Virgin Atlantic for å gjenoppta flyreiser fra Manchester for første gang siden mars

Travel News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Virgin Atlantic -fly

Virgin Atlantic -fly(Bilde: /Andy Stenning)



Virgin Atlantic har kunngjort at flyet fra Manchester lufthavn vil fortsette for første gang siden mars.



Flyselskapet vil ta en trinnvis tilnærming når det gjeninnføres ruter, med den første flyvningen planlagt 5. desember mellom Manchester og Barbados. Det vil også være første gang flyselskapets Boeing 787 blir introdusert på flyplassen.



Ytterligere tjenester vil bli lagt til timeplanen neste uke til Islamabad, mens selskapet sier at det vil starte flere ruter fra Manchester 'i løpet av de kommende månedene' til Los Angeles, Orlando, New York og Atlanta.

Det er også planer om å bringe merkets Clubhouse -salong for passasjerer i overklassen og Gold Card -medlemmer, som forventes å lanseres senere i 2021.

Virgin har ikke drevet flyreiser fra Manchester siden mars på grunn av virkningen av Covid-19-pandemien, selv om den har operert noen ruter fra London Heathrow.



Kontrolltårn og terminalbygninger på Manchester International Airport, Storbritannia.

Kontrolltårn og terminalbygninger på Manchester International Airport, Storbritannia. (Bilde: Getty Images)

Juha Jarvinen, kommersiell sjef i Virgin Atlantic, kommenterte: 'Vi har savnet flygende kunder fra Manchester, vårt hjem i nord, og jeg er glad for at vi kan tilby dem muligheten til en sårt tiltrengt vintersol, med gjeninnføring av våre flyreiser til Barbados.



'Til tross for utfordringene som Covid-19 bringer, har vårt engasjement for regionen aldri vaklet. Det er en spennende tid da etterspørselen gradvis kommer tilbake og vi bygger opp flyging fra regionen, i tillegg til å introdusere nye ruter.

'Vårt ønske om å glede og koble kunder som flyr fra Nordvest fortsetter, og vi gleder oss til å ønske dem velkommen tilbake og fly dem trygt til favorittdestinasjonene.'

Land kan være underlagt reisebegrensninger eller tilby Covid-19-spesifikke adgangskrav, for eksempel et behov for å dokumentere en negativ Covid-test.siste FCDO -råd for din valgte destinasjon før du planlegger, bestiller eller reiser.

Se Også: