KSIs lange rant til Jake Paul i sin helhet da YouTuber avviser kamp med rival

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

KSI tok til sosiale medier for å rydde ut rivalen Jake Paul da han avviste en kamp med andre YouTuber.



Paul hadde tatt til Twitter tidligere for å kreve en kamp med KSI etter at hans rivals motstander Alex Wassabi ble tvunget ut av møtet 27. august med hjernerystelse. Men KSI, som lenge har krevd et oppgjør med den yngre Paul-broren, avslo tilbudet og hevdet at han allerede har en erstatningsmotstander.



Som svar på Pauls tilbud om å reise til London for kampen senere denne måneden, sa KSI: 'Så da kunne du ha kjempet Tommy Fury i England på underkortet mitt? Eller er det at du ikke ville kjempe mot en bokser? Så du innrømmer at du faktisk bare er full av dritt hele tiden?



 KSI avviste Jake Paul's offer
KSI avviste Jake Pauls tilbud

'Du og MVP (Most Valuable Promotions) er så upålitelige. Først Tommy, [Hasim] Rahman [Jr[ og nå Wassabi. Selv når du arrangerer arrangementer, er alt du gjør er å lyve for fansen og øke tallene dine med 50 ganger. Vi kjenner din omgang med hver kampanje og hva du faktisk gjør. Det er en spøk.

'Bransjen vet nå at du ikke er den uavgjorte du har fremstilt for å være. Aksjen din er dårlig og du kan ikke diktere s*** til meg kompis. Du tror du er smart, men vi forventet at du ville trekke noe slikt.

'I tillegg vil du sannsynligvis prøve å gjøre noe dritt som får arrangementet vårt til å avlyse, akkurat som floppbegivenheten din gjorde. Du prøvde å drenere Rahman, slik at det ikke var liv igjen i ham når han kjempet mot deg med rehydreringsklausulen. Du kjempet mot en mann fersk fra hofteoperasjon [Ben Askren].



'Du kjempet og slo en forbi hans beste [Tyron] Woodley med tre ukers varsel. Du fikk AnEsonGib til å kjempe med en vekt som du visste at han ville slite med å nå med så kort varsel. Listen fortsetter. Alt dette er ikke skal jobbe med meg fam.

Burde KSI ha akseptert Jake Pauls tilbud? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under



'Vi vil kjempe på mine premisser, og når vi gjør det, vil det bli gjort på den største scenen. Jeg snakker om Wembley stadion-fam. Med en full leir skreddersydd for deg og meg, slik at det ikke er noen unnskyldninger når vi kjemper . Ingenting av denne korte varsel s***

'Det du ikke visste er at vi faktisk har inngått en kontrakt med en annen fighter i tilfelle dere kom med noe sånt som dette. Jeg vil respektere mitt ord til fansen min og motstanderen min fordi mitt ord betyr noe ulikt ditt. Showet vil fortsette i august 27 og du eller MVP vil ikke ha noe med det å gjøre. Nyt kvelden din kompis.'

Paul er selv på utkikk etter en ny motstander etter å ha kansellert kampen mot Rahman Jr som skulle finne sted i kveld. Han skal komme tilbake i oktober, men det er usannsynlig at han vil gi verken Rahman eller Fury et nytt skudd.

Se Også: