Lamar Odoms knusende anger da han kom i løpet av timer etter døden etter overdosering av bordell

Kjendisnyheter

Lamar Odom var bare timer fra døden da han overdoserte narkotika på et bordell i Nevada.

Det skjedde i 2015 da han ble skilt fra, men fortsatt lovlig gift med Khloe Kardashian.

Da familien samlet seg rundt ham på sykehuset, ble stjernen Keeping Up With The Kardashians fortalt at Lamar hadde bare fire timer å leve.

Basketballspilleren gjorde en mirakuløs gjenoppretting og beskrev hele den skremmende opplevelsen i memoarene Darkness To Light.

Det var mens Khloe og Lamar var midt i skilsmissen - noen ganger sivile og noen ganger gråt og ropte på hverandre - at han bestemte seg for å besøke bordellet Nevada Love Ranch.

Lamar, 40, sa at bordellet til og med sendte en sjåfør for å hente ham etter at han bestemte seg for å tilbringe helgen der, og at han pakket en nattpose, sitt American Express bankkort og 25 000 dollar i kontanter og tok seg dit.

Lamar var fremdeles gift med Khloe da det skjedde (Bilde: FilmMagic)

Når han så tilbake, skrev han: 'Da bilen løp nedover Insterstate 160 og førte meg nærmere slutten av livet, tenkte jeg på å snu. Jeg så ut av vinduet da vi kom lenger fra de sterke lysene, og den golde, kalde ørkenen fløy forbi. Jeg hadde god tid til å stoppe bilen. For å prøve å gjøre ting riktig. Men jeg gjorde ikke. Jeg kunne ikke. '

Lamar sa at det var den 'virkelig triste' delen, og at han 'ga opp' på NBA -karrieren.

'Jeg angrer på det den dag i dag,' tilsto han.

Lamar hadde i all hemmelighet kjempet mot narkotikaavhengighet i årevis.

På dette tidspunktet i karrieren hadde han allerede blitt utestengt to ganger etter å ha mislykket narkotikatester, jukset seg inn på det olympiske basketballaget ved å bruke en falsk gummipenis og vennenes urin for å bestå en narkotikatest og forfalsket en familietragedie etter sønnens død for å unngå en tredje positiv karriereavslutningstest.

Han var bare timer fra døden (Bilde: GC Images)

Han hadde også en annen forferdelig overdose av narkotika flere år tidligere.

Da han satte kursen mot bordellet, innså Lamar at han snudde ryggen til det eneste som noen gang har gitt ham trøst.

'Det er morsomt hvor mye av problemene mine som har kommet til narkotika og kvinner,' skrev han. 'Antall dager som gikk over i netter som jeg tilbrakte med en vakker kvinne og en haug med rusmidler.'

'Min flukthelg ville ikke vært annerledes.'

Når han ankom bordellet en lørdag kveld, sier Lamar at han var 'lastet' og brukte kvelden på å sove det.

noel edmonds jimmy savile

Dagen etter bestilte han 500 dollar KFC og satt sammen med bordellarbeiderne og spiste måltidet sitt, og tilbrakte mesteparten av mandagen alene.

Men tirsdag morgen begynte kroppen å krampe.

Han skrev: 'Jeg lå på gulvet og døde. Jeg hadde endelig drept meg selv. Kanskje jeg ønsket dette, men det var ikke viktig. Kvinnene som holdt meg i selskap skrek og ringte 911.

Lamar sier at han angrer på at han gikk på bordellet den dag i dag (Bilde: GC Images)

Ingen var sterke nok til å hente meg. Ansiktet mitt presset mot gulvet. Blod rant fra nesen og munnen min. Jeg husker lite hva som skjedde den dagen fordi jeg hadde mistet bevisstheten en eller annen morgen. Jeg har måttet stole på regnskapet til venner og familie og ansatte på Love Ranch. '

Lamar ble kjørt til Sunrise Hospital i Las Vegas.

Hjertet hans stoppet to ganger. Han fikk 12 anfall og seks slag. Lungene hans kollapset og nyrene sprakk.

Lamar var på livsstøtte.

'Alle jeg noen gang hadde elsket, så på meg gjennom usle øyne. Jeg ville røre dem. Kyss dem. Jeg ville si at jeg er lei meg. Men jeg kunne ikke. Fordi jeg ikke levde. '

Lamar snakket om barna sine, Lamar Jr og Destiny, som han deler med eks Liza Morales, da han innrømmet at han var redd for at han skulle dø.

Han sier at det var 'en uhellig oppsamling av kokain, congac og cannabis som strømmet gjennom årene mine' og la til at han satset mot demonene sine, og de hadde vunnet.

Barna hans trakk ham tilbake fra randen av død (Bilde: GC Images)

Sykehuset ble sperret og beskjed om at livet hans hang i balansen spredte seg over sosiale medier, med paparazzi som snart svermet i området.

Sykehuspersonalet ryddet en hel fløy for Lamar og postet en sikkerhetsvakt utenfor heisen mens et team av leger omringet Lamar og kjempet døgnet rundt for å redde livet hans.

Alt forandret seg da Khloe ankom, og Lamar beskrev henne som 'en naturkraft'.

Mens Lamar lå bevisstløs, kom venner og familiemedlemmer fra hele landet, men de fikk svært lite informasjon og ble bedt om å vente.

Lamar sier at sikkerheten var strammere enn i noen klubb han noen gang har vært i, og at Khloe tok kontrollen.

Han skrev: 'De eneste menneskene hun tillot ovenpå i de tidlige timene da livet mitt hang i balansen var hennes beste venn, Malika Haqq; Greg; og vår felles venn Alex.

'Siden dommeren ennå ikke hadde signert skilsmissepapirene våre, var Khloe og jeg teknisk sett fortsatt gift. Det betydde at hun kontrollerte alt under mitt sykehusopphold i Vegas. Jeg mener alt. Hun hadde ansvaret for alle medisinske avgjørelser og var hovedkontakten for legene som leverte konstante oppdateringer. Hun voktet tett tilgangen til min avdeling i andre etasje og bestemte hvem som fikk komme inn i rommet. '

Khloe var der da Lamar gjorde en mirakuløs bedring (Bilde: FilmMagic)

Khloes tilstedeværelse forårsaket imidlertid noe opprør, med Lamars familiemedlemmer ryktet at Khloes mamma Kris Jenner og søstrene Kim Kardashian og Kylie Jenner gikk forbi dem og rett opp til Lamars rom, mens de fortsatt ventet på å se ham .

Lamars fettere og barndomsvenner, som hadde ventet i timevis med å se ham, ble stødt ned i køen av hans berømte svigerinne.

Midt i alt dramaet og kampene mellom de to familiene forlot Khloe aldri hans side.

Lamar skrev: 'Hun dusjet ikke i fire dager og pusset tennene i et lite rom ved siden av. Kims motstandskraft var også utrolig. Hun var gravid i syv måneder med sitt andre barn. De ville sette sammen tre stoler for at hun skulle sove om natten. '

Etter sin tredje dag på intensivbehandling begynte legene å bekymre seg for at Lamar ville få alvorlig hjerneskade, og at han ville ende opp med begrenset evne til å snakke, gå eller fungere på noen måte.

Han skrev: 'Det beste scenariet som ble vist for min samlede familie og venner, var at jeg ved hjelp av mange års fysioterapi kunne spise, pusse tennene og kle på egen hånd.'

Leger kunne ikke tro at Lamar trakk seg gjennom (Bilde: Getty Images)

Men ting begynte å se enda mer dystert ut for Lamar.

Han skrev: 'Så skjedde det. En av ledende leger gikk inn i venterommet med et dystert blikk i ansiktet. Alle så opp fra telefonene sine og glemte midlertidig småkjøttet.

'' Jeg beklager, '' begynte legen med en høytidelig tone. & apos; Hvis du vil si de siste ordene dine til Lamar, synes jeg du bør begynne å få tankene dine sammen.

'Dette er det absolutt mørkeste øyeblikket i livet mitt. I dag er dagen jeg skal dø. Det er på tide å falme ned i eteren. Jeg, Lamar Odom, vil smelte sammen med det uendelige. Jeg vil se mamma igjen. Jeg lurer på om hun vil kjenne meg igjen. Mildred [bestemoren hans] vil også være der. Min sønn. Jeg går inn i den søte gode natten. Jeg vil gå fra mørket til lyset. '

Lamar sier at hans ånd ønsket å forlate, men at det ikke kunne. Hans to barn holdt ham til å holde seg fast i livet.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Han gjorde en mirakuløs bedring.

'Jeg ville ikke dø den dagen,' skrev han. 'En livsstigning ristet gjennom kroppen min og løftet meg nesten ut av sykehussengen. Jeg er fem meter i luften hvis jeg er en tomme. Jeg vil skrike, men kan ikke. Jeg er nærmere Gud i dette øyeblikket jeg noen gang har vært.

jamie love island 2017

'Jeg setter meg opp i sengen og begynner rasende å trekke alle rørene fra kroppen min. Jeg river neuronsensorene av pannen. Et rop går fra alle i venterommet. Khloe skriker. Kylie ler. Alarmer og klokker går. '

Lamar sier legene aldri hadde sett noe lignende før, og alle i rommet begynte å be.

'De har aldri sett et mirakel før.'