Hasim Rahman Jr ber Jake Paul om å planlegge kampen til tross for manglende vekt

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hasim Rahman Jr har fortalt Jake Paul at han burde 'gi fansen det de vil ha' og legge om kampen, til tross for at han kom i 1,6 lb tung i en seremoniell innveiing.



Rahman Jr hadde opprinnelig signert for å kjempe mot Paul ved 200lb, cruiserweight-grensen, før New York-kommisjonen insisterte på at den ble flyttet opp til 205lb. Men kampen ble kansellert uansett etter at jagerteamet angivelig fortalte kommisjonen at han ikke ville komme inn lettere enn 215lb.



Og på fredag ​​holdt han en innveiing på Gleason's Gym i New York for å bevise at han kunne ha nådd vektgrensen til tross for at kommisjonens tjenestemenn trodde noe annet. Rahman Jr tippet vekten til 206,6 lb, noe som ville betydd at han måtte ofre en heftig del av vesken før han igjen tippet vekten til 215 lb på lørdag.



NEWSAM Slåss var blant en liten gruppe medier som deltok på veiingen. Der ble vi vist bevis på skalaens gyldighet etter anklagene Rahman Jr forfalsket en video som hevdet at han var 216 pund uker ute av kampen.

 Jake Paul og Hasim Rahman Jr
Jake Paul og Hasim Rahman Jr ( Bilde: /REX/Shutterstock)

'Slutt å være redd, Jake,' sa han NEWSAM Slåss etter innveiingen. 'Slutt å være redd, se, jeg er her på 206, klart jeg kunne oppnå 205. Gi folket det de vil ha. De vil se oss kjempe, de vil se deg i ringen med en ekte fighter, du har har en ekte fighter her villig til å gjøre 205. Slutt å være redd og kjempe. Så enkelt er det.'

Rahman Jr forklarte også at han var «bare menneske» da han ble spurt om hvorfor han ikke hadde satt grensen på 205 lb for sin uoffisielle innveiing, noe som skulle bevise at det var Paul som dukket kampen. Han mener han kunne ha tatt det ekstra kuttet hadde kommisjonen gitt ham tid på dagen, eller godtatt et forelegg som ble avtalt.



'Jeg visste ikke at jeg ikke kom til å bli 205,' la han til. 'Jeg prøvde å lage 205, men jeg er menneskelig og mennesker har prøving og feiling. Dette var første gang jeg måtte gå opp i vekt noensinne.

Burde Jake Paul ha gått videre med kampen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under



'Jeg trengte aldri å gå opp i vekt som amatør, jeg måtte aldri gå opp i vekt hos proffene, aldri. Så for at jeg skulle komme 1,6 kg innenfor det staten sa, føler jeg meg fullført, jeg nådde ikke sluttmålet mitt, som var 205, men det er ting med å gå ned i vekt som jeg ikke visste som jeg gjør nå.

'Så neste gang, hvis han tør å signere noe eller å arrangere en kamp med meg, kommer det til å bli skikkelig stygt for ham fordi jeg vil gjøre det enda bedre og enda raskere neste gang. Den opprinnelige datoen for denne kampen var 13. august [da det var Paul vs Tommy Fury ], flyttet de det frem uansett grunn.

'Hadde kampen vært neste lørdag, ville jeg sannsynligvis ha tjent 200! Det er bare urettferdig at han trakk ut støpselet slik, han rett og slett bare avlyste kampen. Han prøvde å skylde på manageren sin, tenkte jeg Jake Paul var hans egen sjef? Jeg trodde han holdt på med store penger, det er tydeligvis ikke det fordi han svarer til andre mennesker. Jeg vil kjempe neste uke - jeg vil kjempe i morgen! Jeg ønsket å kjempe mot Jake i morgen, men det skjedde ikke, jeg bommet på vekten med ett kilo.'

Se Også: