quot ;, som i hovedsak betyr at den garanterer topp kvalitet.

Det er tilsynelatende lett å bære

Men selv om vi ikke kan bekrefte kvaliteten, er £ 65 for en madrass generelt en ganske god avtale, og det billigste vi finner andre steder er også £ 65 for Ikea.

Wowcher ser også ut til å ha en for £ 49 akkurat nå, men tilbudet er begrenset.

Du får fem års garanti på den

Mens de fleste store madrassmerker tilbyr en gratis 100-dagers prøveversjon, kommer denne med fem års garanti på kjernen, og du kan enkelt bære den takket være fire smarte håndtak på sidene for enkel sving og vending

Hvis du har små, eller bare vil legge til litt ekstra komfort, er det også en rimelig madrass som du kan ta med.

Det er en billig overmadrass også

Lidls 5 cm tykke Meradiso Madrass Topper koster £ 29,99, og hjelper til med å utfylle madrassen, lindre trykkpunkter og forhindre spente muskler. Drømmende!

Madrassen har nettopp kommet i butikk i dag, tilgjengelig i Lidl -filialer over hele landet.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Les mer

Mer om supermarkeder
Tesco lanserer veganske soner i butikkene Cadbury lager sjokoladeorange Twirl M&S juleprogram Saltet karamell Baileys er her

Se Også: