I'm A Celebrity 2018 startdato bekreftet med Holly Willoughby og Dec Donnelly hosting

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Startdatoen for I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! 2018 er bekreftet - og det er bare noen få dager igjen til det lanseres på skjermene våre.



Holly Willoughby og Declan Donnelly vil være vertskap for den nye serien sammen for første gang, etter at Ant McPartlin trakk seg ut av showet for å fokusere på hans edruelighet etter rehabilitering.



Og telekilder har utelukkende bekreftet til NEWSAM Online at lanseringsdatoen for I & apos; m A Celebrity 2018 er Søndag 18. november .



Holly og Dec er årets I & apos; m A Celeb -programledere (Bilde: ITV)

jason og charlie storebror

Holly og Dec forbereder seg allerede på å flytte livet ned de neste seks ukene, og begge vertene bringer familiene sine halvveis rundt om i verden.

Holly tar ektemannen Dan Baldwin og deres tre små barn til Australia med seg - og antas å ha gjort den delen av kontrakten hennes før hun signerte på den stiplede linjen.



Og Dec vil ta med kona Ali Astall og deres nyfødte datter Isla Elizabeth for å bo hos ham i Oz.

Baby Isla blir sammen med mamma og pappa i Australia (Bilde: PA)



beste julebukser 2018

Holly med ektemannen til tv -produsenten Dan Baldwin, som skal passe barna Down Under (Bilde: Getty Images Europe)

Mens ITV beholder I & apos; m A Celeb line-up tett under wraps, er det ganske få navn som er sterkt ryktet for jungel -krumspring i år.

Blant dem er den vanærede komikeren Seann Walsh - som i helgen ble slått ut av Strictly Come Dancing etter å ha kysset sin dansepartner Katya Jones - den legendariske fotballsjefen Harry Redknapp, Coronation Street -stjernen Sair Khan og X Factor -vinneren Fleur East.

Av sin nye rolle sa Holly til NEWSAM Online at hun ikke kunne vente med å komme seg ut til Australia.

Verten for This Morning sa til oss på Pride Of Britain Awards mandag kveld: '[Jeg flyr ut] neste uke. Jeg holder på med julehandler og sorterer ut visum og sorterer flyreiser og pakker, og jeg har mye å pakke fordi jeg har tre barn og en mann og en agerhøne i et pæretre.

moderne helter

Holly gleder seg ikke til de & ubudne besøkende & apos; i jungelen (Bilde: ITV/REX/Shutterstock)

'Så jeg sorterer livet, men jeg har kommet meg vekk fra det i kveld for å komme hit. Jeg er veldig spent, jeg kan ikke vente med å gå. '

Hun innrømmet: 'Jeg er redd for alt, men det er ikke for meg å være bekymret for det, det er for kjendisene å bekymre seg for, de har meldt seg på det, så det er deres problem, ikke mitt.

'Hvis noe lander på meg, kommer jeg ikke til å like det så godt, jeg er ikke fan av de ubudne gjestene, men jeg er klar til å gå, og jeg er spent på eventyret.

'Jeg håper [jeg og Des skal lage et godt lag]. Jeg håper det.'

Prince Andrew foto virginia

Les mer

I & apos; m A A Celebrity 2018
Når er det på TV? I & apos; m A A Celebrity 2018 line-up Hvem vant I & apos; m A A Celebrity 2017? I & apos; a A Celebrity past winners

*I & apos; m A Celebrity 2018 starter søndag 18. november på ITV

Se Også: