Homebase bekrefter 42 butikknedleggelser og 1500 tap av jobber VIL fortsette - her er listen over dødsdømte filialer

Homebase Inc.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hjemmebase

Selskapet driver mer enn 250 butikker over hele Storbritannia og Irland(Bilde: Trinity NEWSAM)



Den urolige DIY -kjeden Homebase har bekreftet at 42 butikker vil bli akselert etter å ha mottatt grønt lys fra kreditorer.



Fredag ​​stemte sjefene om planene om øks tidligere foreslåtte butikker i arbeidet med å gjenopplive den sliterende forhandleren.



En godkjenning fra kreditorer var nødvendig - med firmaet i fare for administrasjon hvis planen ble avvist.

I dag bekreftet sjefer at virksomheten fikk et flertall på 95,92% - noe som ga den muligheten til å starte omstillingsplaner.

Dette vil omfatte 42 nedleggelser og et antall husleier redusert på steder over hele Storbritannia.



Hva skjedde med Homebase?

Homebase ble solgt av its Australsk eier Wesfarmers til omstruktureringsfirmaet Hilco i detaljhandelen i mai - midtveis i et pilotprosjekt for å bli 24 & apos; Homebase & apos; lagrer i Wesfarmers-eide Bunnings-en.

Hilco, som kjøpte DIY -kjeden for bare £ 1, fremmet deretter en kontroversiell Company Voluntary Arrangement (CVA) for å gjenopplive Homebase's formuer tidligere denne måneden.



CVA har blitt brukt av House of Fraser , Tepperett , Mor og Nytt utseende tidligere - de er designet for å hjelpe bedrifter som sliter med å betale ned gjeld mens de fortsatt handler - i et forsøk på å gjenopplive fortjenestetall. Ofte resulterer de i nedleggelser av & apos; underpresterende & apos; butikker, men for eksempel for Toys R Us, er disse arrangementene ikke alltid vellykkede.

Men i Homebase tilfelle kan det snu et nytt blad for DIY -imperiet.

Homebase ble først solgt av grunnleggeren - Sainsbury's under merkevaren Home Retailer Group - i 2016 (Bilde: Bloomberg)

Damian McGloughlin, administrerende direktør i Homebase, sa: 'Vi er glade for at et overveldende flertall av våre kreditorer, inkludert en så stor andel utleiere, har støttet planene som er lagt opp i CVA. Vi har nå plattformen for å snu virksomheten og gå tilbake til lønnsomhet.

'Dette har vært en vanskelig tid for mange av teammedlemmene våre, og jeg er veldig takknemlig for deres fortsatte støtte og harde arbeid.

flykte til slottene

'Vi kan se på fremtiden med stor tillit, og vi vil jobbe tett med våre leverandører for å utnytte mulighetene vi ser i boligforbedringsmarkedet i Storbritannia og Irland.'

Reagerte på kunngjøringen, insolvensspesialist Simon Underwood i regnskapsbyrået, Menzies LLP , sa trekket vil gi Homebase pusterommet til å bli igjen levedyktig - men utleiere er klar til å ta treffet.

'Denne CVA vil tilby Homebase en sårt tiltrengt sjanse til å restrukturere etter en periode med fallende salg og pressede fortjenestemarginer. I stedet for å gå i administrasjon, vil ordningen gjøre det mulig for forhandleren å fortsette å handle og motta en sunn injeksjon av kapital fra investeringsselskapet, Hilco.

- Selv om kunngjøringen er en positiv nyhet for Homebase, er den negative mottakelsen fra flere av forhandlerens utleiere ingen overraskelse. Mens mange av selskapets kreditorer vil dra fordel av ordningen, og motta full betaling, får utleiere ofte den rå slutten på avtalen, og står overfor betydelige kutt i leieinntektene eller tomme eiendommer.

I henhold til CVA -forslaget har 42 butikker blitt identifisert for nedleggelse i slutten av 2018 og begynnelsen av 2019.

Det er betydelig lavere enn de 60 butikkene som tidligere ryktes om å legge ned - men antallet arbeidere som skal settes på konsultasjon har økt fra rundt 1000 til 1500.

Hvilke Homebase -butikker stenger?

Homebase har husket serien med bambuspersienner

Homebase har 250 britiske butikker og sysselsetter rundt 12 000 mennesker

  1. Aberdeen Bridge of Don

  2. Aberdeen Portlethen

  3. Aylesbury

  4. Bedford St Johns

  5. Bradford

    letitia dean jason pethers
  6. Brentford

  7. Bristol

  8. Canterbury

  9. Cardiff Newport Road

  10. Croydon Purley Way

  11. Droitwich

  12. Dublin Fonthill

  13. Dublin Naas Road

  14. Dundee

  15. East Kilbride

  16. Exeter

  17. Gateshead

  18. Grantham

  19. Greenock

  20. Hawick

  21. Inverness

  22. Ipswich

  23. Limerick

  24. London Merton

  25. London New Southgate

  26. London Wimbledon

  27. Macclesfield

  28. Oxford Botley Road

    dancing on ice lineup 2014
  29. Peterborough

  30. Pollokshaws

  31. Poole Tower Park

  32. Robroyston

  33. Salisbury

  34. Seven Kings

  35. Solihull

  36. Southampton Hedge End

  37. Southend

  38. Stirling

  39. Swindon Drakes Way

  40. Swindon Orbital

  41. Warrington

  42. Whitby

Se Også: