iPad mini 5: britisk pris, utgivelsesdato, nyheter og andre rykter rundt Apples 'iPad Pro mini'

Ipad Mini

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ipad mini

Ipad mini(Bilde: Getty)



IPad mini har vært en favoritt blant nettbrettbrukere i noen år nå.



Det veskervennlige lille nettbrettet ble sist oppgradert i september 2015. Og eksperter spekulerer i om det vil bli tatt med i & apos; iPad Pro & apos; fold i 2017.



Som sådan kunne vi se avdukningen av en 'iPad Pro mini' i år i stedet for iPad mini 5. Det kan bety at den kommer med sin egen, mindre versjon av Apple Pencil -pennen.

Her er alt vi vet (eller tror vi vet) om den neste mini -iPad. Fortsett å sjekke når vi oppdaterer denne siden når vi vet mer.

Siste nytt

Ipad mini

Ipad mini



Supply chain -kilder ser ut til å antyde at vi kan se den neste iPad mini avduket i løpet av få dager.

Apple offentliggjør ikke hendelsene sine før i siste sekund, men kilder i forsyningskjeden har snakket med Apple-fokusert nettsted MacRumours .



'Apple forventes å kunngjøre nye produkter senere denne måneden, mest sannsynlig mellom mandag 20. mars og fredag ​​24. mars, ifølge anerkjente leverandørkjedeanalytikere vi snakket med som ønsker å være anonyme,' rapporterte nettstedet.

peter crouch abbey clancy

Dessverre stoppet kildene med å avsløre nøyaktig hvilke produkter som skal avsløres.

Apples nettbutikk er for øyeblikket nede for planlagt 'vedlikehold', noe som tyder på at den nye iPad Mini er i ferd med å bli sluppet løs.

Utgivelsesdato

(Bilde: Getty)

Apple har nesten helt sikkert en ny versjon av iPad mini klar for rulling - selv om produksjonen ennå ikke har økt.

Ifølge Taiwan-baserte DigiTimes , som siterer de stadig pålitelige ikke navngitte forsyningskjedearbeiderne, startet Apple produksjonen i desember 2016 for en tidlig lansering i 2017.

Tradisjonelt holder Apple sitt første arrangement for året i mars. I fjor brukte Apple et arrangement i mars for å avsløre 9,7-tommers iPad Pro.

Det er sant at selskapet kan ha den samme tilnærmingen i 2017, og det ville passe godt med de siste ryktene nevnt ovenfor. Imidlertid lanserer Apple vanligvis sine produkter raskt etter å ha avslørt dem.

Tenkelig kan den neste iPad Mini være tilgjengelig for kjøp i midten av april.

Pris

(Bilde: Getty)

Apple forventes å introdusere en ny iPad Mini til dagens pris og flytte iPad Mini 4 nedover kjeden.

Det ville bety at den ville starte på 379 pund for 32 GB -modellen og 469 pund for 128 GB -versjonen. Selvfølgelig, når Apple setter opp prisene, gjør det så fint og stille. Så vi kan ikke garantere samme pris, men det er et godt grunnestimat.

Du kan også forvente å legge til £ 100 ekstra på toppen hvis du vil ha 3G -kompatibilitet.

Design

(Bilde: Getty)

I følge Neurogadget , vil den nye iPad mini bare være 5 mm tykk, noe som betyr at Apple vil ha barbert 1,1 mm av iPad mini 4.

amanda og clive owen

'Denne nyheten har gledet noen fans, men andre er bekymret for at en tynnere kropp egentlig ikke er den beste ideen, fordi batteriet må reduseres for å passe inn i skrotten,' skriver nettstedet.

I mellomtiden har andre rapporter antydet at Apple vil trimme rammen rundt kantene på nettbrettet og introdusere og OLED -skjerm for første gang. Grovt sett betyr det bedre farger fordi hver piksel gir sin egen belysning i stedet for å ha behov for bakgrunnsbelysning.

Det som vil være veldig interessant å se, er om Apple bestemmer seg for å ekko iPhone 7 og slippe hodetelefonkontakten for den neste iPad. Det har ikke vært noen rapporter om det så langt, men vi oppdaterer dette stykket hvis og når det endres.

Les mer

eple
Apple nyheter Apple -arrangement live! iPad Pro 2 iPad Mini 5

Spesifikasjoner

Apple iPads

Vil Apple avsløre en ny iPad Air og iPad mini?

Apples nyeste iPads vil utvilsomt være den kraftigste ennå.

Flere spesialistnettsteder fra Apple antyder at iPad mini 5 kommer med en oppgradert A9 -prosessor. Det betyr at det går raskere, og det blir bedre grafikk for spill.

Kameraet ryktes imidlertid sterkt om å forbli det samme. Det betyr at det sannsynligvis vil være et 8MP kamera på baksiden og et 1.2MP kamera på forsiden. Men igjen, hvis du bruker et nettbrett for å ta bilder, har du større problemer.

I følge Cult of Mac , det er en sjanse for at et mindre batteri monteres på iPad mini 5. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting ettersom batteriteknologi har blitt bedre til et punkt der et mindre batteri fortsatt er like effektivt som fjorårets større.

Se Også: