iRobot Roomba i3+ er den nyeste intelligente støvsugeren fullpakket med avansert teknologi

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

iRobot-skaperne av Roomba robotstøvsugere kunngjorde at de lanserer en helt ny modell til deres stadig voksende utvalg.



De nye i3 og i3+ Roomba har et nytt design med en vevd tekstur for å minimere fingeravtrykk og samle mindre støv. Enda viktigere, det nye utseendet hevder å gli inn i hjemmet bedre enn noen gang.



Som alle moderne Roomba-er renser i3+ logisk i pene rader for å navigere i flere rom i hjemmet, og den vet hvor skitt bygger seg opp og fokuserer innsatsen på rengjøring i de spesifikke områdene.



Nye i3 og i3+ kan aktiveres mens du er ute via smarttelefon

Roomba i3+ er også utstyrt med et høyeffektivt filter som fanger opp 99 prosent av pollen, mugg, støvmidd, noe som er flott for kjæledyreiere eller allergikere.

Ved å bruke et 3-trinns rengjøringssystem med doble gummibørster med flere overflater som fungerer sammen for å rengjøre effektivt. i3 har også en spesialdesignet Edge-Sweeping Brush for å komme inn i hjørner.



Sammenlignet med den forrige Roomba 600-serien har i3 10X det kraftløftende suget. Den hevder å fungere bra på både harde gulv og tepper, og selv kjæledyrhår bør ikke gi noen utfordring ifølge iRobot.

dolly fra tracy beger

Funksjonaliteten til Roomba er også forbedret ved å bruke iRobot Home-appen , på iOS- og Android-enheter ved å gi brukerne mer kontroll og tilpasning.



Appen vil tilby personlig tilpassede forslag som anbefalte rengjøringsplaner basert på tidligere rengjøringsjobber og rengjøringsforslag under kjæledyravliving eller allergisesonger.

Du kan til og med utløse i3 via iRobot Home-appen mens du er ute og går og kommer hjem til uberørte gulv og et detaljert kart over Roombas-dekningen.

Bruk av smarte hjemmeenheter som Alexa-aktiverte enheter eller Google brukere kan aktivere i3 med stemmen.

Hvis Roombas batteri begynner å gå lavt, vil i3+ automatisk gå tilbake til Clean Base for å lade opp. Den vil deretter gjenoppta rengjøringen til jobben er fullført.

Den nye i3+ deler også en av fordelene med flaggskipmodellene i7+ og S9+ ved å inkludere automatisk tømming med en Clean Base.

Dette betyr at hvis støvsugeren blir full under en rengjøring, vil den gå tilbake til kaien og losse beholderen, og deretter gjenoppta rengjøringen, noe som betyr at du bare trenger å tømme Clean Base når den blir full.

Den 19-tommers høye Clean Base kan holde opp til 60 dager med skitt og rusk og fungerer også som Roombas ladestasjon.

Koster £699 for i3+ iRobot prøver å balansere mellom rimelig og avanserte funksjoner.

Keith Hartsfield, konserndirektør og produktsjef i iRobot sa

michael gove barneskuespiller

Vi har dokumentert erfaring med å levere produkter som gjør livet til forbrukerne enklere. Roomba i3+ utvider utvalget vårt for å tilby ikke bare eksepsjonell rengjøringsytelse og verdi, men større personalisering og kontroll levert av iRobot Genius. iRobot Genius-plattformen lar også Roomba i3+ utvikle seg og bli smartere over tid, og gir nye måter for kunder å rengjøre sine unike hjem.

Siste teknologinyheter

Den nye Roomba i3+ er fullpakket med avanserte funksjoner som lar deg tilpasse hvordan og når du rengjør, og med det nye designet og muligheten til å tømme seg selv kan det være det beste valget for de som ønsker å prøve en robotstøvsuger.

De Roomba i3+ robotstøvsuger er tilgjengelig umiddelbart for kjøp online i Storbritannia for RRP £699 på www.irobot.co.uk . De Roomba i3 robotstøvsuger kan også kjøpes uten Clean Base®fra RRP på £449

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: