Hvor vanntett er iPhone 7? Vi satte Apples nye smarttelefon på prøve

Iphone 7

Horoskopet Ditt For I Morgen

Apples iPhone 7 og iPhone 7 Plus er i salg nå, med nye kameraer, forbedrede spesifikasjoner og en etterlengtet funksjon-vannbestandighet.



kit harington jonathan ross

Enhetene har en klassifisering kjent som IP67, noe som betyr at de kan senkes i vann til en dybde på omtrent 1 meter i opptil 30 minutter.



Så de vil overleve en dukkert i vasken eller ned i toalettet, og de vil ikke bryte hvis du heller en drink over dem, men du vil sannsynligvis ikke ta dem med å svømme.



Smarttelefon -rivaler liker Samsung lager allerede vanntette telefoner - og dette er et stort salgsargument for folk som er utsatt for klønete.

asda åpningstider påske 2019

Apple har forbedret vannbestandigheten til enhetene de siste årene, men dette er første gang den har gitt ut en vanntett telefon.

Den nye funksjonen kan være en redning for de mer klønete blant oss - som kan ha tilbrakt mer enn en ettermiddag med telefonen i en skål med ris, og prøvde å tørke den ut etter et uheldig uhell på badet.



Vi forstår imidlertid at du kan være motvillig til å risikere å dunke din egen gadget på £ 599 i en bøtte med vann - så vi har gjort det for deg.

I videoen ovenfor utfører vi tre svært vitenskapelige tester for å se hvor vanntett iPhone 7 egentlig er. Sjekk det selv.



direktesending av boksing i kveld

Les mer

Apple iPhone 7
Utgivelsesdato, spesifikasjoner og pris for iPhone 7 Hvor vanntett er iPhone 7? Anmeldelse av iPhone 7 Rød iPhone 7 utgivelsesdato og pris

Se Også: