Kylie Minogs TV -bryllup med Jason Donovan utløste en nasjonal besettelse

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kylies bryllup, eller mangel på, har blitt en nasjonal besettelse(Bilde: Getty Images)



Bildet av Kylie Minogue som går ned midtgangen har blitt et øyeblikk av ekte popkulturhistorie.



Men mens bryllupet til Scott og Charlene i Neighbors ble sett av 20 millioner briter i 1988, var det bare starten på en 30-årig offentlig besettelse med Kylie som knytter knuten på ordentlig.



I tiårene siden hun sang om å være heldig, heldig, heldig i kjærlighet, har hun tålt mange tårer på puten, som vrir seg fra hodespinnende lidenskapelige saker med rockegudene, steinete splitt med modeller og et mislykket engasjement med en mye yngre skuespiller.

Kanskje det er grunnen til at fansen har blitt overopphisset av at hun kanskje planlegger å si at jeg gjør det til magasinsjefen GQ Paul Solomons (46) etter to års dating.

Kylie Minogue og Paul Solomons sier at de er lykkelige som de er (Bilde: Dave Benett/Getty Images for HUGO BOSS)



For det første så det ut til at skuespilleren Billie Piper lekket nyhetene ved å omtale waliseren Paul som forloveden til Kylie, og stemoren hans syntes å bekrefte det.

Reps for Kylie, 52, nektet for det og sa at de er lykkelige som de er, men Kylie fikk alle til å snurre rundt igjen etter å ha lagt ut et bilde av henne iført en ring på forlovelsesfingeren i et fotografering.



emile smith-rowe

Kylie har nektet rapporter ved å si: Vi elsker alle kjærlighet, men rykter går ut av kontroll.

Men det største spørsmålet av alt er hvorfor hennes bryllup, eller mangel på, har blitt noe av en nasjonal besettelse.

Psykolog Dr Pam Spurr tror Kylies ikoniske nabobryllup kan ha fått fans til å tro at ekteskap er hennes ultimate drøm.

Kylie Mingogue og Jason Donovan som Charlene og Scott i naboer på deres ikoniske bryllupsdag (Bilde: kanal 5)

Dr Spurr sier: Et så populært såpeopera -bryllup kan sette opp forventninger om at et bryllup er det Kylie virkelig ønsker. Men det kan ha satt i gang mye fremtidig press på henne.

Folk må være klar over at når vi forteller en kjendis i en tweet eller Instagram -melding, håper vi at de gifter seg, det kan forårsake smerte. Vi setter våre egne forventninger til dem.

Hvis Kylie sier at hun ikke drømmer om å gifte seg, er det på tide at vi respekterer henne.

Kylie sa seg selv i 2018: Den første kjærligheten, det er det beste. Jeg vet ikke at ekteskap er noe for meg.

Kylie og eks Joshua Sasse (Bilde: Dave J Hogan/Getty Images)

john legend gordon ramsay

Hun har ikke manglet romantikk lenge, men hennes datinghistorie har ikke vært en rosebed. Faktisk har hun hatt sin del av vanskelige problemer.

Tilbake i dagene da boblepermen hennes sølte ut fra toppen av en hatt, datet hun mannen på skjermen Jason Donovan. De ble
det ultimate, rene drømmeparet.

Men i 1989, etter tre år sammen, knuste Kylie sin andre Aussie ved å dumpe ham i en langdistansetelefon, før hennes dampende kjærlighetsforhold med INXS-frontmann Michael Hutchence.

Kylie la ryktene om forlovelsen i seng (Bilde: instagram.com/kylieminogue)

Jason fortalte NEWSAM i 2016: Det var en ekstremt smertefull avskjed.

Jeg tok lang tid å komme meg etter det - år. Hun løp tilfeldigvis i armene til den største rockeguden i perioden, selve fyren som jeg i hemmelighet ville være. Det var en ganske stor slag å ta.

Michael forlot Kylie ødelagt da han dumpet henne, men han ga henne et nytt sexbombebilde.

Kylie sa om Michael: Sex, kjærlighet, mat, narkotika, musikk, reiser, bøker, you name it, han ville oppleve det. Som hans partner fikk jeg også oppleve mye av det.

Michael, som datet modellen Helena Christensen etter sin romantikk med Kylie, tok sitt eget liv i 1997

julequiz spørsmål og svar

Kylies affære i 1991 med Lenny Kravitz var like kort som hennes berømte gulltruser. Hun fortsatte med fotografen Stéphane Sednaouimale før hun bodde hos modellen James Gooding i London i tre år. Deres oppbrudd var styggere enn fru Mangle på krigsstien.

Kylie og Michael Hutchence (Bilde: Andrew Murray/REX/Shutterstock)

James-som innrømmet at han jukset Kylie med modellen Sophie Dahl-stemplet Kylie som en selvopptatt, praktisk talt vennløs, kontrollfreak.

Sangeren helbredet hennes knuste hjerte med den franske skuespilleren Olivier Martinez som var hennes stein etter diagnosen brystkreft i 2005. Paret delte seg i minnelighet i 2007 og Olivier giftet seg og fikk en sønn med skuespilleren Halle Berry.

Kylie datet senere den spanske modellen Andres Velencoso som hun møtte i 2008 mens hun filmet en annonse. Så i 2016 kunngjorde Kylie forlovelse med skuespilleren Joshua Sasse, som var 13 år yngre.

Kylie med eksen Olivier Martinez (Bilde: Getty Images Sport)

I løpet av et år var deres ekteskapsplaner i stykker da rykter virvlet om at Joshua flørte med en annen skuespillerinne.

Kylie dro til Thailand i seks dager for å helbrede. Hun sa: Mitt fysiske system ble kompromittert. Jeg tror det kalles et nervøst sammenbrudd.

Hun la til: Jeg trodde aldri jeg skulle gifte meg. Bare det å gå gjennom ‘være forlovet’ virker som et eksperiment.

Kylie sa også: Jeg har alltid vært mer opptatt av romantikk over ekteskap.

Fansen som ønsker å se bryllupet hennes, bør kanskje ta tak i vevet og se en reprise av Scott og Charlene sin store dag i stedet.

Se Også: