Det er A Sin's Callum Scott Howells 'hjertesorg da besteforeldre ble drept av koronavirus

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Callum Scott Howells har delt sitt hjertesorg etter å ha mistet besteforeldrene til koronavirus.



Skuespilleren, 21, spiller Colin i Russell T Davies & apos; kraftig Aids -drama It & apos; s A Sin, og han vet nøyaktig hvordan det er å miste noen du er glad i til en grusom sykdom.



Og han fordømte de som påstår at Covid ikke er ekte.



dag prikken kommer itv

Callum hyllet Nanna Pat da hun tragisk døde i april i fjor.

Da han delte et vakkert smilende bilde av henne på Instagram, skrev han: 'Den snilleste, vakreste sjelen i hele blomstringen' verden gled bort i går kveld. Nanna Pat. Jeg hater å dele denne typen nyheter, men denne nydelige kvinnen lyste opp så mange menneskers liv. Hun fortjener verden.

Callum delte sin hjertesorg

Callum delte sin hjertesorg



'Denne sykdommen er fryktelig, og vi må alle passe på hverandre i disse skremmende tider. I dag er det imidlertid bare å blåse et kyss til Nanna Pat. Hun vil være der og holde seg fast i dem, drikke den berømte kaffen og toasten og holde dem nær hennes hjerte.

'Nanna Pat, du ble elsket'



Han mistet også bestefaren Bryn og sa til fansen: 'Vi mistet to av de beste menneskene i verden i går. Jeg er lei av at Bampi Bryn min også gled unna.

hvor mange kvinner drepte ted bundy

'Han var det stolteste hodet i en familie du noensinne vil se, og han var også den beste vennen og støttespilleren jeg noen gang har hatt. Noensinne. Hva denne mannen har gjort for meg, vil ingen noensinne vite. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor massivt hjertet mitt til Bamp var. Han er én av en million.

Callum mistet bestemoren og bestefaren i koronaviruset

Callum mistet bestemoren og bestefaren i koronaviruset (Bilde: Instagram)

Callum in It & aos; s A Sin

Callum in It & aos; s A Sin (Bilde: Shared Content Unit)

'Vær så snill i dag, blåse alle kyssene til Nanna Pat og Bampi Bryn fordi de begge vil være der sammen og drikke (den beste) kaffen (i verden !!!) og sende dem tilbake Vi elsker deg så mye Nan og Bamp. Dronning og kong Howells. For alltid.'

Når vi snakket om demonstrantene utenfor britiske sykehus som hevder at Covid-19-viruset er svindel, sa Callum Uavhengig : 'Jeg kjemper for besteforeldrene mine. De var den største delen av livet mitt. Folk benekter at Covid-19 er ekte? Jeg kan fortelle deg at det er ekte fordi besteforeldrene mine er døde. Beklager, jeg vet at det er veldig brutalt. Jeg beklager hvis du synes dette er for direkte. '

Callum sa at dramaet It's A Sin trekker slående paralleller med dagens verden.

område av hanlon kone
Callum fordømte menneskene som sier at Covid ikke er ekte

Callum fordømte menneskene som sier at Covid ikke er ekte (Bilde: Instagram)

Han sa: 'Det har skremmende paralleller med dagens verden. Jeg husker jeg satt i sminkebilen på settet og så ut som: 'Å, det er denne tingen som heter coronavirus, og folk sier at den kommer til å komme hit'. Og du håper bare det forsvinner.

'Spol frem til nå, og vi er på Zoom, og vi kan ikke møtes personlig på grunn av denne pandemien. Det ligner Aids -krisen i den forstand at folk ikke trodde det var ekte. Og så snart det treffer deg, bare gå, & apos; F ** k & apos ;. '

It's A Sin var basert på forfatter Russell sine egne erfaringer og skrevet til ære for vennene han mistet.

Se Også: