Selena Gomez tar på seg undertøy for sexy nytt magasinskyting

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Selena Gomez i Flaunt Magazine

Flaunting it in, er, Flaunt magazine(Bilde: Amanda De Cadanet)



Mellom å belte ut spor, hulke foran fansen og falle av scenen på sin hektiske Stars Dance -verdensturné, har Selena Gomez også vært opptatt av å stille opp en storm i noens rom med tapet med krem.



Justin Biebers eksdame så helt røykende ut da hun tok av seg undertøyet for det nye magasinet.



Sel rocket i en brunette bob og lunkent sminke, og poserte i svart blonderundertøy og en sexy hvit silke-camisole i de rykende soveromsbildene.

Hvem ER din mannlige kompis? (Bilde: Flaunt)

carrie symonds john worboys

Snakker til Flaunt magazine , forklarte brunettebomben hvorfor hun velger å være notorisk stram om hennes privatliv.



'Det er ingenting igjen for meg, og det er ingenting igjen for vennene mine, og det er ingenting igjen for familien min,' sa hun.

Selena var rask til å slå tilbake da hun ble spurt om den 16 år gamle sangeren Lorde som nylig sa at hun som feminist var lei av at kvinner ble fremstilt slik Selena fremstiller dem i hitlåten Come & Get It.



'Det er ikke feminisme,' hevdet Selena. '[Lorde støtter ikke] andre kvinner. Det er min ærlige mening, det er det jeg ville sagt til henne hvis jeg så henne.

Sangeren fortsatte med å si at hun kan slutte å dekke Royals -sangeren i sine hitprogrammer.

'Jeg dekket faktisk sangen hennes i alle showene mine som jeg har gjort så langt. Jeg er ikke sikker på om jeg kommer til å fortsette med det. '

Popprinsessen, som fremdeles bor hos foreldrene & apos; house, innrømmet også at hun tidligere hadde gjort feil, men de er alle en del av en viktig læringskurve.

- Det er klart jeg har gjort mange feil fordi jeg er menneske og jeg går gjennom det hele.

'Jeg tror du må gjøre dine egne feil, og de gjør deg til den du er.'

Les hele intervjuet i magasinet Flaunt (Bilde: Flaunt)

Hun fortalte også magien at hun er opptatt av å kaste mer av sitt gode jentebilde og spille et New York -gangstermoll for Martin Scorsese, og sa: 'Det er morsomt å gå helt til den mørke siden.'

Sangeren avslørte nylig for horder av fans på et utsolgt show, at folk forteller henne at hun ikke er sexy nok.

'Hver dag får jeg beskjed om at jeg ikke er sexy nok, eller at jeg ikke er kul nok, eller hvis jeg gjorde dette, eller hvis jeg gjorde det, ville jeg ha folk som elsker meg,' sa hun.

Ikke sexy nok? Um, hei.

Vi tror sangeren trekker seg sexy bare FINE.

For å se enda flere bilder av frøken Gomez som ser nydelige ut, sjekk ut galleriet vårt fra hennes forsidefest i Flaunt magazine nedenfor.

FLAUNT lansering Se galleri

Se Også: