Rettssak mot telefonhacking: Sienna Miller forlot Daniel Craig 'Jeg elsker deg' telefonsvarer mens han var ute med kjæresten Jude Law '

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Affære: Sienna Miller hadde en påstått kast med Daniel Craig(Bilde: Getty)



Daniel Craigs påståtte affære med Sienna Miller bak Jude Laws rygg ble avslørt etter at telefonsvareren hans ble hacket og avslørte en melding fra skuespilleren som sa 'I love you', har en domstol hørt.



Tidligere tabloidjournalist Dan Evans fortalte telefonhackingforsøket at han fanget opp James Bond -stjernens telefonsvarer mens han ble 'mobbet' for å lage historier på forsiden til News of the World.



Evans sa til Old Bailey: 'Jeg husker at jeg ble monsteret av (NotW journalist). Han sendte meg en e -post med beskjeden & apos; Hvis du ikke kommer med en forsidehistorie, kan du like gjerne hoppe av en klippe.

Han satte i gang med å hacke telefoner og hacket seg inn i skuespilleren Craigs telefonsvarer.

Evans sa til retten: 'Jeg hørte en kvinnestemme som sa & hei; det er meg. Kan ikke snakke, jeg er på Groucho med Jude. Jeg elsker deg.'



Han sjekket nummeret i databasen sin og fant ut at det var Sienna Miller, sa han til jurymedlemmene.

Tirsdag etter gikk han på jobb med å 'vive på halen' og sa til journalisten: 'Visste du at Sienna Miller har en affære med Daniel Craig?'



Han skrev historien for å vise daværende redaktør Coulson.

En annen NotW -journalist var inne på den samme historien, og beviste at det sto i avisen, hevdet Evans.

Jude Law ankommer Old Bailey for å ta vitneboksen i telefon-hacking-rettssaken Se galleri

På spørsmål fra aktor Andrew Edis QC hva svaret var på Sienna -historien, sa han: 'De sa godt arbeid. (NotW journalist) sa til meg & apos; Du er en selskapsmann nå & apos ;.

Evans ble angivelig fortalt av Coulson å lage en kopi av den innspilte telefonsvarermeldingen, legge den i en Jiffy -pose og ta den med til resepsjonen, så det ville se ut som om den hadde blitt levert anonymt.

aldi åpningstider søndag

Så plukket en annen NotW -journalist det opp med en 'overraskende overraskelse' som sa 'se hva jeg har funnet', hevdet Evans.

Evans banket deretter på Craigs dør og konfronterte ham med historien, som skuespilleren sa til: Nei, nei, nei, det er ikke sant, hørte retten.

På grunn av benektelsen ble historien holdt tilbake i uken etter for mer arbeid, sa han.

Han la til: 'Jeg vil beklage alle involverte.'

Evans lyttet til en annen telefonsvarer til Craig fra Jude Law og sa: 'Takk kompis. Jeg håper Saski (kjæresten hans Satsuki Mitchell) ikke finner ut av det.

Historien ble kjørt forbi Law & apos; s PR -leder som 'godkjente' den, og den kjørte i NotW uken etter i oktober 2005, sa Evans til retten.

Retten hørte at Evans allerede har innrømmet konspirasjon for å hacke telefoner på Sunday NEWSAM mellom februar 2003 og januar 2005, og det samme lovbruddet i News of the World mellom april 2004 og juni 2010.

den menneskelige ken-dukken

Han erklærte seg også skyldig i sammensvergelse av å ha begått mishandling i offentlig embete mellom januar 2008 og juni 2010, og forvrengt rettferdigheten ved å gi en falsk uttalelse i høyesterettssaker.

Kort tid etter at han begynte i News of the World, krevde Evans utgifter for et telefonsett for å hacke inn taleposter, sa han til hackingforsøket tidligere.

Evans identifiserte et utgiftsark for to telefoner, to sim -kort og 200 pund i kreditter i februar 2005, like etter at han begynte i News of the World.

På spørsmål fra aktor Andrew Edis QC hva formålet med settet var, svarte han: 'For usporbar avlytting av telefonsvarer.'

Hackingforsøket ble fortalt at kravet var signert av to ledende ansatte og utbetalt kontant.

Evans meldte seg inn i News of the World i 2005 etter at han ble posjert fra Sunday NEWSAM i stor grad for sine hackingferdigheter for å 'bringe store eksklusiver billig', hørte retten.

Tidligere News of the World -redaktør Andy Coulson, 46, en PR -konsulent i Charing, Kent, nekter å ha konspirert for å hacke telefoner og konspirere for å begå feil i et offentlig kontor.

Alle de syv tiltalte, inkludert tidligere Sun og News of the World -redaktør Rebekah Brooks, nekter alle anklagene mot dem.

Rettssaken fortsetter.

Se Også: