Kelly Osbournes vektkamp da hun 'erstattet narkotika med mat' etter å ha slått avhengighet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kelly Osbourne er en skygge av sitt tidligere jeg etter å ha mistet en imponerende seks stein det siste året.



Stjernen, 36, har vært åpen om sin kamp med vekten og jojo-slankingen tidligere; avslører hvordan hun stablet på kiloene etter å ha sparket en narkotikaavhengighet, sier hun begynte da hun var bare 16.



Etter å ha skutt berømmelse på MTV -realityserien The Osbournes, begynte Kelly å klubbe i slutten av tenårene og begynte å eksperimentere med piller.



Da moren hennes Sharon ble diagnostisert med tykktarmskreft i 2002, sa Kelly at hun slet med å takle og falt i grep om avhengighet.

'Jeg prøvde å holde meg sterk, så jeg tok Vicodin for å skjule den forferdelige tristheten. Men på dette tidspunktet våknet jeg og tømte seks Vicodin i hånden min.

Kelly så fantastisk ut da hun viste frem sine seks steiners vekttap på 36 -årsdagen (Bilde: Getty Images for Kelly Osbourne)



Kelly sa at problemene begynte å spire da hun slet med å takle da kjære mamma Sharon ble diagnostisert med kreft i 2002 (Bilde: Getty Images for The Recording A)

& quot; Snart tok jeg 50 piller om dagen. De fleste ville overdose ti, 'avslørte hun i sin selvbiografi Fierce fra 2009.



Fotografier av Kelly som kjøpte narkotika ble sendt til familiehjemmet, noe som fikk Sharon og Ozzy til å raide datterens soverom.

Paret avdekket en mengde på 500 piller, og Kelly ble raskt pakket til rehabilitering for det første av tre opphold.

Etter en lang og slitsom kamp ble Kelly endelig edru i 2017 og sa at hun hadde forandret livet sitt fullstendig. & Apos;

Kelly ble berømt med broren Jack i hennes realityprogram for familien The Osbournes, avbildet i 2004 (Bilde: PA)

'Jeg trodde ikke jeg kunne gjøre noe hvis jeg ikke var full eller høy, fordi jeg var redd for alt. Jeg lot det bli bedre av meg, 'avslørte Kelly på ITVs Lorraine i 2019.

Imidlertid innrømmet hun også at hun ved å sparke vanen hadde byttet den ene avhengigheten med den andre.

'Jeg byttet ut stoffene med mat og ble bare fetere og fetere,' innrømmet hun.

Kelly beskrev seg selv som en & apos; emosjonell spiser, forklarte Kelly: 'Når jeg blir lei meg, går dietten ut av vinduet.

dame kelly holmes partnere

Kelly sa at hun var en følelsesmessig spiser (Bilde: Ken McKay/ITV/REX)

Etter å ha alltid vært kjent for sin svingete figur, overrasket Kelly fansen i år da hun avduket sitt utrolige vekttap på seks stein.

Ryktene gikk om at hun oppnådde sitt slanke nye utseende gjennom et slitsomt treningsregime og en vegansk livsstil før Kelly til slutt ble ren.

'Jeg ble operert. Jeg gir ikke f *** hva noen har å si. Jeg gjorde det, jeg er stolt av det, de kan suge s ****. Jeg gjorde magesekken.

Oscar

Kelly avbildet i 2015 (Bilde: Getty)

Hun viste frem trimmen i et avslørende Instagram -skudd etter hennes vekttap (Bilde: Instagram)

'Alt det gjør er å endre formen på magen din. Det fikk jeg for snart 2 år siden. Jeg kommer aldri til å lyve om det. Det er det beste jeg noen gang har gjort, innrømmet hun.

Kelly endrede utseende ble ytterligere forsterket av hennes beslutning om å gjennomgå injeksjoner i ansiktet hennes som dramatisk slanket kjeven hennes.

Kelly forklarte at dette var av medisinske årsaker, fortalte Kelly til Hollywood Reported podcast at prosedyren var for å lette dysfunksjonen i den temporomandibulære leddet - en tilstand som forårsaker smerter rundt kjeven.

Kelly Osbourne deltar på den 72. årlige Golden Globe Awards på The Beverly Hilton Hotel 11. januar 2015 i Beverly Hills, California

Kelly hadde injeksjoner i kjeven som fullstendig forandret ansiktsutseendet hennes (Bilde: Getty)

Hun har delt mange fulle bilder etter inngrepet (Bilde: kellyosbourne/Instagram)

'En ting jeg gjorde som forandret ansiktet mitt ... Jeg hadde virkelig dårlig TMJ. En av tingene de gjorde for å stoppe det var at de ga meg injeksjoner i kjeven. Det fikk min kjeve til å se tynnere ut.

'Det var da folk begynte å legge merke til at jeg virkelig hadde gått ned i vekt fordi det endret form på alt.

'Jeg fant ut at det kalles spennefett. Det forandret alt i ansiktet mitt! Hvordan f *** visste jeg ikke om dette før? '

Se Også: