Hvordan finne et billig hotell: 18 utgiftshemmeligheter for å finne et rimelig opphold i 2017

Billig Ferie

Horoskopet Ditt For I Morgen

Reisebyrå

Det er mange måter å finne luksushoteller til en bunnpris(Bilde: Getty)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Hvis du er heldig nok til å reise ut med familien i år eller unne deg et opphold, kan det være på tide å få overnatting i deg før prisene hopper opp i siste liten.



Så vi samlet noen gode tips for å finne de beste hotelltilbudene - enten du ser siste minutt eller seks måneder i forveien.

Hotellprisene varierer etter leverandør og agent, for eksempel vil et opphold på The Marriott Hotel London 30. august 2017 bestilt via Marriott -nettstedet være annerledes enn Expedia , Lastminute.com og Travelzoo . Så forsker du ALLTID.

På samme måte, hvis du er en hyppig reisende, kan belønningsordninger og cashback -triks hjelpe deg med å tjene mens du bor - til slutt føre til et ledig rom.



For å hjelpe deg med å finne et billig opphold i 2017, her er 18 pengebesparende tips for å jobbe deg gjennom før du bestiller.

For hoteller i Storbritannia, her er de 10 beste valuta for pengene -rommene i hovedstaden.



18 hacks for å finne et billig hotell

1. 30% rabatt for tidlige bestillere med Accorhotels

accor hoteller

Bestill tidlig og spar 30% på Accors enorme utvalg av hoteller

Accorhotels tilbyr opptil 30% rabatt for de som bestiller 30 dager eller mer på forhånd. De har en rekke rom både i nærheten (i London og Europa) så vel som på mange langdistanse destinasjoner som Australia og New York.

Tror du ikke at du har hørt om dem? Accorhotels er navnet bak både budsjett- og luksusopphold som ibis, Mercure, Novotel, Sofitel og Pullman.

For å bestille et rabattert opphold, skriv inn destinasjonen din i det praktiske Accorhotels ferieverktøy .

2. 40% rabatt på Trivago i Storbritannia og i utlandet

Reise

Å gjøre undersøkelser kan lønne seg massivt

Reisesøkemotor Trivago sammenligner priser mellom 700 000 hoteller og 200 bookingnettsteder for å gi deg en konkurransedyktig pris for et opphold i Storbritannia eller i utlandet.

For å bruke søkemotoren, besøk Trivago.co.uk og skriv inn destinasjonen i søkeboksen. Du vil da bli bedt om å angi reisedatoer og forespørsler om bord under oppholdet.

Selv om Trivago er et registrert sammenligningsnettsted, er ikke ALLE hotell oppført, og derfor må du, som med forsikring, alltid sammenligne priser på tvers av sammenligningsnettsteder.

3. Tjen cashback på oppholdet

Disse bookingtilbudene kan hjelpe deg med å finne et luksushotell til en laveste pris

Nettsteder liker quidco og TopCashback vil betale deg for å kjøpe bestillingene dine via nettstedet deres - dette er bedre kjent som cashback.

Hvordan fungerer disse nettstedene? Registrer deg gratis og kjøp en vare fra en av deres partnerforhandlere for å få pengene tilbake på bestillingen. Dette kan ta opptil to uker, men kontantbelønningene er ofte fantastiske.

TopCashback og quidco arbeide med et stort utvalg av selskaper, noe som betyr at uansett hva du kjøper, kan du vanligvis få cashback på butikken din bare ved å kjøpe gjennom dem, i stedet for det direkte nettstedet.

Les mer

Hvordan finne billige flyreiser
Det beste flyselskapet akkurat nå Ryanair -tilbud og salg Tripadvisor billige flyreiser British Airways sene tilbud

4. Bruk sammenligningsnettsteder

Hotel Sax i Praha

Du kan bli positivt overrasket (Bilde: i-escape.com)

Før du logger deg på en stiplet linje, må du kontrollere at du har fått den billigste prisen på oppholdet ditt.

Nettsteder liker Gocompare og kjærlighetsferie er eksperter på dette, og vil lete gjennom hundrevis av nettsteder og millioner av tilbud for å gi deg en oversikt over de beste prisene basert på reisemålet og stedet.

Men husk alltid å sammenligne på tvers av sammenligningsnettsteder, ettersom noen kanskje ikke dekker spesifikke kjeder eller merker.

5. Er skatter inkludert?

Les liten skrift, slik at du ikke blir skuffet når det gjelder å betale (Bilde: Ockenden/PA Wire)

Hvis du har oppdaget det samme hotellet betydelig billigere på et annet nettsted (for samme dato), kan du finne ut om avgifter er lagt til den annonserte prisen.

En rekke populære feriedestinasjoner vil kreve romskatt på £ 20 per dag. Ikke alle nettsteder inkluderer dette, så sjekk alltid - ellers ser du at prisen stiger når du kommer til kassen.

6. Vurder et Top Secret Hotel

Hvis du ikke har noe imot en overraskelse, la noen andre bestemme hvor du skal bli for å redusere kostnadene

Mange fire- og femstjerners hoteller liker å være anonyme når de tilbyr rabatter og kjører 'hemmelige' avtaler for sine mystiske hotellrom, noe som betyr at du kan få en god pris, men du vil ikke vite hvor du skal bo før natten før du ankommer.

Lastminute.com er kjent for dette, med sine & apos; Topphemmelige hoteller & apos; booking system .

LateRooms.com har også et hemmelig system, skriv inn ‘Hemmelig hotell’ på nettstedet deres, og det vil hente frem en rekke hoteller på destinasjonen din.

7. Bestiller du en familieferie? Bytt hotellet mot en villa

Fra Cotswolds hytter til villaer i Venezia, her er hva du trenger å vite

Hvis du bestiller familieferie, kan du spare hundrevis av pund ved å droppe et hotell for en villa.

Dette er ikke begrenset til utlandet. Private husutleie nettsteder som Airbnb tilby ferierende i Storbritannia og over hele verden sjansen til å leie tomme boliger.

Utenom sesongen kan du finne seriøst luksuriøs innkvartering for rundt £ 10 per person per natt (pluss at det er muligheten til å prute).

Du vil være ansvarlig for din egen rengjøring og oppvask, men det vil spare deg MYE penger hvis du har en stor familie.

Les mer

Finn et reisekupp
Cruisetilbud Gangbare byer Skiferie Byferie tilbud

8. Test nye hoteller gratis

Kvinne sover

Er madrassen myk nok? Noen nye hoteller vil betale for dine ærlige tilbakemeldinger (Bilde: Getty)

Hvis du er glad for å spille marsvin, er nye hoteller alltid på utkikk etter klientell, som deg, for å teste ut og gi tilbakemelding på rommene sine.

Nettsteder liker Hotel News Resource vil flagge opp nye arenaer, og du kan ringe for å spørre om rabatt eller potensielt gratis opphold.

st. jude skytshelgen

9. Bli med i lojalitetspoengordninger

Hvis du er en vanlig reisende, må du sørge for at du blir belønnet for det med et lojalitetskort

Hilton Honours , Marriott Rewards og Beste Western alle tilbyr lojalitetsordninger - og hvis du reiser mye, spesielt med jobb, er det absolutt verdt å melde seg på.

Poeng og lojalitetsordninger tilbyr gratis rom (når du har akkumulert nok), spesialtilbud (som gratis frokost) og rabatter på bestemte tider av året, som bursdagen din.

Expedia lar deg også samle nektarpoeng på alle bookinger, noe som betyr at du kan spare penger på din neste ukentlige matbutikk mens du bestiller en tur.

10. Vurder å leie et fornyet universitetsrom

Tro det eller ei, dette er ALLE universitetsstudenterom

I de siste årene har det vært en økning i universiteter som offentlig leier rom utenom termin, og rom starter på rundt £ 37 per natt i Storbritannia og Europa.

Utleie nettsted Universitetsrom forny haller og soverom rundt om i landet, og forvandle dem fra koselige studentboliger til fargerike, romslige rom og studioer for publikum å leie ut rundt viktige ferietider som påske og hele sommeren.

Rom i London sentrum starter fra £ 37,50 per natt. Du kan til og med bo på Christ Church i Oxford og spise i Hogwarts Grand Hall fra £ 50 per natt.

Les mer

Feriebookingshemmeligheter
TripAdvisor hacks Slå rip-off flyplasstransport Den beste tiden å bestille Finn billige flyreiser

11. Den tidlige fuglen fanger ormen

Kom tidlig inn for å være sikker på at du ikke blir skuffet (Bilde: Getty)

Skal du på en konsert, festival, konferanse eller et populært arrangement? Reserver på forhånd. Det er grunnleggende økonomi - jo høyere etterspørsel jo høyere pris.

Så hvis du er på vei et sted alle andre også er på vei, er det bedre å komme inn tidlig hvis du vil ha det beste tilbudet. Du vil også unngå den fryktede meldingen 'Ingen tilgjengelighet' fra favoritthotellet ditt.

12. Kom deg på smarttelefonen

Mange hotellrom har eksklusive tilbud på appene sine - har du sjekket om det er gratistilbud? (Bilde: Getty)

Vær teknisk kunnskapsrik om booking.

LateRooms.com har 'bare app' -avtaler, og brukerne kan få mellom 10 og 40% avslag i siste liten.

Tripadvisor har også en praktisk & apos; bargain hotels finder & apos; med 25 av de rimeligste rommene på ditt valgte reisemål. Se vår guide til Tripadvsior for mer.

13. Sett deg på bussen

Buss som kjører ned motorveien i fart

Ved å være 10 minutter unna sentrum kan du spare mye penger (Bilde: Getty)

Hvis du skal til en by, bør glade reisende alltid vurdere hoteller i nærliggende byer og byer til deres valgte sted hvis en stor begivenhet betyr at det er få rom (eller veldig dyrt). Store byer har vanligvis gode transportforbindelser, slik at du fremdeles kan nyte all susen fra sentrum uten høye priser.

14. Storbyferier er billigere om sommeren

Gå mot mengden, og du kan betale mindre enn vanlig

Husk sesongen du ønsker å gå bort. Storbyferier pleier å være billigere om sommeren, siden det vanligvis er færre arrangementer, færre forretningsreisende og masseflytting til kysten.

Det er verdt å påpeke at hvis du prøver å bestille et hotell for en skiferie i juni, vil du sannsynligvis bli skuffet. Her er noen tips om skiferie hvis det er det du er ute etter.

Les mer

Byguider
Reykjavik, Island Edinburgh, Skottland Barcelona, ​​Spania Paris, Frankrike

15. Reis solo

Mann i en hawaiisk skjorte og drikker øl

Hvis du reiser alene, kan det være mulig å få et billigere rom (Bilde: Getty)

Dra nytte av å reise alene - mange hoteller antar at det er to av dere som bor på et rom, men noen tilbyr gode priser for singletons.

Handle rundt for de som gjør det, og du, og bare du, vil takke deg selv for det.

16. Vurder et herberge

Hvis du ikke har noe imot å dele rom med andre, kan vandrerhjemmet spare deg for store mengder penger

Ryggsekkturister vet altfor godt hvor mye et vandrerhjem kan spare deg for på reisen din - du kan få et rom for rundt £ 20 per natt.

Å bo på et herberge betyr at du kanskje må dele med fremmede, så vær sosial og bli kjent med rommet ditt for å spare deg for en formue med stress.

Det er også best å holde eiendelene dine nært og unngå å reise med noe for spesielt, selv om mange vandrerhjem i disse dager tilbyr et personlig skap eller safe for oppbevaring av verdisaker. De Bello Grande Hostel i Milano, for eksempel, har gratis skap, gratis hengelåser å låne, en gratis safe i resepsjonen og bagasjeoppbevaring også.

Hvordan finne et vandrerhjem: Reisefirmaer liker Hostel World og Vandrerhjem Bookers er et godt, trygt sted å starte.

17. Barn blir og spiser frokost gratis

Barn kan bo i foreldrene & apos; rom og nyt ubegrenset frokost uten ekstra kostnad på Travelodge

Travelodge, Premier Inn og Holiday Inn har alle et løpende tilbud som lar opptil 2 barn bo og spise frokost gratis per betalende voksen.

Det er utfellbare sovesofaer i hvert dobbeltrom, noe som betyr at hvert rom kan sove opptil fire personer (pluss barneseng i noen tilfeller), uten ekstra kostnad.

De samme reglene gjelder når det gjelder mat, med opptil to barn som får gratis frokost for hver betalende voksen. Travelodge belaste 8,25 pund for frokost, Premier Inn £ 8,99 og kl Holiday Inn , frokost er inkludert i romprisen.

Les mer

Ferieideer i Storbritannia
Rimelige britiske destinasjoner Beste britiske ferieparker De beste sandstrendene i Storbritannia Beste turferiedestinasjoner

18. £ 29 Travelodge -rom

Eller bestill et rom i hjertet av London fra £ 49

Hvis du bor i Storbritannia for turen bort i år, kan du prøve å bestille en av Travelodge & rsquo; s £ 29 rom for oppholdet ditt.

Travelodge har for tiden også en avtale om hotellrom i London også, med priser som starter på bare £ 49 i hovedstaden.

For å bestille, besøk Travelodge.co.uk .

    For mer overnatting i hovedstaden, se vår billige London hotellguide.

    Les mer

    Hvordan komme seg til London/Birmingham
    Billige reisebilletter Virgin Trains hacks Bestillingstips Fakta om nettverkskort

    Skal du på byeventyr i stedet? Her er 10 av de beste europeiske destinasjonene for en langhelg på et budsjett

    Se Også: