One Love Manchester så med opptil 100 millioner over hele verden - og har bidratt til å skaffe over 10 millioner pund

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ariana Grands konsert One Love Mancheste r trakk Storbritannias største TV -publikum i år, og kunne også tiltrukket det høyeste globale TV -arrangementet.



De verdensomspennende vurderingene forventes å topp 100 millioner, etter at BBCs dekning av søndag kvelds stjernespekket fordelskonsert nådde en høyde på 14,5 millioner, og hadde et gjennomsnitt på 10,9 millioner. Den tre timers sendingen nådde 22,6 millioner mennesker som stilte inn i minst tre minutter til forskjellige tider.



I 2015 tiltrakk Live 8 seg et topp live -publikum på 9,6 millioner i Storbritannia.



Årets Superbowl ble sett av over 111 millioner mennesker - en figur som lett kunne velte av One Love. Globalt har det amerikanske nettverket ABC ennå ikke oppgitt synetall mens noen av de 74 områdene og mer enn 50 land som viste konserten, inkludert Australia, ventet å trekke større publikum for gjentagelser, da direktesendingen ble sendt klokken 03.00.

Facebook har allerede hevdet 38 millioner seere som er innstilt i livestrømmen, mens Arianas personlige YouTube -kanal tiltrukket 9,2 millioner seere på strømmen.

Det var 1 078 000 forespørsler om å se live på BBCs iPlayer, og bryte åpningsseremonien for OL i London 2012, den tidligere rekordholderen.



Den store mengden ser på Ariana opptre (Bilde: PA)

Det var 7,4 millioner Twitter -omtaler av den offisielle hashtaggen #OneLoveManchester, hvor 68% kom fra utlandet, da stjernen ønsket gjester velkommen, inkludert Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Little Mix og Take That og Robbie Williams til scenen.



Men det var popsangeren som var vert for hennes A-List-venner som var den fremtredende stjernen på kvelden, og fikk universell ros for hennes verdighet og modenhet da hun samlet inn penger til ofrene for terrorangrepet 22. mai på hennes konsert i Manchester Arena, hvor 22 mennesker mistet livet.

Under konserten på Old Trafford Cricket Ground alene ble det samlet inn over 2,7 millioner pund til ofrene og deres familier, noe som bringer summen av We Love Manchester Emergency Fund i koordinasjon med Britiske Røde Kors og Manchester City Council til 10,2 millioner pund, ikke inkludert billettsalg, samlede donasjoner og penger fra vertssendinger.

Hun ble rost for sin modenhet (Bilde: AFP)

Ariana har gitt ut en ny utgave av hennes 2014 -hit One Last Time, og inntektene går til fondet. Den kunne nå topplistene denne fredagen, siden konserten etter søndag klatret til nr. 2, og satt like bak Justin Biebers Despacito.

Selv om mange seere på BBCs konsert kanskje hadde hørt lite om den 23 år gamle tidligere Nickelodeon-stjernens bakkatalog før søndagens opptreden, ble millioner overrasket av hennes ydmykhet da hun feiret en så lett kveld, så fylt med moro, kjærlighet og lys energi med voldsomme popsanger, inkludert risqué Side to Side og emosjonelle ballader som hennes gripende cover av Somewhere Over The Radio.

Den tidligere Sam & Cat-stjernen fortalte det 15 år gamle offeret til Olivia Campbell-Hardys mamma at hun ville spille hitsene som en hyllest til datteren.

Chris Martin sang med Coldplay - og Liam Gallagher (Bilde: Getty Images Europe)

Fans på vei til konserten (Bilde: )

gary rhodes dødsårsak

Kritikere som Piers Morgan som beskyldte sangeren for å ha forsømt ofrene for terrorangrepet da hun fløy tilbake til hjembyen i Florida i umiddelbar kjølvannet, før forrige ukes besøk på Royal Manchester Children's Hospital, tok tilbake deres avvisende kommentarer mens de så på henne konsert.

Piers postet på Twitter: Jeg dømte deg feil, Ariana Grande, og jeg beklager. Du er en beundringsverdig ung kvinne, og dette er en fantastisk kveld. Respekt.

Peter Hook, hvis datter Jessica er på krykker etter å ha blitt innlagt på sykehus på Arena -konserten, var full av ros til sangeren og sa at One Love -konserten var en fantastisk måte å vise at vi kommer til å stå sammen, og legger til popstjernen: Jeg tror Ariana har håndtert seg veldig, veldig bra. Som musiker er det siste du vil gjøre å håndtere noe slikt, og hun har gjort en fantastisk ting her.

Pharrell Williams og Miley Cyrus opptrer (Bilde: AFP)

Sangerens venn Miley Cyrus sa: Ariana har bevist at hun er et godt forbilde for alle de unge jentene her ute.

Etter hennes opptreden samlet sangerenes familie og venner seg rundt henne og tok litt tid til seg selv bak scenen for å støtte den emosjonelle stjernen.

Robbie Williams på scenen (Bilde: Getty Images Europe)

Liam Gallagher gjorde et overraskende inntrykk (Bilde: Getty Images Europe)

En kilde sa: Arianas team har alltid vært som en familie, men denne opplevelsen og følelsen fra konserten søndag har brakt alle enda nærmere hverandre. Moren til Ariana, Joan, og hennes bror, Frankie, hadde møtt fans hele dagen, og de tok seg alle tid sammen med manageren hennes Scooter Braun sammen med hennes nærmeste lagmedlemmer for å få med seg opplevelsen i garderoben da hun gikk av scenen .

Se Også: