iPhone 7: De beste tilbudene, britisk pris, skjermspesifikasjoner og alle de siste oppdateringene

Iphone 7

Horoskopet Ditt For I Morgen

IPhone 7 har absolutt vist seg å være et verdig telefonvalg, og ser like godt ut på innsiden som ut, takket være dens vanntette evner og imponerende kamera med to objektiver som er i stand til alle slags fotografisk trollmannskap.



Imidlertid har hodetelefonkontakten kontroversielt blitt fjernet fra bunnen av enheten, noe som betyr at du kanskje må revurdere valgene dine for hodetelefoner.



Apple har også droppet 16 GB og 64 GB modellene og introdusert en ny 256 GB modell-som har samme mengde lagringsplass som Apples toppmoderne iPad Pro.



Her er alle spesifikasjonene for alt den elskede iPhone 7 innebærer, i tillegg til nye og kommende oppdateringer pluss de beste tilbudene på kontrakter og telefoner hvis du er interessert i å oppdage det selv.

Hvis du er ute etter de nye iPhones, har vi alle de beste tilbudene fra de beste forhandlerne på iPhone 8, samt hvordan du får de første dibsene på den nye iPhone X.

De beste iPhone 7 -tilbudene

Den beste iPhone 7 -avtalen vi fant for øyeblikket er fra Fonehouse, som for £ 33 i måneden, gir deg 1 GB data, ubegrensede minutter og tekster, uten forhåndskostnader på Vodafone.



som er stemmen til peppa pig

Andre gode iPhone 7 -tilbud:

  • Carphone Warehouse: £ 41 månedlig avgift, ubegrensede minutter, ubegrensede tekster, 5 GB data, 24 måneders kontrakt med en forhåndskostnad på £ 29,99 på O2.
  • Tesco: £ 40,25 månedlig avgift, 1500 minutter, 5000 tekster, 3 GB data, 24 måneders kontrakt uten forhåndskostnad.
  • Vodafone: £ 42 månedlig avgift, ubegrensede minutter, ubegrensede tekster, 24 GB data, 24 måneders kontrakt med en forhåndskostnad på £ 10.
  • EE: £ 45,99 månedlig avgift, ubegrensede minutter, ubegrensede tekster, 2 GB data, 24 måneders kontrakt med en forhåndspris på £ 99,99.
  • 02: £ 43 månedlig avgift, ubegrensede minutter, ubegrensede tekster, 1 GB data, 24 måneders kontrakt med en forhåndskostnad på £ 9,99.
  • idmobile: £ 35,99 månedlig avgift, 2000 minutter, ubegrensede tekster, 2 GB data, 24 måneders kontrakt med en forhåndskostnad på £ 29,99.
  • Tre: £ 29 månedlig avgift, 300 minutter, ubegrensede tekster, 500 MB data, 24 måneders kontrakt med en £ 149 forhåndskostnad.
  • Fonehouse: £ 33 månedlig avgift, ubegrensede minutter, ubegrensede tekster, 1 GB data, 24 måneders kontrakt uten forhåndskostnad på Vodafone.

(Bilde: Getty)

iPhone 7 pluss tilbud

  • Carphone Warehouse: £ 36 månedlig avgift, ubegrensede minutter, ubegrensede tekster, 1 GB data, 24 måneders kontrakt med en forhåndspris på £ 129,99 på Vodafone.
  • Tesco: £ 45,50 månedlig avgift, 1500 minutter, 5000 tekster, 3 GB data, 24 måneders kontrakt uten forhåndskostnad.
  • Vodafone: £ 47 månedlig avgift, ubegrensede minutter, ubegrensede tekster, 1 GB data, 24 måneders kontrakt med en forhåndskostnad på £ 160.
  • EE: £ 45,99 månedlig avgift, ubegrensede minutter, ubegrensede tekster, 1 GB data, 24 måneders kontrakt med en forhåndspris på £ 179,99.
  • 02: £ 45 månedlig avgift, ubegrensede minutter, ubegrensede tekster, 1 GB data, 24 måneders kontrakt med en forhåndskostnad på £ 139,99.
  • Tre: £ 29 månedlig avgift, ubegrensede minutter, ubegrensede tekster, 500 MB data, 24 måneders kontrakt med en £ 149 forhåndskostnad.
  • Fonehouse: £ 49 månedlig avgift, ubegrensede minutter, ubegrensede tekster, 1 GB data, 24 måneders kontrakt uten forhåndskostnad på Vodafone - pluss £ 10 cashback.
Si din mening om denne historien
Kommenter nedenfor

Pris

iPhones kommer absolutt ikke billig, med en britisk startpris på £ 599 for en 32 GB -modell.



128 GB -versjonen koster 699 pund, og 256 GB -versjonen gir deg hele 799 pund tilbake hvis du kjøper et håndsett (uten kontrakt) fra den offisielle Apple -butikken .

De iPhone 7 Plus er enda mer en lommebokbuffer enn det er mindre søsken, og koster fra 719 pund for en 32 GB -modell.

128 GB -varianten koster £ 819, og du må punge ut £ 919 for den største 256 GB -versjonen.

Men du får sikkert mye for pengene, og det er mange måter å spare på hvis du ønsker å investere.

Du kan også få penger tilbake når du kjøper telefonen hvis du kjøper din via cashback -nettsted TopCashback , som gir deg opptil £ 90 av pengene tilbake når du kjøper en iPhone 7.

iPhone 7

Er du en billig plan eller enorme mengder datatype? Vi går gjennom topptariffene

Imidlertid, hvis du heller vil spre kostnadene for telefonen din over to år, kan det være bedre å registrere deg for en kontrakt med en mobiloperatør.

Betal månedlig for iPhone 7 fra EE , O2 , Vodafone , Tre , Tesco Mobile og Carphone Warehouse , med alle de britiske operatørene som tilbyr en rekke tilbud og tariffer. Her er noen av de beste alternativene fra hver:

Les mer

Apple iPhone 7
Utgivelsesdato, spesifikasjoner og pris for iPhone 7 Hvor vanntett er iPhone 7? Anmeldelse av iPhone 7 Rød iPhone 7 utgivelsesdato og pris

Design

IPhone 7 og iPhone7 Plus er nesten identiske i utseende med forgjengerne, iPhone 6s og 6s Plus.

iPhone 7

Hvordan føler du deg om mangelen på hodetelefonkontakt i den nye iPhone 7?

Den mindre iPhone 7 har en 4,7-tommers Retina HD-skjerm, mens den større søsken har en 5,5-tommers skjerm.

Kroppene på telefonene er laget av aluminium og kommer i fem farger - sølv, gull, rosagull, svart, (som har et matt utseende) og 'jet black' (som har et høyglanset utseende).

patsy kensit på denne morgenen

Velg blant jet black, black, silver, gold og rose gold

Den nye jet black -finishen vil bli tilbudt eksklusivt på 128 GB og 256 GB modellene.

Ingen antennelinjer

En merkbar designendring er at Apple har fjernet plastantennelinjene fra baksiden av enheten.

I tidligere modeller har disse linjene tillatt radiosignaler å passere gjennom metallhuset og nå antennene. Det ser imidlertid ut til at Apple har redesignet saken for å omgå denne begrensningen.

iPhone 7

Understated og minus den utmerkede antennen

En ny hjemmeknapp

Apple har redesignet Hjem -knappen på iPhone 7 - antagelig for å gjøre enheten vanntett.

Den nye 'solid state' -knappen er designet for å være holdbar og lydhør, og fungere sammen med Apples Taptic Engine for å gi 'mer presis og tilpassbar taktil tilbakemelding'.

Med andre ord, selv om knappen ikke klikker på samme måte som på det gamle håndsettet, gir den haptisk tilbakemelding når du berører den.

Ikke mer hodetelefonkontakt

Den kanskje mest kontroversielle tingen med den nye iPhone er at den ikke har en hodetelefonkontakt.

IPhone 7 og 7 Plus leveres med et par kablede hodetelefoner som kobles til ladeporten på undersiden av enheten, samt en adapter for folk som ønsker å henge på de gamle hodetelefonene.

Phil Schiller, Senior Vice President for Worldwide Marketing hos Apple Inc, diskuterer lydfunksjonene til iPhone7

Signalerer dette slutten på den kjære hodetelefonen? (Bilde: REUTERS)

Apple har også lansert et par trådløse hodetelefoner, kalt AirPods, som kan kjøpes for ytterligere £ 159.

Ledninger vil snart være fortid (Bilde: Reuters/Beck Diefenbach)

Disse kan koble til både iPhone 7 og Apple Watch 2 med bare et trykk, ifølge Apple, og bytte 'sømløst' mellom underholdning og samtaler.

meghan markle kvinnelig livvakt

I stedet for den gamle hodetelefonkontakten har Apple lagt til en andre høyttaler, så lyden er to ganger høyere enn iPhone 6s, og du vil kunne lytte til musikken din i stereo med økt dynamisk rekkevidde.

Spesifikasjoner

IPhone 7 kommer med en ny A10 -brikke, som er ekstremt effektiv, noe som betyr at iPhone 7 kan kjøre opptil tre ganger raskere enn iPhone 6 på så lite som halvparten av strømmen.

Dette betyr at iPhone 7s batteri varer opptil 2 timer lenger enn iPhone 6s, ifølge Apple, og iPhon 7 Plus & apos; batteriet varer opptil 1 time lenger enn iPhone 6s Plus.

Grafikkytelsen er også kraftigere, så den kan støtte et nytt nivå av spill og profesjonelle apper.

Apple har effektivt doblet lagringskapasiteten til alle sine iPhones. Så i stedet for å tilby 16 GB, 64 GB og 128 GB modeller, kommer iPhone 7 i 32 GB, 128 GB og 256 GB versjoner.

Kamera

Både iPhone 7 og iPhone 7 Plus har oppgraderte kameraer.

IPhone 7 har et 12 megapikslers vidvinkelkamera, som Apple hevder er 60% raskere og 30% mer energieffektivt enn tidligere modeller, og har 4 lysdioder i blitsen.

Ikke faktisk størrelse - dette er heldigvis den innzoomte versjonen (Bilde: REUTERS)

50 nyanser av grå sexscener

IPhone 7 Plus har et ekstra telekamera, som sammen med standard 12 megapiksler vidvinkelkamera tilbyr optisk zoom to ganger og opptil 10 ganger digital zoom for bilder.

Apple sa at kameraprogramvaren vil bli oppdatert senere i år, slik at iPhone 7 Plus-kameraet kan fange dybdeskarphet og skille bakgrunnen fra forgrunnen for å oppnå fantastiske portretter.

Med andre ord kan du snart fylle Instagramen din med noen seriøst kunstfulle bilder som en gang var mulig å lage bare med DSLR -kameraer.

Vanntett

Apples senior visepresident for verdensomspennende markedsføring Phil Schiller snakker om den nye Apple iPhone 7

Vanntettingsfunksjonen vil uten tvil spare mange av oss for mye penger på reparasjoner

Både iPhone 7 og 7 Plus har en IP67 -klassifisering, noe som betyr at de er fullstendig beskyttet mot støv og kan senkes i vann til en meters dybde.

Det betyr at den vil overleve en dukkert i vasken eller ned i toalettet, og den vil ikke gå i stykker hvis du heller en drink over den, men du vil sannsynligvis ikke ta den med å svømme.

Les mer

eple
Apple nyheter Apple -arrangement live! iPad Pro 2 iPad Mini 5

Smarttelefon -rivaler liker Samsung lager allerede vanntette telefoner - og dette er et stort salgsargument for folk som er utsatt for klønete.

Apple har forbedret vannbestandigheten til enhetene de siste årene, men dette er første gang den har gitt ut en vanntett telefon.

Se Også: