Russell Watsons bitre splittelse fra middagsdameens første kone som hevdet berømmelse 'forandret' ham

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Russell Watson jobbet som en bolt-cutter på £ 90 i uken da han møtte første kone Helen Watson Roberts i en pub i Irlam, Salford.



Helen, da bare 18 år, hadde ingen anelse om at jeg er en kjendis -stjerne, Russell, da 21, kunne synge til han plukket en gitar en dag på soverommet.



Til tross for at han ikke hadde vokaltrening, var det klart at Russell hadde et talent, og Helen sa at hun oppmuntret ham til å begynne å synge i arbeidende menns klubber og puber.



I følge Helen var det hennes idé for Russell å fokusere på flere teatralsanger, slike spor fra Phantom Of The Opera og Nessun Dorma - som til slutt ville gjøre ham til en stjerne.

Russell Watsons første ekteskap kollapset i 2001

Russell Watsons første ekteskap kollapset i 2001 (Bilde: ITV/REX/Shutterstock)

I 1990 begynte karrieren å ta fart da han vant Manchester Piccadilly Radio's Search for a Star -konkurranse, og han og Helen bundet knuten i 1993.



jessica rose saks naken

Men hans store gjennombrudd kom i 1999 da han ble valgt til å synge nasjonalsangen på Rugby League Challenge Cup -finalen på Wembley og i den siste kampen i Premier League mellom Manchester United og Tottenham Hotspur på Old Trafford.

Det var den siste forestillingen som fikk ham til å bli lagt merke til, og i 2001 ga han ut sitt første album, med tittelen The Voice.



Deres andre datter Hannah ankom også, men fire måneder senere var Russell ekteskap med middagsdame Helen på deltid.

fairfield street manchester rødt lys

Ifølge Helen avsluttet Russell ekteskapet under en telefonsamtale mens han var på turné i Nord -Amerika i mars 2001 - påstander Russell alltid har benektet.

'Han avsluttet ekteskapet vårt med ordene & apos; Det er over, jeg kommer ikke tilbake & apos ;. Så sendte han noen rundt med en varebil for tingene sine, sa hun til Daily Mail i 2014.

Russell Watson avbildet med datteren Hannah, til venstre, kona Louise Harris, senteret, og datteren Rebecca, til høyre

Russell Watson avbildet med datteren Hannah, til venstre, kona Louise Harris, senteret, og datteren Rebecca, til høyre (Bilde: RUSSELL WATSON COLLECT.)

Hun trodde sprekker hadde begynt å vise seg en stund og påsto at hun hadde blitt avskjediget av noen av de rundt ham på grunn av hennes jordnære klær.

Helen sa: 'Han hadde mange mennesker rundt seg som ikke var bra for ham. Jeg ville bli fortalt av hans folk ting som & apos; Å du kan ikke følge med oss, [du] har på deg en Asda -kjole. & Apos; Jeg følte meg som dumboen hjemme mens Russell kjørte av gårde i limousiner og designerklær.

- Jeg tror det hele endret seg da Russell signerte sin første platekontrakt. Han ble plutselig omgitt av ledere (siden han gikk) som fortalte ham at han var en stor stjerne. Russell falt for det, krok, line og synker ... alt forandret seg til det verre i ekteskapet vårt. '

ikea flatpakke påskeegg

Russell tegner imidlertid et helt annet bilde. For det første merket han telefonsamtalen hennes så langt fra sannheten at det er latterlig, og insisterte på at berømmelse ikke hadde noe å gjøre med splittelsen.

Russell Watson og kona Louise Harris deltar på NHS Heroes Awards på London Hilton på Park Lane

(Bilde: PA)

I sin selvbiografi, Finding My Voice, skrev han: 'Denne troen på at berømmelsen gikk inn, hovnet opp i hodet mitt og fikk meg til å la Helen stå i stikken, er ikke sann.

'Vi var et stridende par og kranglet om de samme tingene som hvert annet par gjør: barna, pengene, familien, jobben min. Vi kjempet før splittelsen, vi kjempet under skilsmissen, og for et godt mål kjempet vi også etterpå.

Helen giftet seg med ingeniør Tony Roberts i 2009 etter å ha møtt på en lokal pub mens Russell bandt knuten med Louise Harris i 2015.

Og til tross for den innledende bitterheten med Helen, bekreftet han i boken fra 2008 at de siden har flyttet forbi den.

'Forholdet er på et jevnt kjøl i disse dager,' skrev han. 'Vi har det bra i disse dager.'

Vil du ha den siste sladderen rett fra jungelen? Gå videre til NEWSAM Online's dedikerte I & apos; a A Celebrity ... Get Me Out Of Here's Facebook -side her .

hvorfor drepte stacey archie

*I'm A Celebrity fortsetter i kveld kl. 21.00 på ITV

Se Også: