I'm a Celebrity 2011: Full line up og bilder av stjerner inkludert Mark Wright, Dougie Poynter, Jessica-Jane Clement i jungelutstyret

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jeg

I'm a Celebrity 2011: Mark Wright (Bilde: ITV)



Hele serien med stjerner som er modige (eller dumme) nok til å melde seg på ITV -realityshow I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! har nettopp blitt avslørt.



Den 10-stjerners rollebesetningen inkluderer TOWIEs Mark Wright, McFlys Dougie Poynter, komiker Freddie Star og sportskvinne Fatima Whitbread.



Se nedenfor for å finne ut mer om hver av kjendisene (la oss innse det, vi har ikke sett noen av dem på år/noensinne) og for å se godt på de offisielle bildene deres.

Mark Wright

Alder: 24



Fobier: Jeg har noen, men jeg vil ikke si hva de er!

Forholdsstatus: Singel



Mark Wright har plukket opp mange 'hatere' som et resultat av hans konstante kvinnelige på ITV2 -serien TOWIE, men insisterer på at I'm A Celebrity vil være en god sjanse til å vise at han er en hyggelig fyr.

Han sa: Jeg tror folk tenker på meg som noen som kan få det han vil, men til syvende og sist er jeg veldig en hjemmefugl. Jeg elsker familien min og venner, og jeg synes jeg er en hyggelig fyr. Forhåpentligvis vil folk få se det når jeg er i jungelen.

strengt kjendis-sex-tape

Mark la til at han gleder seg til 'utfordringen' (de sier alle det). Han sa: Jeg er veldig spent på å gjøre det. Det er en stor ny utfordring for meg, og jeg håper folk vil se meg annet enn bare fyren utenfor TOWIE.

Men han er bare fyren fra TOWIE ...

Dougie Poynter

Alder: 23

Fobier: Jeg har en stor fobi som jeg ikke kan snakke om. Det er rart.

Forholdsstatus: Jeg er ikke så sikker for øyeblikket. Spør henne.

Dougie Poynter er mest kjent for å være medlem av (FIT) boyband McFly, selv om han kom i overskriftene i fjor for å komme på rehabilitering etter at han skilte seg fra Frankie Sandford utenfor The Saturdays.

Men han vil ikke flørte i jungelen fordi han nettopp har avslørt at han har fått en ny kjæreste. Han sa: Jeg ser noen. Jeg er definitivt ikke singel. Det er vanskelig, men vi har egentlig ikke diskutert det. Vi har vært venner en stund.

Dougie høres ikke så bekymret ut for å sette seg fast i de rare oppgavene, og innrømmer at han faktisk gleder seg til alle de skumle krypene.

Han sa: Jeg ville betale for å gjøre noe slikt hvis jeg ikke gjorde det for TV.

Jeg er så spent. Jeg liker virkelig naturen og Sir David Attenborough er en gud for meg. Han ville være min ideelle person å gå i jungelen hvis jeg kunne velge noen.

En av mine beste venner, Matt Willis, har gjort det før. Han fortsatte med å vinne den. Da jeg fortalte ham at jeg skulle gjøre det, sa han til meg at jeg måtte.

Freddie Starr

Alder: 68

Fobier: Jeg liker ikke å sette hendene i et hull og ikke vite hva som er der inne.

Forholdsstatus: Engasjert

Ingen har noen gang funnet ut om Freddie Starr faktisk spiste en hamster til lunsj, men han kommer garantert til å spise uvanlige ting når han kommer inn i den australske bushen.

Han sa: Jeg spiste ikke en hamster, men jeg vet at jeg kommer til å få en pinne ut av hamsterhistorien, selv om det var lenge siden.

Jeg kommer til å spille sammen med hamster -munken - jeg venter det.

Freddie var ganske ærlig om hvorfor han er på vei inn i jungelen. Han sa: Jeg kommer ikke til å lyve. Jeg gjør dette for å øke profilen min. Jeg vil få opp profilen min og alle som sier noe annerledes lyver.

Men jeg liker også TV -programmet. Jeg er en fan av jungelen, og jeg ser alltid showet uten feil.

Crissy Rock

Alder: 53

Fobier: Strikkhopp

Forholdsstatus: Singel.

Benidorm -stjernen Crissy Rock regner med at det å gå i kjendisjungelen er det beste kostholdet du noen gang kan håpe på. Hun har nok rett.

Hun sier: Jeg kan ikke vente med å gå ned i vekt. Jeg kommer kanskje ut som en størrelse 12. Jeg har ikke noe imot det i det hele tatt. Det er det beste dietten noensinne! Jeg har ikke noe imot å føle meg sulten da jeg vet hvordan det er. Jeg var sulten da barna mine var små. Jeg pleide å gi dem mat først enn meg selv.

beste babybadesete

På slutten av dagen skal vi bare være sultne i tre uker. Vi er sultne etter eget valg. For mange mennesker over hele verden er de ikke sultne etter eget valg. Vi kan ikke stønne.

Stefanie Powers

Alder: 69

Fobier: Ingen.

Forholdsstatus: Jeg er tilknyttet.

Ingen fobier? Vi synes det er vanskelig å tro. Mest kjent for sin rolle i 1980 -tallets globale TV -hit Hart to Hart, er amerikansk skuespiller Stefani også en internasjonal foredragsholder om bevaring av dyreliv. Hun vil sannsynligvis ikke spise levende dyr da.

Men hun sa at hun ikke leter etter en kamp i jungelen. Stefani sa at jeg ikke argumenterer.

Ingen vil gjøre narr av seg selv. Jeg har hatt venner som har gjort dette showet før, og de har levd gjennom det.

Antony Cotton

Alder: 36

Fobier: Flying, Heights og Claustrophobia

Forholdsstatus: Jeg diskuterer aldri privatlivet mitt.

Det er litt rart at noen som aldri diskuterer sitt private liv, blir med i I'm A Celebrity, men Coronation Street -stjernen Antony Cotton regner med at han kommer unna med det.

Antony har gjennomgått terapi og hypnoterapisessioner for å hjelpe ham med å overvinne frykten i jungelen og sier: Jeg har en sykelig flyskrekk. Jeg liker ikke høyder, og jeg er klaustrofobisk. Jeg har hatt hypnoterapi, og jeg har også vært i terapi for å møte frykten min. Terapien var fantastisk, selv om jeg i dagene før jeg gikk i jungelen, hadde øyeblikk hvor jeg lurte på hvorfor i all verden jeg hadde sagt ja! Men livet er å leve, og derfor tenker jeg 'hvorfor ikke gjøre det.'

Å gjøre dette showet er en mulighet for en gang i livet, og jeg håper det vil få meg til å møte frykten min.

Lykke til med det.

Willie Carson OBE

hva betyr 1137

Alder: 68

Fobier: Høyder

Forholdsstatus: Gift

Google forteller at Willie er en fem ganger britisk mesterjockey, og at han er en av landets racerlegender.

Han gleder seg stort sett til å få ‘street cred’ tilbake. Willie sa: Barnebarna er massive fans. Gatekreditten kommer til å bli løftet når de finner ut at jeg gjør dette! Jeg vet at de kommer til å glede seg. Jeg har sett serien tidligere, men ikke religiøst.

Jeg er fast bestemt på å virkelig nyte opplevelsen min i jungelen.

Jessica-Jane Clement

Alder: 26

Fobier: Edderkopper. Jeg har hatt mareritt om dem!

Forholdsstatus: Engasjert

Årets øye godteri for herrene, Jessica stilte for Playboy da hun var 18 år gammel og er stjernen i Real Hustle.

Selv om Mark Wright sikkert vil glede seg over å se henne, har Jessica nylig forlovet seg med kjendisfrisøren Lee Stafford.

Når hun snakket om den kommende opplevelsen, sa Jessica: 'Jeg vil si' kom igjen ITV er at alt du har! 'Jeg vil ikke si' Jeg er en kjendis ..., få meg ut herfra! ' vil ikke gå ut. Jeg vil gjøre hva som helst. Jeg vet at det ikke kan skade meg, og uansett hvor ekkelt det ser ut, vil jeg gjøre alle mulige oppgaver.

Fatima Whitbread MBE

Alder: 50

Fobier: Å hoppe ut av et fly

Forholdsstatus: Singel

Tidligere Javelin -verdensmester Fatima Whitbread regner med å delta i I'm A Celeb vil være like hardt som å trene for et stort sportsarrangement. Kan diskuteres.

Hun er mest bekymret for å bli skilt fra sin 13 år gamle sønn og sa: Jeg har aldri forlatt ham på mer enn 24 timer, og selv om jeg ikke tror jeg kommer til å bryte sammen foran kameraene, er jeg sikker på at jeg kommer til å legg hodet mitt under sengetrekkene om natten, så blir det noen tårer. Jeg skal håndtere det skjønt. Det er ikke for alltid.

Jeg håper jungelopplevelsen vil gjøre meg i stand til å lære å gi slipp på sønnen min. Han vokser opp, og det kommer en tid da han drar til universitetet, og han vil ikke komme hjem igjen!

spencer matthews stephanie pratt

På en eller annen måte forestiller vi oss at hun vil bryte sammen foran kameraene den andre dagen.

Lorraine Chase

Alder: 60

Fobier: Jeg er den samme som alle andre. De fleste av oss liker ikke edderkopper, vil ikke ha ansiktet vårt mot en rotte og ville ikke velge å være i nærheten av en slange.

Forholdsstatus: Singel

Lorraine, en modell og TV -skuespiller, regner med å ha fylt 60 år førte henne til å finne en ny utfordring.

Hun regner: Jeg ble 60 år i år, og jeg følte virkelig at jeg måtte gjøre noe for å strekke meg ut og bli modigere.

Det er ikke noe jeg vanligvis ville gjort, og jeg tror at folk i bransjen vil bli sjokkert når de ser at jeg er det. Jeg er veldig spent på utfordringene som venter.

Spørsmål: Hvor mange ganger har vi hørt ordene 'spent', 'utfordring' og 'frykt' i denne historien så langt? Svar: 1767.

Se Også: