Inne i Fearne Cottons seksårige ekteskap med Jesse Wood rystet av brennende lockdown-temperamenter

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

TV- og radiostjernen Fearne Cotton og ektemannen Jesse Wood har delt seks lykksalige ekteskapsår.



Siden de knyttet knuten på Richmond Registry Office i det sørvestlige London, har paret ønsket to barn velkommen - Rex og Honey - og det sies at familien har vokst seg sterkere enn noensinne.



Imidlertid har den blonde stjernen også avslørt at ekteskapet ikke er uten arbeid, og humøret var stort under lockdown -perioden.



Her tar vi en titt på Fearnes romantikk med sønnen til Rolling Stone Ronnie Wood.

Paret møttes første gang i 2011 mens Fearne koste seg på en jentetur til Ibiza, og kjærlighetsfuglene ble umiddelbart uatskillelige.

Fearne minnet om øyeblikket de først møttes, og delte en søt tilbakekalling på sosiale medier der hun utvekslet tall med sin fremtidige beau.



'Min kompis @amandabyram som jeg var på jenteferie med, tok et lurt bilde for 8 år siden til dagen for meg og @jessejameswood byttet nummer på en kveld ute på Ibiza,' skrev hun i innlegget.

Fearne og Jesse har to barn sammen (Bilde: Dave Benett/Getty Images)



tallet 16 betyr

'Hvem hadde trodd at det ville føre til to barn og ekteskap! En spillendrende, veldig full natt ute som jeg er evig takknemlig for. Glad 'da vi møttes' jubileum Jesse. '

Over et år senere kunngjorde Fearne den glade nyheten at hun ventet sitt første barn med Jesse, og paret ønsket baby Rex velkommen i februar 2013.

Etter nesten to års dating, stilte Jesse spørsmålet, og paret siktet til å gifte seg i juli 2014.

Fearne og Jesse bundet knuten 4. juli 2014 (Bilde: fearnecotton/Instagram)

Fearne og Jesse på bryllupsdagen

Fearne og Jesse på bryllupsdagen (Bilde: Getty)

ung jente porno bilder

Omgitt av en rekke kjendisgjester, inkludert Holly Willoughby og Keith Lemon, sa paret at jeg gjør det på en søt London-basert seremoni.

Ett år senere ble også datteren deres Honey født.

Selv om Fearne avslørte for Red Magazine at paret stod overfor en hard oppdatering i 2018 da Jesse turnerte ubarmhjertig, klarte de å jobbe med forskjellene deres den gangen.

Jesse Wood og Fearne Cotton på Cath Kidston -festen feirer lanseringen av deres nye kolleksjon i 2018 (Bilde: Dave Benett/Getty Images for Cath Kidston)

I 2019 ble Fearne tvunget til rasende å stenge rykter om at forholdet hennes var på stein etter noen feiltolkninger etter at hun åpnet om ekteskapet sitt.

Moren til to hadde tidligere avslørt at hun noen ganger sover i en annen seng enn mannen sin, men ble tvunget til å avklare avsløringene.

I et ærlig innlegg åpnet Fearne om sine søvnvansker og beroliget fansen med at: 'ekteskapet mitt er IKKE på steinene. Her er et bilde av meg som er veldig forelsket i mannen min. '

Samme år innrømmet Fearne at det var viktig å snakke om ekteskapets høyder og nedturer under et intervju med The Telegraph.

I fjor stengte Fearne rykter om at forholdet hennes var på stein (Bilde: ISM/Capital Pictures)

Hvert ekteskap ... krever arbeid, sa hun.

'Det fortynner ikke vår kjærlighet eller gjør ekteskapet svakere, det gjør det faktisk sterkere fordi vi er villige til å ha disse samtalene.

'... selvfølgelig lever jeg ikke dette perfekte, eventyrlige livet.

Mens hun beroliget fansen med at hun er veldig forelsket i mannen sin, var forholdet videre satt på prøve under lockdown -perioden .

aberfan disaster barnenavn

Fearne hadde sjonglert hjemmelaget barna sine med å jobbe hjemmefra (Bilde: Instagram)

Som med alle familiedynamikker har Fearne og Jesse lært å justere seg under karantenen - men det kom med noen brennende argumenter.

Fearne forklarte på sin Happy Place -podcast: Jeg er en veldig brennende person, og Jesse kan også være ganske brennende.

Vi har absolutt kranglet foran barna. De fleste foreldre har på et tidspunkt.

Det er ikke vanlig, men vi har definitivt hatt en pop på hverandre foran dem - og du har det ikke bra med det etterpå.