Gravid X Factor -sanger blaster Simon Cowell for å ha 'brutt løftet' om å sette henne rett igjennom

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Amanda Lister

Amanda Lister har nå klaget til ITV



Amanda Lister, 34, begeistret dommerne med Queen -klassikeren Somebody to Love i fjor. Auditionen hennes vant fire ja-stemmer og en stående applaus fra den 5000-sterke mengden.



Men da hun avslørte at hun var fem måneder gravid, sa dommer Cheryl Fernandez-Versini henne til å komme tilbake i år. Da publikum bukket, sa Simon Cowell at hun ville gå rett gjennom til boot-camp hvis hun søkte på nytt.



Da Amanda, fra Leeds, returnerte Simon og Louis Walsh avviste henne.

Hun har nå klaget til ITV og krevd at ingen opptak av hennes audition skal vises.

Amanda Lister

Amanda med sin 9 måneder gamle sønn Thomas og Dermot



Forsyningslæreren sa: Jeg kunne ikke tro det. Jeg føler at jeg har blitt dårlig sviktet og ledet opp på hagestien. Det er 5000 vitner til det Simon sa til meg.

Jeg vil bare ikke at noe slikt skal skje med noen andre. Det var helt urettferdig og gjorde meg veldig sint - jeg ristet av sinne. Jeg var så rasende at jeg til og med snublet ned trappene.



Amanda forlot fjorårets audition lykkelig og fikk babyen sin, Thomas, nå ni måneder gammel.

Når hun husket Cowells løfte, søkte hun på nytt om årets X-Factor.

Da hun kom for å opptre ble hun overrasket over å bli kalt inn til en annen dommerprøve på Alexandra Palace.

Amanda påpekte Cowells løfte til produksjonsteamet, men ble bedt om ikke å nevne det under auditionen.

Forvirret, Amanda, fortsatte og sang - men fikk ved denne anledningen to 'No'er' fra Louis Walsh- og Simon Cowell.

Amanda Lister

Amanda på X Factor i fjor

De skuffede førte til en sint utveksling av e -post med showprodusenter, som så langt ikke har klart å forklare hvorfor dommerne avslo sitt løfte.

I en e -post til en produksjonsmedarbeider ba Amanda at opptak av hennes audition ble trukket tilbake fra showet - og la til: Jeg kan fortsatt ikke tro mitt brutte løfte.

Men hun la til: Jeg vil imidlertid gjerne legge til at alt X -factor -mannskapet ikke var annet enn nydelig, veldig snilt og vennlig, og jeg vil gjøre et poeng av dette.

Sjefer bekreftet senere at etter å ha tatt klagen hennes alvorlig, hadde de blitt enige om å kutte ut auditionen hennes.

I et e -postsvar forklarte de: Jeg skriver bare for å fortelle deg at vi tar alle klager veldig alvorlig og er lei for å høre at du ikke hadde en positiv opplevelse på X Factor -auditionen.

Etter å ha nøye gjennomgått klagen din og opptakene av auditionen din, kan vi nå bekrefte at vi ikke vil vise auditionen din i serien.

Vi håper opplevelsen ikke vil forringe din glede av serien når den sendes senere i år og ønsker deg lykke til i fremtiden.

En talsperson for X Factor sa: På grunn av showets art og det faktum at X Factor er en konkurranse, var det ikke mulig for Amanda å hoppe over auditionrunden i år.

Imidlertid ble hun tilbudt en automatisk audition for årets dommerpanel, men dessverre gikk det ikke hennes vei ved denne anledningen. Vi ønsker henne lykke til i fremtiden.

Se Også: