Toni Collette merket 'diva-aktig' på Wanderlust-settet etter å ha blitt sint på en merkelig matforespørsel

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Toni Collette merket 'diva-lignende på Wanderlust satt over en merkelig matforespørsel'(Bilde: ITV)



Wanderlust-stjernen Toni Collette har angivelig 'opprørt' rollebesetningen og mannskapet på BBC-showet for hennes 'diva-lignende' oppførsel.



Den australske skuespilleren, 45, hevdes å ha vært frekk mot produksjonsmedarbeiderne og hennes PA, og skal ha ropt over at hennes PA ga henne feil merke med organisk eddik.



En showinsider avslørte for The Sun at hun 'handlet som om hun styrte roost' og ropte til sin egen PA over den merkelige matforespørselen, noe som førte til at andre medlemmer spøkte om humøret hennes.

Toni i Wanderlust (Bilde: BBC)

Toni og medstjernen Steven Mackintosh (Bilde: BBC)



Kilden sa: 'Toni er en stjerne - men mildt sagt vanskelig å jobbe med. Hun var frekk mot personalet, bagatelliserte folk og handlet som om hun styrte roost.

beste ferieparker i Storbritannia

Hun ville ha hete uenigheter med regissører og til og med ropte på hennes PA foran alle fordi hun kjøpte feil merke med organisk eddik til henne.



Mannskap ville lage vitser om hva Toni ville være på jobb, hvilket humør vi skulle få den dagen.

Når kameraene ruller, er hun en proff. Men når de stoppet var hun uforutsigbar. OK noen dager, humørfylt den neste.

Showet er ganske tøft (Bilde: BBC)

Du forventer et dramatisk nivå med hovedpersoner og Hollywood -typer, men hun var bare et helt nytt nivå. '

Kilden sa også at skuespilleren angivelig hadde gjort narr av settet og sammenlignet det med Hollywood -filmer hun hadde spilt i, selv om det var ugunstig.

Toni spiller rollen som Joy Richards, som overbeviser mannen sin om å prøve et åpent forhold for å få gnisten tilbake i ekteskapet.

Showet ble filmet i Manchester fra oktober i fjor til februar i år, og inneholder noen av BBCs råeste scener noensinne da en onani -scene ble vist i de første sju minuttene av den første episoden.

Paret prøver å gjenopprette gnisten i ekteskapet (Bilde: BBC)

Wanderlust har imidlertid fått litt kritikk, men noen fans er usikre på at det er mye mer enn bare slemme sexscener og vanskelige prøver.

En talsperson for Drama Republic, som lager Wanderlust, sa: Toni Collette var en drøm å jobbe med. Hun var profesjonell, morsom, hensynsfull og avgjørende for det positive miljøet på settet.

'Som et resultat kunne Wanderlust ikke ha vært et lykkeligere skip som produksjon.

saksøke perkins og anna richardson

Wanderlust fortsetter mandag klokken 21.00 på BBC1.

Se Også: