KSI gir et nytt vinner-tak-alt-tilbud til Jake Paul for Wembley-boksekamp

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

KSI har tilbudt Jake Paul sjansen til å avgjøre rivaliseringen i en vinner-tar-alt-kamp på Wembley neste år.



YouTube-stjernen – det virkelige navnet JJ Olatunji – har vært rivaler med Paul i flere år og kjempet mot broren Logan to ganger, og vant deres omkamp ved delt avgjørelse i 2019. KSI har alltid ropt etter en kamp med søsken til sin tidligere rival, men tok en pause fra sporten til å fokusere på musikk- og innholdsskapende karrierer.



De siste ukene har imidlertid Paul og KSI fornyet sin ordkrig som i stor grad har vært ned til sistnevntes planlagte ringretur mot Alex Wassabi , som nå er kansellert med rapperen Swarmz som trer inn som en sen erstatter 27. august på Londons O2 arena. Paul tilbød nylig å gå inn på kort varsel og kjempe mot KSI gratis, men Britisk stjerne avviste tilbudet.



Imidlertid har han nå kommet med et mottilbud på sosiale medier, og tvitret: 'Jeg kommer til å sende deg en kontrakt. Vi kjemper neste år. Wembley Stadium. Vinneren av kampen tar alt. 100 prosent av vesken vil være på linjen. Sett pengene dine der munnen din er, og la oss endelig avslutte dette. Vil du akseptere Jake Paul ?'

Paul har uendelig slått ut mot sin rival i et korstog på sosiale medier denne uken, etter at KSI valgte å erstatte Pauls klient Wassabi med musikeren Swarmz – egentlig navn Brendan Scott – som han ga ut en suksessrik hitsingel Houdini med tilbake i 2020. YouTube star trodde han kunne dra nytte av kanselleringen, etter å ha nylig tapt sin egen planlagte kamp med Hasim Rahman Jr 6. august forrige helg.

KSI har møtt gransking fra fansen etter å ha valgt Scott til å være hans erstatningsmotstander over ethvert 'gratis' sammenstøt mot Paul. Imidlertid har han siden svart på kritikken og tvitret: 'Vil bare si at på slutten av dagen var et av hovedmålene med denne første kampen å bli kvitt ringrust.



Hvem vinner hvis paret kjemper - KSI eller Jake Paul? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under

'Jeg ønsket å bevise for meg selv at jeg er en bedre bokser enn jeg har fremstilt tidligere. Hvis du vil se, greit. Hvis ikke, greit. Jeg gjør det fortsatt uansett. Det er fortsatt mange gode kamper på dette kortet som jeg gleder meg til å se. Vi er det eneste YouTube-boksearrangementet som skjer denne sommeren. Vi har hatt mange ting som prøver å forstyrre denne begivenheten, men vi står fortsatt. Dette er en langsiktig lek, og jeg tar gjerne imot en liten L nå for en stor W senere.'



En kamp mellom Paul og KSI vil sannsynligvis generere millioner, og paret hadde allerede møtt ansikt til ansikt da Paul beseiret AnEson Gib tilbake i 2020. Det er forstått at Paul opprinnelig planla å delta på KSIs utflukt senere denne måneden, men det er nå fortsatt uklart om han vil fly til Storbritannia.

Se Også: