Holly Willoughby erter planen over uvanlig oppussing av hjemmet for sin elskede hund Bailey

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Holly Willoughby har ertet at hun har planer om en uvanlig oppussingsidé for sin elskede hund Bailey - etter å ha blitt inspirert av et innlegg som sirkulerer på sosiale medier.



Programlederen, 41, tok til henne Instagram-historie tidligere for å spøke med at hun vil introdusere en ny funksjon til oppkjørselen hennes - med familiens firbeinte følgesvenn i tankene.



Hun delte et klipp med to hunder putte øyne og neser gjennom kikkehull for å se gjennom et tregjerde mens eieren kom hjem - med hundene som ventet på samhandling.



betydningen av tallet 45

Ved siden av videoen ertet Holly at hun er interessert i å adoptere ideen til sin egen golden retriever Bailey - som hun hadde velkommen inn i familien hennes i november i fjor.

 Holly Willoughby ertet over en oppussingsidé med hunden Bailey i tankene
Holly Willoughby ertet over en oppussingsidé med hunden Bailey i tankene ( Bilde: Instagram)
 Hun ønsket golden retriever Bailey velkommen inn i familien i fjor
Hun ønsket golden retriever Bailey velkommen inn i familien i fjor ( Bilde: ITV)

Denne morgenen Programleder Holly skrev ved siden av klippet: 'Definitivt lage dette for Bailey.' Og i et påfølgende innlegg om ideen inkluderte hun en gif av en hund som ler.

Holly bor sammen med ektemannen Dan Baldwin (47) og deres tre barn; Harry, 13, Belle, 11, Chester, syv. De får også selskap av hunden Bailey samt katten Bluebell.



TV-programlederen legger jevnlig ut om Bailey på sosiale medier og har til og med tatt poochen til This Morning de siste månedene, med seere som elsker innhold om hunden.

Holly introduserte Bailey for seere av ITV show noen uker etter å ha ønsket henne velkommen inn i familien, med hunden som ble med programlederen og Philip Schofield en morgen.



utkledde hunder

Den firbeinte gjesten satt ved siden av paret på sofaen, mens Holly sa til seerne: 'Jeg er glad for å introdusere deg for det nyeste medlemmet av familien min. Dette er Bailey.'

 Holly syntes hjemmeoppussingsklippet var morsomt
Holly syntes hjemmeoppussingsklippet var morsomt ( Bilde: Instagram)
 Hun har delt bilder av Bailey de siste månedene
Hun har delt bilder av Bailey de siste månedene ( Bilde: Instagram)

Holly kommenterte videre den gangen: 'Jeg har aldri hatt en hund før i hele mitt liv, så dette er en veldig bratt læringskurve for meg.' Og hun sa senere om Bailey: 'Hun er en flink jente.'

Og i månedene etter at hun introduserte Bailey for seerne, har Holly ertet hundens eventyr på sosiale medier – bl.a. en hagekatastrofe og hun spiser en støvsuger .

Har du en historie å selge? Ta kontakt med oss ​​på webcelebs@NEWSAM.co.uk eller ring oss direkte på 0207 29 33033.

vanessa hudgens-nakenbilder

Se Også: