Inne i Dennis Rodmans bromance med Kim Jong-un som startet med 'skudd og hotties'

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dennis Rodman har lenge vært en av de mest kontroversielle skikkelsene innen basketball.



Den tidligere Chicago Bulls og Los Anegeles Lakes -stjernen startet livet som et sjenert og stille barn - men etter et mislykket selvmordsforsøk i 1993, oppfant han seg selv som spillets onde gutt.



Med sitt utenlandsfargede hår og flere piercinger skilte han seg ut i hverdagen så mye som han gjorde på banen.



Og hans personlige liv var ikke mindre kontroversielt. Rodman hadde en høy profil med Queen of Pop, Madonna, og var til og med kort gift med modellen Carmen Electra.

Han tok på seg en brudekjole da han promoterte sin selvbiografi, Bad As I Wanna Be, og hevdet at han var biseksuell og hadde giftet seg.

Kim Jong-un og Dennis Rodman ble sammen om kjærligheten til basketball

Kim Jong-un og Dennis Rodman ble sammen om kjærligheten til basketball (Bilde: REUTERS)



Selv på banen var Rodman berømt for sin skandaløse oppførsel.

En gang forlot han et spill - og lagkameratene, inkludert Michael Jordan, som spilte sin siste sesong - for å bryte med Hulk Hogan, noe som ga ham en bot på 20 000 pund.



Rodman, som trodde at basketballkarrieren var over, lanserte seg selv som en bryter og prøvde seg til og med på skuespill.

Men selv om hans dager som sportsmann nå er bak ham, er Rodman fremdeles fast i søkelyset takket være hans, ofte veldig bisarre, oppførsel og uvanlige forhold.

En av hans nærmeste venner er den nordkoreanske diktatoren, Kim Jong-un. Paret møttes første gang i 2013 da Rodman først besøkte eremittstaten.

maur mcpartlin ingen giftering
Det sies nå at paret er det

Paret sies nå å være 'venner for livet' (Bilde: EPA)

Kim har vært basketballfan siden han var tenåring, og ville bruke timer på å tegne favorittspilleren hans, Michael Jordan.

På den tiden sa Rodman: 'Mitt oppdrag er å bryte isen mellom fiendtlige land. Hvorfor det har blitt overlatt til meg å utjevne ting, vet jeg ikke. Dennis Rodman, av alle mennesker.

'Å holde oss trygge er virkelig ikke min jobb; det er den svarte fyrens [Obamas] jobb. Men jeg skal fortelle deg dette: Hvis jeg ikke ender blant de tre beste for neste Nobels fredspris, er det noe alvorlig galt. '

Og det ser ut til at paret slo til med en vill kveld fylt med vodka -skudd og hotties.

Etter å ha bundet seg til deres felles kjærlighet til basketball, inviterte Kim den tidligere NBA -spilleren til en fest hjemme hos ham.

Kim og Rodman møttes første gang i 2013

Kim og Rodman møttes første gang i 2013 (Bilde: X02538)

I et intervju hevdet Rodman at diktatoren sa til ham: 'La oss spise middag i kveld. Litt karaoke og ha litt vodka, noen hotties og sånt.

'Neste ting jeg vet, vi spiser middag, og vi er fulle som jævla, han begynner å synge karaoke, og jeg aner ikke hva han snakker om.'

Rodman hevder deretter '18 hot women 'dukket opp og begynte å spille Dallas -melodien.

Han spøkte med at han ba dem lære noen andre sanger, inkludert Pearl Jam, Van Halen og Rolling Stones, og at de hadde lært alle forespørslene hans ved sitt neste besøk i Nord -Korea.

molly mae hague naken

Men Rodman insisterer på at han aldri har diskutert politikk med Kim, og i stedet holder seg til sport.

Etter sitt første besøk beskrev han imidlertid den fryktede lederen som 'en venn for livet'.

Og da han spurte om rykter om at kameraten hans var kritisk syk, eller til og med død, nylig, svarte Rodman at han syntes han hadde det bra - og brukte tiden sin på å se The Last Dance.

  • The Last Dance streames nå på Netflix.

Se Også: