Noel Edmonds: Døden eksisterer ikke - planetens største problem er elektrosmog

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er vanskelig å tenke på mye i livet som er mer jordnært enn de komfortable hopperne som Noel Edmonds ble kjent for.



Men når han ikke er vert for Ch4 -showet Deal or No Deal, opererer han på et langt mer, vel, åndelig plan.



Tidligere snakket han om at to energikuler spretter på skuldrene som inneholder sjelen til sine døde foreldre.



Og han snakket om hvordan han fikk kontroll på livet ved hjelp av kosmisk orden, etter å ha spurt planetene om hjelp.

Hans siste alternative livssyn involverer elektromagnetisme og hvordan vi roter verden med all elektrisitet, telefonsignaler og Wi-Fi som vifter rundt ørene våre.

Noel Edmonds

Positiv tenkning: Noel Edmonds



I et ekstraordinært intervju setter 66-åringen mange av planetens elendigheter ned til en elektromagnetisk ubalanse rundt oss.

Alt handler om energi, sier den tidligere kongen av TV lørdag kveld.



Vi er omgitt av elektrotåke, tåke og smog. Vi dekker oss selv med feil slags elektromagnetisme.

Disse idiotiske politikerne som snakker om klimaendringer, for godhetens skyld, tror de virkelig at vi lite kan gjøre noe med det? Nei selvfølgelig ikke.

Derren Brown og Noel Edmonds på settet Deal or no Deal

Boksing smart: Edmonds med Derren Brown på settet Deal or no Deal

Det største problemet vi har er ikke Ebola, det er ikke Aids, det er elektrosmog.

'Wi-Fi og alle systemene vi introduserer i våre liv ødelegger våre egne naturlige elektromagnetiske felt. Alt du er er energi, husk det.

madeleine mccann tvillinger nå

TV -stjernen er så bekymret at han har sprutet ut £ 2000 på en gadget basert på forskning fra NASA for å fikse problemet.

Det er en enhet som kalles en EMPpad og jeg bruker den åtte minutter om dagen - det har forandret livet mitt, sier Noel.

Den kalibrerer alle blodcellene på nytt og justerer elektromagnetismen i kroppen din på nytt. Tenk på en yogamatte, koblet til en datamaskin-den gir deg pulserende elektromagnetisme.

Det er en strålende teknologi, den er ikke billig, den koster £ 2000. Det fjerner smerte og reduserer stress, og folk forteller meg at jeg ikke ser 66 ut.

Noel gir et sjeldent intervju for å markedsføre sin nye online radiotjeneste - kalt Positively Happy - som han sier vil hjelpe mennesker med søvnløshet og hjelpe andre til å forbli positive.

Lykke og positivitet fascinerer ham, og han planlegger å gi ut en bok neste år om emnet, som til og med går så langt som å forklare døden.

Noel sier: Mange av sinns-, kropps- og åndsbrigaden tror du kan tenke deg frem til å være positiv, det kan du ikke. Det er et viktig element, men hvis du fysisk er i en negativ energisituasjon, kan du umulig være frisk.

Hvis du vil være glad, må du tenke på deg selv som en beholder med energi. Det er en universell energi, ja selvfølgelig, den omfavner oss.

Når du setter pris på dette, blir livet mye mer spennende. Du lever ikke livet, livet lever deg. Det er ikke noe som heter død, det er bare avreise. Du kan ikke dø. Det har vært kjent veldig lenge.

Energien forlater beholderen din, men den må gå et sted. Du kan ikke ødelegge energi. Min energi kommer tilbake til der den kom fra - en del av et massivt, uforståelig universelt energinett.

Noel Edmonds og kona Liz Davies

Gratulerer med dagen: Noel giftet seg med Liz Davies i 2009 (Bilde: PA)

Noel, hvis lange karriere har inkludert hosting hitprogrammer som Telly Addicts, Noel's House Party og Swap Shop, har et hjem i nærheten av Bristol hvor han bor med sin tredje kone, Deal or No Deal make-up artist Liz Davies, som er 20 år yngre.

Tidligere var han gift med Gillian Slater i et tiår, og mellom 1986 og 2004 var han gift med Helen Soby, moren til hans fire døtre.

I dag snakker han fra hjemmet sitt i Frankrike, hvor han tar en pause.

Etter å ha sett hva TV -bransjen kan gjøre med folk, er han bekymret for en av hans etterfølgere som programleder for Radio 1 Breakfast Show, Chris Evans.

Han er bekymret for at ved å være vertskap for Top Gear - til tross for at han fortalte Noel at han ikke ville følge i Jeremy Clarksons fotspor - sprer Chris seg for tynt.

Top Gear Jeremy Clarkson på Chris Evans Radio 2 -show

Dårlig håndtert: Chris Evans erstatter Jeremy Clarkson på Top Gear (Bilde: Empics)

Noel sier: Det er interessant. Jeg var gjest på Chris sin båt i Monaco Grand Prix, og vi tok en prat. Chris sa at han ikke ville røre Top Gear med en lekterstang.

Han sa hvor sliten han var, og han så sliten ut. Så jeg ble bedøvet da han ikke bare i løpet av uker hadde vist interesse, men takket ja til jobben.

Jeg håper bare han ikke tar for mye. Han er et strålende talent.

Han er også et kvikksølvtalent i en Kenny Everett og Clarkson -form.

Han må administreres og støttes, ellers kan han bare brenne ut og gjøre en sjokkerende feil.

Jeg håper det ordner seg for ham. Jeg er en stor fan av ham.

Til tross for at han har snakket om å kjøpe BBC-noe han fortsatt vil gjøre-er multimillionæren en kritiker av selskapet.

Han synes den fortsatt er for oppblåst og må kuttes eller risikerer å bli knust av Apple, noe som tyder på at to radiostasjoner er nok.

Og han mener måten Clarkson ble behandlet på under Top Gear -sagaen var en fullstendig fiasko.

Det var bare nok et eksempel på usedvanlig dårlig ledelse som ikke ville bli tolerert i et privat selskap, sier Noel.

Det er vanskelig å tenke på en bedre måte å håndtere noe dårligere på.

Du har de store parykkene som sier at ingen er større enn BBC, og de trekker showet og nekter seerne sjansen til å se hva de hadde skutt.

Deretter broste de det sammen til en siste episode som egentlig ikke fungerte, da den ikke hadde elementene folk elsker.

Den gode nyheten for Top Gear -fans, som jeg er en av, er at nå har vi to show i stedet for ett. Men som ledelse var det helt der oppe med å kjøre et cruiseskip til en steinhaug.

Keith Chegwin og Noel Edmonds.

Tidlige dager: Med Keith Chegwin på Swap Shop

Noel, født i Ilford, Nordøst-London, begynte kringkastningskarrieren på Radio Luxembourg på slutten av 60-tallet.

Han flyttet snart til Radio 1 og hadde sitt eget show innen 1970.

Noel presenterte flaggskipet Breakfast Show mellom 1973 og 1978. I tillegg til å være vertskap for Top of the Pops på TV, spilte han i barneshowet Swap Shop på BBC1 på 70- og begynnelsen av 80 -tallet.

Og han ble et av Beebs største navn da han presenterte show i lørdag kveld i beste sendetid på 80- og 90-tallet.

Men noen vil aldri tilgi ham for å ha opprettet den rosa og gule katastrofe sonen som var hans sidekick Mr Blobby.

Noel har vært på Deal or No Deal i nesten et tiår, men hans neste kontrakt med Ch4 er ennå ikke forhandlet.

Han innrømmer: Jeg har ingen anelse om fremtiden. Men vi har nå gjort 10 år og vil ha jubileumsshowet vårt i oktober.

Noel Edmonds med Mr Blobby

Festtid: Med Mr Blobby

Kanalen har nok episoder til å vare til neste sommer, så det er fortsatt god tid for sjefer til å tilby en ny avtale.

Og de ville være dumme å ignorere en TV -legende som den nåværende generasjonen fortsatt låner ideer fra (ifølge legenden selv).

Jeg er en stor fan av Ant and Dec, jeg synes de er gode programledere.

Han legger til: De har vært ærlige, de har plyndret huspartiets arkiv og laget Takeaway. Jeg har ikke noe problem med det, jeg tar det som et kompliment.

Når jeg ser på noen av tingene jeg pleide å gjøre med BBC og for tiden på C4, er jeg ganske komfortabel med plassen jeg har okkupert. Jeg har vært veldig heldig og jobbet med gode mennesker.

Noel Edmonds på Celebrity Big Brother

Wigging out: Noel gjør en Celebrity Big Brother -skisse på Friday Night Project i 2007

For Noel handler suksessen hans om balanse og positivitet.

På den annen side vil onde handlinger føre til dårlig karma og negativ energi - akkurat som den amerikanske tannlegen Walter Palmer opplevde, som nylig drepte løven Cecil.

Noel sier: Jeg anser det som et massivt negativt. Den enkelte må se på sitt negativitetssystem.

'Han er sannsynligvis veldig glad for å ødelegge livet, mange andre er glade for å skyte rype eller andre fnyser kokain, og det gjør dem lykkelige.

mel b eddie murphy

Men ikke glem i Storbritannia hver uke at barn blir drept av foreldre eller omsorgspersoner - la oss ha en følelse av prioritet.

Folk som gjør disse tingene har en ubalanse i energisystemet. Positivitet kan måles vitenskapelig.

Mannen som skjøt løven, dette er ikke en trussel, dette er vitenskap, vil ha karma.

'Noe kommer til å skje med fyren fordi det han gjorde var så totalt negativt. Energien han helte ut etterlot et så stort gap, negativ energi vil strømme inn i ham.

Hvert enkelt menneske kan oppnå en perfekt vibrasjonsbalanse mellom sin positive og negative energi. Jeg tror det er mulig å stille inn folk på nytt.

Se Også: