Dragons 'Den avviser hvem som' avslått tilbudet på 90 millioner pund 'nå tvunget til å selge huset sitt og kjøre kjærestens smartbil

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

En gründer som ble avvist av Dragons & apos; Den og hevder at han avviste et tilbud på 90 millioner pund for selskapet hans & apos; fordi han mente det var verdt 1 milliard pund, har måttet selge bilen og hjemmet for å holde den flytende.



Marco Hajikypri klandrer helsekost Pro Gains business & apos; 80% nedgang i salget på kunder som hater å skryte.



De kan bli overrasket over å høre at han har blitt tvunget til å selge Audi Q7 på £ 50 000 - og begynne å kjøre kjæresten sin Smart -bil rundt i Birminghams gater.



Han har også solgt huset sitt og leier nå mens han pløyer £ 90 000 tilbake i virksomheten i et desperat forsøk på å holde det i gang.

Lykkeligere tider: Marco var overbevist om at virksomheten hans ville være verdt 1 milliard pund (Bilde: Birmingham Mail)

Marco sa at salget har sunket etter at han ble anklaget for å 'skryte' av virksomheten sin (Bilde: Birmingham Mail)



Tilbake i juli avviste Marco et tilbud på 90 millioner pund for Pro Gains fordi han trodde han kunne gjøre det bedre alene.

Men nå har han fortalt det Birmingham Mail : 'Jeg skulle ønske jeg hadde tatt en tiendedel av tilbudet nå. Jeg har hatt hatpost, det har vært forferdelig.



Siden jeg ble offentliggjort med tilbudet mitt, har virksomheten min blitt massivt påvirket.

tusenfryd boo pamela oliver

Jeg har blitt utsatt for mange overgrep fra folk som trodde jeg var penger-arrogant og arrogant, og mange kunder har sluttet å kjøpe produktet mitt.

hva betyr 31

Han insisterer på at han ikke er en 'pengeopptaker' og sa at han donerer tusenvis til hjemløse (Bilde: Birmingham Mail)

Marco var sikker på at hans utvalg av sunne måltider var oppskriften på suksess (Bilde: Birmingham Mail)

Salget er redusert med 80 prosent, og jeg har måttet selge huset mitt og bilen min.

Jeg har til og med begynt å selge billig rått kjøtt for å få kundene tilbake og få kontantstrømmen i gang.

Jeg er skikkelig sliten. Jeg kjører en smart bil, men det er ikke en spøk. '

Marco dukket opp på BBC & apos; s Dragons & apos; Den i fjor, men endte med å ro med Dragons, spesielt Deborah Meaden som trodde han hadde overvurdert selskapet sitt til 2 millioner pund og beskrev ham som 'som å krangle med bomullsull'.

Marco klarte ikke å imponere Dragons, men var fast bestemt på å bevise at de tok feil (Bilde: BBC)

Deborah Meaden sa at å snakke med ham var som å 'krangle med bomullsull' (Bilde: BBC)

Marco var fast bestemt på å bevise at dragene tok feil, og hadde i løpet av få måneder utvidet seg til tre enheter i West Bromwich og ansatt 33 personer for å tilberede og levere 7000 sunne måltider i uken til kunder & apos; dører.

Han hevdet at virksomheten var verdt 16 millioner pund, men Coventry-millionær Jojar Singh Dhinsa tilbød ham svimlende 90 millioner pund for selskapet.

Imidlertid trodde Marco at selskapet skulle være verdt 1 milliard pund, og avviste tilbudet. Men det var etter dette at lykken snudde.

Marco sa: Jeg tror jeg har blitt fremstilt av noen medier som en pengeopptaker, noe som ikke er sant fordi jeg handler om å gi tilbake. I fjor donerte jeg mat til en verdi av 4.000 pund til hjemløse.

Marco sysselsetter 33 ansatte ved Pro Gains helsekost (Bilde: Birmingham Mail)

gemma collins jeg er en kjendis

Nå må han kjøre kjæresten sin smartbil på jobb (Bilde: Birmingham Mail)

Jeg trodde at tilbudet mitt var noe å være stolt av etter Dragons ’Den, men folk syntes jeg ble oppfattet som arrogant. Jeg har blitt misforstått, jeg har jobbet veldig hardt og sov i bilen min for å få virksomheten min fra bakken.

Jeg kommer ikke til å gi opp, men målet mitt og visjonen er fortsatt den samme, og jeg vil fortsette å jobbe.

Kunder kan bestille ferske måltider, med balansert protein, karbohydrater, fett og grønnsaker som italiensk kylling og søtpotet, laks og brun ris eller storfekjøtt og grønnkål. De koster i gjennomsnitt 4,90 pund.

Etter å ha snakket i juli, etter å ha takket nei til det enorme tilbudet for selskapet hans, sa Marco: Jeg gjorde det fordi jeg vil bygge opp selskapet mitt selv. Jeg tror det kommer til å være verdt 1 milliard pund på grunn av mitt markedsføringssystem på flere nivåer.

Jeg er glad Dragons avviste meg siden jeg har gjort det veldig bra uten deres hjelp.

Se Også: