Harry Potter smykker adventskalender har blitt lagt ut for salg på Asda - og det er et røverkjøp

Harry Potter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vennligst tak i denne nøyaktige adventskalenderen, takk



Hvis Primark & ​​# 39; s topp-til-tå Hogwarts-antrekk ikke var nok, kan Harry Potter-fans nå fortsette å mate sin tilbedelse for trollmannsverdenen ved å telle ned dagene til jul med en ny Potter-tema gave.



hvor kan vi dra på ferie

Siden Asda nettopp har begynt å selge en adventskalender med Harry Potter -tema som inneholder magiske smykketilbehør på 24 dager som alle gir en veldig spennende gave.



I stedet for sjokolade (eller så vel som ... det er tross alt jul ...) kan Potterheads bli kreative ved gradvis å bygge sitt eget magiske armbånd hver dag, med den utrolige kalenderen som inneholder tolv Harry Potter -sjarm, samt ni sølv og rosegullringer.

Du får alle disse vakre sjarmene

hvordan få sky atlantic gratis

Asda ser ut til å ha det eksklusive på julemesterverket, og supermarkedet selger det for en ganske grei prislapp på £ 15 - betydelig billigere enn noen av de andre alternative adventskalenderne vi har oppdaget i år.



I følge Manchester Evening News, det er alt fra mini Hufflepuff -merker til den gylne Snitch, som du legger til i ditt sjarmarmbånd en etter en hver dag, med sluttproduktet klart til 1. juledag.

Instagram

Et unikt inntrykk av festlig tradisjon, vi elsker det faktum at du får et ferdig produkt som du faktisk kan bruke på slutten, i stedet for bare 24 irrelevante minier.



Instagrammere over hele Storbritannia virker like imponert, etter å ha begynt å legge ut anmeldelser av den ettertraktede kalenderen, mens en til og med deler et bilde av det ferdige produktet, så se bort nå hvis du ikke vil ha noen spoilere ...

amazon prime day 2019

Det ferdige resultatet ... er det ikke vakkert? (Bilde: Youtube/The Hufflepuff Queen)

Men på grunn av den enorme populariteten vil Harry Potter -kalenderen sannsynligvis selge ut over hele landet, og den er allerede tilgjengelig for kjøp i butikker.

Dessverre kan vi ikke spore det online for øyeblikket på Asda -nettstedet, selv om vi i stedet fant mange andre spennende tilbud, for eksempel George 12 dagers jul skjønnhet adventskalender .

Les mer

hva betyr 54
Harry Potter
Mangler øyeblikk som vil gjøre fansen opprørt Bryllupsdag med Hogwarts-tema JK Rowlings formue Harry Potter -ting verdt

Men det er ikke bare adventskalendere vi er glade for denne julen, da vi gjennomgått Asda -nettstedet, så vi også mange andre julegaver med Harry Potter -tema, for eksempel den komplette åtte filmen Harry Potter DVD -samlingen for £ 35 og Harry Potter Lego for £ 15.

Nå må desember bare skynde oss ...

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Se Også: