'Jeg sammenlignet Wendy's og McDonald's for å se hvilken hurtigmatskjede som er bedre'

Wendys

Horoskopet Ditt For I Morgen

I årevis har hurtigmatfans strømmet til McDonalds for å ta en burger og pommes frites, McNuggets eller en milkshake.



Alternativene var billige, og maten traff stedet da du raskt ønsket noe.



Men i disse dager er det en rekke andre alternativer tilgjengelig, fra Taco Bell til LEON.



Og nå har nok en stor amerikansk kjede kommet på markedet, med Wendy som åpner sin første restaurant i Storbritannia på over 20 år.

Filialen Reading åpnet dørene for kundene i dag, med noen amerikanske klassikere på menyen, for eksempel Dave & # 39; s Single hamburger og signaturen Frosty dessert.

rag n bone mann beth rooy

Men hvor står det mot de mektige McDonalds?



McDonalds Grand Big Mac

McDonalds Grand Big Mac

Burgere og pommes frites

McDonald's er kjent for sine Big Macs og Quarter Pounders, mens Wendy handler om Dave & # 39; s Single og The Baconator.



Prisene på burgere på hvert etablissement varierer, og Wendy er det dyrere alternativet.

En kvart pund med ost, som det er, vil koste deg 3,19 pund, mens en Dave & singel er £ 3,59. En kvart pund med ost som et middels måltid er £ 4,69 eller £ 5,09 for et stort måltid, mens en Dave's single -kombinasjon på Wendy's, med middels pommes frites og en drink, er £ 5,29.

Hvis du vil ha noe mer spennende enn din gjennomsnittlige burger, gjør McDonald's Big Mac og har tilbudt varer i begrenset opplag, for eksempel Grand Big Mac (£ 4,39). Sistnevnte er et absolutt dyr av en burger, stablet høyt med to 100% biffpatties, et stykke ost, salat, løk, pickles og Big Mac -saus.

Men for meg personlig traff disse ikke stedet. Pattene i seg selv var veldig tynne, og det er så mye annet som skjer inne i hver burger at smaken på kjøttet går seg vill og blir overveldet av løk (som det var altfor mye av) og Big Mac -saus.

Wendys baconator burger

The Baconator fra Wendy & s

Over hos Wendy kan du få Dave's Double (£ 4,59) eller Dave's Triple (£ 5,59) hvis du føler deg eventyrlysten, i tillegg til Baconator (£ 6,29), en dobbel osteburger lastet med bacon og surring av ketchup og mayo.

Jeg hadde i utgangspunktet ikke store forhåpninger til Baconator. Men det var veldig flink. Det var ingen reker på noen av fyllene, burgerpattiene var en god størrelse for prisen, mye kjøtt. Jeg ville 100% gå tilbake for en annen.

Når det gjelder pommes frites, vet vi alle at McDonalds er utrolig populære og utrolig salte, tynne og myke inni.

amerikansk laget sann historie

Wendys er mer rustikke, hud-på-chips som er lett saltet. Som noen som ikke liker for mye salt, var disse en klar vinner - men hvis jeg måtte kritisere, ville jeg foretrekke at de var tynnere.

Wendys pommes frites

Wendys pommes frites er lettsaltet

McNuggets og en pommes frites

McNuggets og en pommes frites

Chicken nuggets

Hvis det er én ting folk bare må få når de går til McDonalds, er det en eske med McNuggets.

Folk elsker dem så mye at de installerer dyppholdere i bilene sine, slik at de kan glede seg over dem etter en tur til kjøreturen, men hvordan klarer de seg mot dem fra Wendy?

Ærlig talt føles det litt slemt å sammenligne de to, ettersom de er veldig forskjellige. Wendys nuggets har en sørlig stekt smak som ligner mer på kyllingen på KFC enn på Maccas.

Wendys er imidlertid panert, noe som er en stor forskjell for de som er utsatt for mcdonalds, og selvfølgelig er det et prisgap, med seks McNuggets som koster 3,19 pund, ni er 3,49 pund og en 20-delt aksjekasse er 4,99 pund, mens de hos Wendy bare kommer i en eske med 10 for 5,19 pund, eller som en kombinasjon med pommes frites og en drink for 2,89 pund.

McDonalds frokost mcmuffin, hasjbrun og kaffe

McMuffin er ikonisk

Frokostmat

Vi hater å stå ut av sengen først om morgenen, men vil gjerne stå opp tidlig for løftet om en McDonalds frokost.

Disse McMuffins er legendariske, og du kan velge mellom alle slags fyllinger, inkludert pølse, bacon, egg og ost.

Det er også pannekaker på menyen, frokostsmørbrød, flatbrød med bacon og ost og selvfølgelig pølser.

Wendy tilbyr også et utvalg av frokostmuffins, men stjernen på morgenmenyen må være croissantsmørbrødene, som du også kan fylle med pølse, bacon, egg etc.

jacob rees mogg barn
Frokostbaconatoren

Wendy & s har en frokostversjon av deres Baconator

De vil også servere tre forskjellige smaker av grøt (Tranebær og frø, syltetøy eller vanlig), en frokostversjon av deres ikoniske Baconator -burger, med pølseboller samt bakverk som en pan au chocolate.

Begge har også et bredt utvalg av varme drikker å velge mellom.

Prisene på frokostmenyen er foreløpig ukjente, men det er rimelig å anta at de kan være litt høyere enn 2,69 pund det koster å kjøpe en pølse og et egg McMuffin.

Veggie alternativer

Begge gatekjøkken er kjent for sine burgere, men det betyr ikke at de ikke serverer de som ikke spiser kjøtt.

Wendys meny inneholder en Veggie Stack -burger (£ 3,79), samt Veggie Bites som smakte som falafler og passet godt sammen med en søt chilli -dukkert.

Bittene selges som fire stykker (£ 1,99) eller åtte stykker (£ 2,49).

lou tatoveringsfiksere igjen

Det er også noen få kjøttfrie salatalternativer, pommes frites, og du kan også bestille en jakkepotet med rømme og gressløk (£ 2,19).

Over på McDonald's kan du få Vegetable Deluxe -burgeren (£ 3,09), den krydret veggie -omslaget (tilgjengelig på mandager for £ 1,99), veggie -dippers, frites, en salat.

En sjokoladefrost fra Wendy's

Frosty er en krysning mellom en milkshake og is og kommer i sjokolade- eller vaniljesmak

En McDonalds milkshake

Mcdonalds milkshakes er populære og finnes i en rekke varianter


Desserter

Når det gjelder å hente noe søtt, må McDonalds være vinneren fordi de har mest valg.

Fra McFlurries til muffins, donuts, paier og milkshakes de har mange alternativer, og vi vet at de smaker godt.

betydningen av nummer 20

McFlurry størrelser, pålegg og pris varierer, men prisene starter fra 99 s.

Wendys meny inneholder for øyeblikket bare Frosty, som er en krysning mellom is og en milkshake og er tilgjengelig i sjokolade- eller vaniljesmak, 1,49 kr for en vanlig og 1,99 pund for en stor.

Så hvilken hurtigmatskjede er den beste?

McDonalds er helt klart det billigere alternativet av de to, og ettersom det har eksistert lenger har det en større meny, og tilbyr kundene mye mer valg, noe som er flott.

Men hvis du leter etter kvalitet fremfor kvantitet, må jeg si at Wendys sannsynligvis er det beste alternativet.

Maten smaker bedre, er fremdeles rimelig ettersom alt på menyen er under £ 10 og kjeden tilbyr noen sære og forskjellige varer som du ikke finner andre steder.

Det er en forfriskende forandring og absolutt verdt et forsøk hvis du er i nærheten av Reading. Hvis ikke, ikke frykt, ettersom selskapet planlegger en stor ekspansjon over Storbritannia i løpet av de kommende årene, og åpner rundt 400 filialer.

Den neste skal ligge i Stratford, etterfulgt av Oxford.

Foretrekker du McDonald's eller Wendy's? Del tankene dine i kommentarene nedenfor.

Se Også: