Beste julematsklemmer og alkoholgaver for 2018

Julegaver

Horoskopet Ditt For I Morgen

Julegaver

Matrelaterte gaver er større enn noensinne, så her er hva du skal kjøpe(Bilde: Getty)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Hvis veien til noens hjerte er gjennom magen, er en mat- eller drikkegave en god idé i julen.



Men med hver forhandler under solen som viser frem sine festlige varer, kan det være vanskelig å finne en gave til dine matglade venner og familie som virkelig vil skille seg ut.

Så vi har plukket noen av de beste julegaveideene til dine kjære, alt fra ukonvensjonelle gaver og pent kjøkkenutstyr til gourmetmat for de som liker de fineste tingene i livet, og selvfølgelig mange unike alkoholtilbud.

Heldigvis vil de fleste av forslagene våre ikke bryte banken heller, ettersom matgavene våre er for alle, med ingenting over £ 125, og de fleste forslagene under £ 40.



Men hvis du er her for en stor rabatt - har du flaks - da vi har en eksklusiv kode fra Blomstrende gaver det får deg 15% rabatt på alle julehemmere.

Fra og med i dag, bare skriv inn rabattkoden SPEIL 15 ved kassa, som vil fungere på alle problemer og utløper den 24. desember, noe som betyr at du fortsatt har god tid til å gjøre et godt kjøp.



Beste mathämmere og alkoholgaver

1. The Savory Gift Box, £ 22,94

Få £ 4 av prisen med koden NEWSAM15, så det blir £ 22,94 i stedet for £ 26,99

russell merke osama bin laden

Ikke alle hindre må fylles med sjokolade, kjeks og kaker i julen, og noen av oss foretrekker mye salt i stedet for søtt.

Vi oppdaget denne herlige velsmakende gaveesken full av spekepølser, ost, oliven, chili -kjeks og ost- og paprikakjeks som garantert vil glede alle på juledag. I tillegg, siden det er fra Blossoming Gifts, kan du for øyeblikket få 15% rabatt!

Få det fra Blossoming Gifts fra £ 22,94

2. Kaffe av verdens gave sett, £ 25

Vi vedder på at kaffeelskere aldri har sett dette før

Kaffefender kan lære enda mer om favorittdrinken sin og smake på favorittsmakene sine med en rekke varianter av enkelt opprinnelse fra India, Sør -Amerika, Afrika, Karibia og til og med en blanding fra Brasil og Indonesia.

Alt fra mørke steker til lyse steker, fra de rike og sjokoladeholdige til de søte og fruktige. I tillegg kommer den i en veldig pen innpakning.

Få det fra Whittards for £ 25.

3. Frida Kahlo & Salvador Dalí eggekopper, £ 20

Nyt frokosten i selskap med Frida Kahlo og Salvador Dalí

Ikke at vi faktisk ville bruke disse som eggekopper (de er altfor vakre til at rennende eggeplomme kan dryppes nedover dem), men det ville være flott å late som for gjestene våre at vi likte lørdagseggene sammen med procelain Kahlo og Dalí .

De er veldig dyre, men fra Tate får de oss til å tro at vi gjør vårt for Storbritannias gratis museer når vi klikker på 'legg til i baggen' ...

Få det fra Tate Modern nettsted for £ 20.

4. Anthropologie Milton Bakeware Pie Dish, £ 36

Vi vil ha en for oss selv

Det er alltid hyggelig å unne noen noe de sannsynligvis aldri hadde kjøpt selv, og en fancy paierett er et godt eksempel på det.

Sterke kokker vil bli begeistret ved synet av denne vakre retten som er nesten for fin til å legge en kake i. Nesten ...

Få det fra John Lewis for £ 36 eller bla gjennom alt Anthropologie andre vakre kjøkkentilbud.

5. Trio med balsamico -eddik, £ 12,95

Balsamico er alltid en gevinst

I stedet for enda en eske med sjokolade, unne dine nærmeste dine et utvalg av vakre balsamico -eddik i stedet, som de kan fortsette å nyte hele året, i stedet for bare i desember.

Selv om nr. 1 er smakfull - ideell for salatdressinger, nei. 2 er fyldig, noe som gjør den perfekt til sauser og marinader. I mellomtiden er nr. 3 rik og fruktig og derfor flott med parmesan eller på iskrem.

Få det fra Carluccio er for £ 12,95.

6. Super pen støter og mørtel, £ 21

Vi elsker utseendet på dette

Enten de faktisk lager sin egen pesto eller bare vil ha noen virkelig flotte kjøkkenutstyr til hyllene dine, er dette et veldig skreddersydd nummer som vil glede alle fra Instagrammer til den ivrige kokken.

I tillegg til en støter og mørtel ser det ut til å være et helt utvalg av kjøkkenutstyr laget av det samme vakre rosa Himalaya -saltet, for eksempel skjærebrett, boller og til og med store faktiske blokker av saltet i seg selv. Sinnsyk.

Få det fra Ikke på The High Street for £ 21

7. Vaffelmaskin, £ 45

Lag din egen frokost i amerikansk stil

Pannekake og vafler kan tilberede sine egne strålende frokoster (eller puddinger!) I denne børstet sølvgadgeten, som har noen veldig imponerende karakterer.

Fra vafler med jordbær og sjokolade til sunne hjemmelagde butternøtter, bli oppfinnsomme på kjøkkenet med drømmens kulinariske tilbehør.

Få det fra AO for £ 45

8. Fancy Beko blender, £ 199

Kjenner du en ivrig kokk eller noen som vil begynne? Unn dine veldig heldige kjære dette

Selv om desember utelukkende er en tid for nytelse, kom januar, vil vi ha lyst på alle de sunne smoothiene, salatene, suppene og proteinshakes igjen.

Vi er ikke sikre på hvordan, men tilsynelatende forhindrer denne Beko -gadgeten oksidasjon i blenderen, noe som betyr at smoothien din ikke vil misfarges, og smoothiene inneholder tilsynelatende 40% mer vitamin C. Magisk.

hva betyr 808

Få den fra AO.com for £ 199

Les mer

Gaveguider til jul 2020
Gaver til ham Gaver til henne Gaver til barn Gaver under £ 50

Beste maten hemmer

1. John Lewis & Partners Overbærenhet, £ 100

Du får mye i dette (Bilde: John Lewis)

Dette er et perfekt tillegg til juledagen, og inkluderer et par flasker vino og litt deilig kaffe, i tillegg til rikelig med smakfulle småretter. Pluss alle de viktige kjeksene.

Fra saltet karamelldippsaus og lavendelbrød til Nigella og tre havrekjeks, det er litt for alle i dette.

Få det fra John Lewis for 100 pund

2. Velsmakende gavepakke med gaveboks, £ 25

Et flott rimelig alternativ

For noen gavegivere er hampers en flott gave til de menneskene de sliter med å kjøpe for, så de vil egentlig ikke bruke hundrevis av pund.

For det selger M&S den veldig praktiske & apos; tuck -boksen & apos; hamper, som inkluderer en rekke forskjellige snacks, fra knekking av svinekjøtt, til mørk sjokolade, til kjeks, pluss en blek øl og en IPA for godt mål.

Få det fra Marks and Spencer for £ 25

3. Aldi Christmas Feast hemmer, £ 79,99

Aldi har nylig blitt med på julehemmerspillet

Hvis du er ute etter det beste tilbudet som ikke sparer på stil, er det ikke noe bedre sted enn Aldi, som raskt blir veldig kjent for sine utrolige tilbud fra Fortnum og Mason.

Kanskje vår favoritt av partiet er julefesten, som inkluderer 18 forskjellige julefavoritter som florentiner, honningkake med Prosecco-smak og håndbakte kjeks. Og for en gangs skyld kan du faktisk bestille dem online.

Få det fra Aldi for £ 79,99

4. Fortnum og Mason The Grosvenor Hamper, £ 125

Det er ingen bedre enn Fortnum og Mason - men det koster noe

Når det gjelder hampers, er det én forhandler som for alltid vil beholde kronen, og det er den suverene Londonbutikken Fortnum og Mason.

I tillegg til selve den ikoniske hindringen, får du også en rekke klassiske britiske tilbud, inkludert deilig sjokolade, kjeks og mandler til forfriskende vin, te og kaffe.

Få det fra Fortnum og Mason for £ 125

5. Virginia Hayward Pink gin and treats hamper, £ 34,99

Det er på den dyre siden - men veldig fotogen

Alle elsker en gin akkurat nå, så da det er jul, kan du gjøre ting enda bedre med dette deilige settet fullt av mange rosa godbiter.

For de med en søt tann, er dette den perfekte sukkerfylte hammeren for å sette seg ned og unne deg selv å komme julaften.

Mary Berrys sønn døde

Få det fra Virginia Hayward for £ 34,99

Beste alkoholholdige gaveideer

1. Jordbær og balsamico, 29,95 kr

Perfekt for den spesielle festlige G&T

Hvis du på en eller annen måte har gjemt deg under en stein de siste årene og ikke visste, elsker britene gin akkurat nå. Men med så mange å velge mellom, hvordan skal du vite at du bare deler ut det beste av det beste?

Denne utrolige Strawberry and Balsamico gin fra That Boutique-y Gin Company er en av de mest spennende ginene som finnes akkurat nå, laget med de aller beste balsamicoeddikene penger kan kjøpe. Det er fantastisk alene, blandet i cocktailer (vi anbefaler en Aphrodite's Rickey) - eller prøv med tonic, Champagne eller tørr Prosecco.

Få det fra Amazon for £ 29,95

2. Meksikansk gaveeske, £ 25

Tequila, kaktuser og en flott en for gram

Vi elsker alle en kaktus, men hvis du hadde lyst til å gi dine nærmeste noe mer der ute enn en plante, har vi oppdaget et utrolig alkoholholdig gavesett som nesten er for godt å drikke av.

Velg mellom kaktusstammede margaritaglass, kaktusstammede tequilaglass eller margaritaglass med rød kant, alle sammen med en strålende kaktussaltblanding, for det ultimate meksikanske - eller Instagrammable - gavesettet.

Få det fra Ikke på The High Street for £ 25

Ableforths badekar Gin, £ 25

Den er for tiden på salg hos Morrisons for £ 25

Kombinere eksotiske botaniske stoffer som einer, koriander, kanel, kardemomme, nellik og det aller fineste appelsinskallet for å levere en unik og alvorlig imponerende tipp.

I tillegg til sin enestående smak, er flasken også ganske spennende, og nå har du sett den, og du vil på en eller annen måte se den bak baren i alle de kule klubbene.

Få det fra Morrisons for £ 25 (vanligvis £ 35)

4. BeerBods ølabonnement, £ 36

Ølentusiaster vil bli veldig imponert over dine ølvalg

Fans av håndverksøl vil uten tvil sette pris på en enorm levering av noen av de mest håndverkstilbudene som finnes akkurat nå, takket være et 12, 24 eller 48 ukers abonnement på deres favorittdrikk.

Selv om de alle kommer sammen, er tanken å nyte en per uke, og gradvis bli kjent med din egen smak, samt hvilke uavhengige bryggerier du foretrekker mest.

Få det fra BeerBods for £ 36

4. enhjørning tårer gin, £ 19,99

Rist den for å vekke den og se den glitre

Hvis du trodde du hadde sett alt når det gjelder innovative gins, så se på enhjørningens gin, som kombinerer alle våre favoritttrender i øyeblikket.

Holografisk, musserende gin med enhjørningstema som smaker akkurat som jul, med smaker av varmende tørket frukt, drysset med kanel, nellik, sukker og mel.

Få det fra Firebox for £ 19,99

Les mer

når stenger debenhams
Jul 2018
Beste sanger Topp vitser Beste filmer Spor julenissen over himmelen

5. Haig Clubman Single Grain whisky, £ 16

Vi elsker flasken på dette (Bilde: Haig Club)

Når det gjelder flasker med whisky som ikke koster verden, er de vakkert utformede Haig Club -flaskene alltid et godt rop.

Opprettet i partnerskap med David Beckham, når whiskyen er full, blir selve flasken et fint pryd eller en vase takket være den dypblå fargen.

Få det fra Morrisons for £ 16

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Se Også: