Charlotte Crosbys mystiske mann avslørte: Hunk som mistet jobben sin etter dating -utseende

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Brad Skelly har vært sammen med Charlotte Crosby(Bilde: Xposure/Instagram)



Charlotte Crosby ble slått på en date med enda en ny mann denne uken.



Og nå kan vi avsløre identiteten til hennes mystiske hunk, som har slått det av med Geordie Shore -babyen etter å ha blitt kontaktet for å vises på E4s nye show Celebs Go Dating.



walter mitty jegerklubb

Brad Skelly, 20, fra Grimsby, spiser brunettskjønnheten til middag igjen i kveld etter at paret møttes på Coop i Newcastle, og det er en god jobb at reality -karrieren hans starter, fordi han nå er uten jobb.

Han snakket utelukkende til NEWSAM Celeb og sa: 'Jeg jobbet på en fiskefabrikk, men jeg mistet jobben min fordi jeg fortsatte å reise til London for å filme. Det har definitivt vært verdt det, jobben var uansett dritt. '

Charlotte Crosby gikk på date i går kveld med showkonkurrenten Brad Skelly. Charlotte filmet i Newcastle for et kommende E4 -show kalt Celebrity Dates

Charlotte Crosby og Brad slo til (Bilde: XPOSUREPHOTOS.COM)



Den tidligere fabrikkarbeideren håper å bli en modell (Bilde: Instagram)

Den solbrune nordlendingen ville passe akkurat inn i den kjente mengden Charlotte henger med, og han ønsker også å gjøre mer modellarbeid.



Når han snakker om datoen sin, innrømmer han at han var glad for at han ble valgt til vin og spiste Gaz Beadles tidligere elsker fordi hun har en god sans for humor, og at hun til og med tok sin egen saus! Å, Charl.

julaftenboks for småbarn

Brad sa: 'Produsentene sendte meg en melding mens jeg var på Ibiza, jeg søkte faktisk ikke om showet, men jeg trodde det ville være morsomt å fortsette.

'Jeg var glad da de fortalte meg at jeg skulle gå på date med Charlotte, hun ler godt og vi gikk til en restaurant som er litt som en fin Nando, vi fikk det virkelig til, det var en mynting Dato.

'Jeg pleide å se på Geordie Shore, men jeg har vokst ut av det, og det ser ut til at hun også har gjort det. Jeg er ikke en stor romantiker, jeg synes alt er veldig flaut, jeg oppfører meg normalt og prøver å være meg selv.

Brad i en sexy seng -selfie (Bilde: Instagram)

(Bilde: Instagram)

Han innrømmet at han virkelig liker reality -tv -favoritten, men paret har ikke kysset 'ennå'. Det høres ut som han planlegger å gjøre et trekk.

'Vi har ikke lov til å si fra kameraet enda, da vi fortsatt filmer,' sa han. 'Jeg tar det ikke veldig seriøst fordi det er et TV -program, og hun er en kjendis, hun kan velge blant gutta.'

133 engel nummer kjærlighet

Hun ble nylig knyttet til mannlig modell Ash Harrison , men vi regner med at Brad kan være inne med et godt skudd.

Vennene hans kan ha rippet ham på Facebook om hans berømmelse, men de tror han ville være den perfekte matchen for Charlotte.

En kompis fortalte oss: 'Han er en veldig hyggelig fyr og kommer fra en god familie. Han holder seg i god form, og han er ambisiøs. Brad er ikke noen som vil behandle en jente dårlig, han er den typen gutt Charlotte trenger etter alle dramaene hennes med Gaz. '

De gjør absolutt et flott par!

Charlotte Crosbys siste episode av Geordie Shore Charlotte Crosbys siste episode av Geordie Shore Se galleri

Se Også: