Kjære Coleen: Jeg var en forferdelig mann til kone - nå vil hun skilsmisse, men jeg gjør det ikke

Sex Og Forhold

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hun har fått nok av meg (arkivbilde)(Bilde: Getty Images/Caiaimage)



Kjære Coleen

Jeg var gift i 20 år med en fantastisk kvinne, men dessverre skjønte jeg ikke hvor heldig jeg var før hun ba om skilsmisse.



Vi er begge i 40 -årene og har levd fra hverandre siden jul. Jeg har hatt mye tid til å tenke på egenhånd under lockdown, og jeg har innsett at jeg elsker henne, at jeg gjorde store feil under ekteskapet vårt, og jeg vil ha henne tilbake.



Jeg var en fryktelig ektemann-humørsyk, ofte dårlig sinnet, fokusert på arbeid til utelukkelse av alt annet, avvisende og jeg tok aldri hensyn til det hun ønsket.

khloe og spillet

Hun fikk endelig nok og fortalte at hun ville ut av ekteskapet. Advokater er involvert og skilsmissen skjer.

Jeg har prøvd å appellere til henne, men hun vil ikke lytte - hun sier at hun følte seg liten og mobbet i løpet av de siste 10 årene av ekteskapet vårt, og hun har fått nok.



Hun sier at hun prøvde å snakke med meg da vi var sammen, men jeg lyttet aldri og ga alltid alle andre skylden bortsett fra å se på meg selv. Det er helt sant.

Det ser ut til at hun har gått videre, men jeg vil vite om du synes det er verdt at jeg fortsetter å appellere til henne?



Jeg er ingenting uten henne og skulle ønske jeg kunne gå tilbake i tid og endre hvordan jeg oppførte meg. Jeg vil gjerne ha råd.

Sier Coleen

For å være helt ærlig, høres det over for henne. Etter å ha blitt skilt to ganger selv, vet jeg at det krever fryktelig mye mot å gå bort fra noen du har vært sammen med i mange år.

Og når du har nådd det punktet og satt i gang skilsmissen, er lettelsen enorm, og det er vanligvis ingen vei tilbake.

Jeg foreslår ikke at du ikke skal snakke med henne og prøve å slutte fred med henne - det ville være bra hvis du kunne skille på vennlige vilkår og ønske hverandre lykke til. Det ville være bra om skilsmissen var så lett som mulig.

Men jeg ville ikke sette dine håp om en forsoning fordi du sannsynligvis vil bli skuffet.

På oppsiden er du fortsatt ung nok til å begynne på nytt, og du kan lære av det som skjedde i ekteskapet ditt, slik at du ikke gjentar de samme feilene når du møter noen du virkelig liker.

som er fearne cotton gift med

Jeg vil ikke høres negativ ut, men jeg vil heller ikke gi deg falskt håp. Det høres ut som om du har gjort mye nyttig selvransakelse i lockdown, og det kan være fordelaktig å fortsette det i terapien. Dere har begge sjansen til en ny start, og hvis jeg var deg, ville jeg omfavnet det.

Se Også: