Harry Styles og Taylor Swift avbildet på romantisk spasertur gjennom Central Park

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Begynte noen andre å synge Love Is In The Air?(Bilde: SPLASH)



yorkie (sjokoladeplate)

Harry Styles ble avbildet med ryktede kjæresten Taylor Swift som tok en romantisk spasertur rundt i Central Park i kveld.



One Direction -stjernen syntes kjærligheten slo og kunne ikke ta øynene fra den amerikanske sangeren da de tilbrakte tid sammen i New York.



Det har blitt rapportert at paret har nærmet seg den siste tiden, med Harry som inviterte Taylor til å bli med ham for 1Ds opptreden i Big Apple i morgen kveld.

De har allerede blitt kalt & apos; Haylor & apos; av sine følgere.

Paret tilbrakte tid med 1Ds frisør Lou og hennes søte baby Lux.



Se på kjærlighet! (Bilde: Twitter / 1DUpdatesHC)

De ville være et maktpar (Bilde: Twitter / 1DUpdatesHC)




Fans av guttebandet har fulgt dem rundt i byen med noen som hevder å se Liam Payne holde hender med ekskjæresten Danielle Peazer.

Danielle har sluttet seg til guttene for den største konserten i karrieren i den legendariske Madison Square Garden i morgen kveld.

Hun gikk på shopping med Eleanor Calder - kjæresten til Louis Tomlinson - før hun slo Fifth Avenue med Liam.

Harry har litt hår på seg, det er sikkert (Bilde: IF)

En rekke fans som ventet utenfor hotellet rapporterte at en ung person fikk foten påkjørt da han jaget en taxi med den irske sjarmøren Niall Horan.

Det er uklart om Niall var klar over situasjonen eller ikke, men han twitret senere: 'Gutter, du må være trygg! Jeg ber deg! Ikke jakt etter biler og sånt! Dette er Manhattan vi snakker, travle gater. Jeg vil ikke at noen skal bli skadet! Vær trygg! & Apos;

Ja, du hørte mannen. Slapp av. Det er ikke som om de nettopp ble stemt utenfor X Factor og til slutt ble slått av CHRIS MALONEY.

Taylor, 22, skilte seg fra kjæresten Connor Kennedy, 18, (uten berømmelse annet enn å bli født i den ikoniske amerikanske politiske familien) før han raskt (uten ordspill) gikk videre til Harry, ifølge rapporter.

Selv om det kan virke som om hun hopper mellom alle de kjekke mennene i LA-LA-Land, innrømmer Taylor å ha slitt med å 'ta ting sakte' når det gjelder kjærlighet.

Jeg tror ikke det er et alternativ for meg å bli forelsket sakte eller med middels hastighet, & apos; sa hun i intervjuet. & apos; enten gjør jeg det eller ikke.

Jeg tenker ikke gjennom det, egentlig, noe som er bra og dårlig.

Du ser ikke før du hopper, som er som, & apos; Yay, dette er fantastisk! La oss ikke tenke to ganger! & Apos; 'Og så er du som:' Vi pleide å fly. Nå faller vi. Hva skjer? & Apos;

Hun har en ganske imponerende liste over eks-kjærester, inkludert Taylor Lautner, Zac Efron, John Mayer, en av Jonas-brødrene (det er ikke viktig hvilken, de er egentlig alle samme personer) og den med en firkantet kjeve fra Glee, det er sannsynlig at hun kommer til å fortsette ganske fort.

Forrige måned avslørte hun: 'Jeg vet ikke hvordan jeg skal ha et normalt forhold fordi jeg prøver å opptre normalt, elske fra et normalt sted og leve et normalt liv.

'Men det er liksom et unormalt forstørrelsesglass, som et teleskoplins, på alt som skjer mellom meg og noen andre.'

Vårt forslag er at enhver kar som har koblet seg til Taylor, bør starte sitt eget band - kalle seg den tidligere flammen - og skrive en sang som heter 'Det er ikke oss, det er deg.

Bare en tanke. Så igjen, Harry har ikke hatt en stille stave med damene ...

Harry Styles og jentene han har blitt knyttet til Se galleri

Se Også: