Er Charlize Theron dating med Modern Family -stjernen Eric Stonestreet?

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Charlize koset seg til Eric på denne Vanity Fair -festen i april(Bilde: Getty)



Skrekkelig pen skuespillerinne Charlize Theron ryktes å være dating skuespiller Eric Stonestreet, med paret sies å nyte en & apos; blomstring & apos; forhold.



I følge Mail on Sunday er Charlize ganske tatt av Eric, som spiller homofiguren Cameron Tucker i det enorme amerikanske tv -showet Modern Family.



Charlize, 37, ble introdusert for Eric, 41, av felles venner tidligere i år - med paret som poserte for dette snapet på en Vanity Fair -fest i april før de tilsynelatende ble sammen.

En lurt kilde nær Charlize sa angivelig: 'Charlize og Eric kommer utrolig godt overens. De begynte som venner, men det blomstrer mellom dem.

'Eric er jordnær og morsom, og Charlize tenker på verden for ham. Det er tidlige dager, men de er veldig glad i hverandre. '



Charlize har vært singel siden hun skilte seg fra Stuart Townsend etter ni år i 2010, i stedet konsentrerte hun seg om den søte adoptivsønnen Jackson.

Vi lurer på om Charlize's barberte hode var Eric's idé? (Bilde: Splash)



Eric var sammen med kjæresten Katherine Tokarz til noen måneder siden.

Her håper han at han er flink med bleier til lille Jackson, for Charlize liker å skryte av hvor fantastisk hun er med dem.

Modern Family (Bilde: Sky)

Eric spiller Cameron i Modern Family (egentlig ganske bra, kan vi legge til)

I et nytt intervju sa hun: 'Jeg må fortelle deg at jeg er tilgjengelig for andre babyer & apos; bleier som skal skiftes. Jeg kan gjøre det i søvne nå. Jeg er så flink.

'Jeg vet nå hvordan jeg skal bytte en japansk bleie, en spansk bleie, en engelsk bleie, en tysk bleie. Jeg er som bleieproff nå. '

Det er en god mamma, og så er det bare å skryte.

Se Også: