Se unge Michael Gove som spiller en vanskelig prest i Christopher Lee -filmen

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Justissekretær Michael Gove, som nå sikter på stjernefakturering i Tory -partiet, hadde en gang en mindre rolle som filmskuespiller.



hvilke 50p-mynter er verdt penger

Statsministerens håpefulle hadde en kort, ikke-talende rolle i den britiske komedien A Feast At Midnight med lavt budsjett fra 1995.



Gove spiller en internatskolekapellan som tar et øyeblikk å be for en lærer (spilt av Christopher Lee) som har blitt truffet i lysken av en cricketball.



Han grep delen gjennom en filmskapende venn han møtte ved Oxford University, der han var president i Unionen-akkurat som Boris Johnson hadde vært to år tidligere.

Les mer

kan du drikke i Dubai
Michael Goves Tory -lederbud
Gove legger seg til Theresa May 'Jeg har ikke det som skal til' Sarah Vines e -post faux pas Ken Clarke ødelegger Goves bud

Etter sin korte skuespillerperiode, var Gove journalist på The Times før han ble profesjonell thespian i 2005 da han ble valgt som parlamentsmedlem.



Michael Gove i en britisk film laget i 1995 heter A Feast At Midnight

Michael Gove i en britisk film laget i 1995 heter A Feast At Midnight

Han har også fått et stikk i stand-up-komedien. I 1992 presenterte han en satirisk Channel 4 -serie kalt A Stab In The Dark.



Hans presentatør David Baddiel husker: Han så det samme ut da-som et tidlig barn som utgir seg for en stor viktig voksen person. Vi var aldri kamerater. Minnet mitt om ham er usannsynlig høflig og velmodig. Men ikke kompis.

Se Også: