Spencer Matthews bytter kjæresten Stephanie Pratt med Louise Thompson på en kveld i Made In Chelsea

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Så glad! Merkelig. Å nei, vær så snill å ikke bli sammen igjen ...



Spencer Matthews og Louise Thompsons samlivsbrudd i Made In Chelsea siste serie var hjerteskjærende og sinne-skapende (ja, det fungerer, gå med det) på samme tid, så hvorfor er de alle smilende og vennlige sammen? nå? Hvis Spencer sa til oss 'Jeg kan ikke respektere deg fordi du lot meg lure deg' på TV, måtte du betale oss for å stå ved siden av ham og smile. Kanskje det er det som har skjedd her.



Til tross for at hun kom med kjæresten Stephanie Pratt, droppet Spencer The Hills -stjernen og koset seg til sin eks på trinnene til Grace, i Belgravia, og påpekte til og med at hun måtte stå på et trinn for å være (nesten) i samme høyde som ham. Og hun lo! I stedet for å gråte, som Louise gjorde gjennom hele forholdet.



Spencer ankom med Stephanie ... (Bilde: Hvis)

På festen var også Rosie Fortescue, en annen eks fra Spencer, Caggie Dunlop og Jamie Laing - som var der med en annen blondine, muligens en erstatning for eks -kjæresten Tara. Du kjenner Jamie - aldri singel lenge.

Proudlock var der og så litt skitten ut, og det samme var Cara Delevingnes søster Poppy. Merkelig nok var det ingen tegn til Louises kjæreste Andy, eller Spencers siste eks, Lucy.



Festen var alt for lanseringen av Hugo Taylors solbrillelinje, Taylor Morris - det er derfor alle har på seg solbriller om natten da. Annonsestjernen Hugos modell kjæreste Natalie Joel, som må være både nyttig og billig. Det hjelper at hun også er veldig varm.

... men poserte med Louise. (Bilde: Hvis)



Hugo tror at det er en sjanse for at han kan komme tilbake til serien i denne serien og si: 'Det har vært mye hype rundt meg og Natalie som vender tilbake til MIC. Det er definitivt noe vi diskuterer mellom oss selv og også mellom produsentene. Når vi først er i gang med dette [Taylor Morris solbrille -sortimentet], tror jeg det er noe vi er villige til å forfølge. '

Made In Chelsea trenger noen ekstra rollebesetningsmedlemmer - Ollie Locke forlot showet, og Millie Mackintosh sluttet for å fokusere på sitt kommende bryllup. Chelsea begynner å se litt tomt ut ...

Se Også: